Ovo je izgledalo vrlo dobro, s nastavkom sezone ce biti jos bolje. Cestitke.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Hebote Bayern je imao duplo vise udaraca od Chelsea i pricaju neki patnja
.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
A jesi duhovit ljudinoGazijaKalesija je napisao/la:Prokuh'o Trans-Turist u šesnaestercu Chelsea!
I danas vozim Deutza
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
I ako nisam veliki fan Guardiole i njegove filozovije ,mislim da ce igra Bayerna s vremenom biti bolja i bolja ,previse komplikovanja ima u igri i to me nervira .Jos jedna stvar sto me vise nervira su korneri i ona kratka dodavanja ,zasto ? Hajd razumijem nije u Barceloni imao ko da skace ,ali majku mu ima u Bayernu 5-6 odlicnih igraca .Sve u svemu ,zadovoljan sam trofejom ,igrom i nisam nesto posebno ali bit ce bolje .Nerealno je ocekivati sad za sad igre Bayerna ko prosle godine ,a i Chelsea je dobra ekipa i bit ce zanimljivo pratiti ih u ligi prvaka .
Odavno sladju pobjedu nisam proslavio 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Pa eto sta su imali od toga posjeda u 90 min? Chelsea bio blizi pobjedi jedino. Jest vam ućero Pep u glavu taj posjed(kataloncima) samo na to mislite.111 je napisao/la:kakva ba patnjaMrWhite je napisao/la:Ma patnja utakmica od pocetka, druga stvar je sto su ovi bas mesari.....111 je napisao/la:![]()
![]()
pa to je mogao nastaviti i neki pomocnik Juppa, a ne placati "špansku pizdu" kako ga ovdje nazivaju - po 10 miliona po sezoni
![]()
.....tekma se igrala na polovini Čelzija, Bayern kontrolisao igru i posjed, navaljivao, stvarali šanse i Čeh branio sve živo do zadnje minute ( plus promašaju Bayernovih igraca, na sve te njegove odbrane)...baš je dobra utakmica bila i ne znam šta si ti gledao uopšte
![]()
![]()
Bayernovi fanovi su posebna pricaljudi grme opasno i kad gube.
Virtual, posjed lopte i jest smisao fudbala, jer protivnika svedeš na niske grane....nemaju igre, jer i nemaju lopte u posjedu....mogu samo cekati kontru ili kakav prekid...sveli su vas na nivo Mainza, od neki dan....to vam je Pep radio i sa Barcom.
I ova statistika to ste nabili sve u zadnjih 10 min igre.. Jeste imali i u prvih 90 min vise sansi al slabijih.
Ma nije kriv Chelsea, dapače za ovakvu igru jedini krivi i odgovorni je Bayern.
Nametnuta dominacija protiv koje niko lijeka nema, a neće ni imati!
Svaka mrtva lopta je naša, u pojedinim momentima se činilo da imamo ne jednog, ne dvojicu, nego trojicu faking igrača više.
I sve to dok su snage poravnate bile.
A onda kasnije nije potrebno ni komentarisati, Nojo čisti šestarsku tačku centra yebote.
Moramo izdvojiti najboljeg igrača današnjice
, činio šta je htio,
a uspio lansirati projektil.
Da, onakva lopta da bi završila u golu mora biti nadhumano snažna!
Lahma sigurno možemo skromno uvrstiti među desetoricu najboljih uopšte na dunjaluku,
a proglasiti ga najboljim bekom što je ikada fuce igrao.
Pored njega ni tenk prošao ne bi, zaista je nevjerovatan uvijek bio, i jedini igrač na planeti koji je ama baš uvijek na visini zadatka.
Jedino kao slabije možemo upisati imena Milera i Robena,
a Gece je pokazao još spektakularnog talenta, zaista situacija ne znam hoćete li se sjetiti, ali kad trči po loptu blizu korner zastavice i ovaj trči za njim sa gornje strane(sigurno neznavši za pomenuti talenat
)da mu svojom snagom uzme loptu
, međutim Gece odmah po prijemu učinio da mu ovaj leđa ljubi
, te u istom momentu napada drugog Čelzijevog.
Zaista veliki talenat, i veliki igrač, a vjerujte da ga nikad u onih tamo onako veselog vidio nisam.
Ipak ovaj kup dosta dragocjen, ja kao da sam ga podcijenio.
Nametnuta dominacija protiv koje niko lijeka nema, a neće ni imati!
Svaka mrtva lopta je naša, u pojedinim momentima se činilo da imamo ne jednog, ne dvojicu, nego trojicu faking igrača više.
I sve to dok su snage poravnate bile.
A onda kasnije nije potrebno ni komentarisati, Nojo čisti šestarsku tačku centra yebote.
Moramo izdvojiti najboljeg igrača današnjice
a uspio lansirati projektil.
Da, onakva lopta da bi završila u golu mora biti nadhumano snažna!
Lahma sigurno možemo skromno uvrstiti među desetoricu najboljih uopšte na dunjaluku,
a proglasiti ga najboljim bekom što je ikada fuce igrao.
Pored njega ni tenk prošao ne bi, zaista je nevjerovatan uvijek bio, i jedini igrač na planeti koji je ama baš uvijek na visini zadatka.
Jedino kao slabije možemo upisati imena Milera i Robena,
a Gece je pokazao još spektakularnog talenta, zaista situacija ne znam hoćete li se sjetiti, ali kad trči po loptu blizu korner zastavice i ovaj trči za njim sa gornje strane(sigurno neznavši za pomenuti talenat
Zaista veliki talenat, i veliki igrač, a vjerujte da ga nikad u onih tamo onako veselog vidio nisam.
Ipak ovaj kup dosta dragocjen, ja kao da sam ga podcijenio.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 31 avg 2013, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Bayern@heart
- Kontakt:
konačno smo dobili ono što je Pep želio stalni pritisak na gol protivnika šteta što neke šanse iz prvog a posebno drugog poluvremena nisu ušle.Kasije ono kriminlno postavljanje odbrane kod gola Hazarda niko nije ni pokušao da ga napadne.Dante i Boateng samo gledaju šta će se desiti ima tu posla za Pepa kad je upitanju odbrana. I na kraju prvo Čeh vadi neke nemoguće situacije i ukaza se Javi sa golom u zadnjoj sekundi. Javi usput rečeno mora igrati na šestici čovjek je večeras koliko je igrao pokazao ko je najbolji u presingu i prekidanju napada protivnika I nas sreća jednom posluži kad su ovakve utakmice.Penlai ko penali lutrija 
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 31 avg 2013, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
simpatican si momak nemoj se javljaj pokrij se dobroBellaCiao je napisao/la:Kakve balerine igraju za ovaj Bayern aman, ipak se vidi Pepinjov rukopis u smislu bacanja,hvatanja za glavu,prigovaranja na iole normalan prekrsaj.
Barca - Copy.
Bayern-Paste.
joj hamo vidi mu glave
Jedan je Martinez, Javi!Ja bih sad ugovorio sa Bilbaom da mi njima svake godine uplaćujemo 40 miliona za njega a ne samo jednom.Kakva je ono zvijer niste ni svjesni.Neuer klasa, karakter, legenda među stativama.Hazardov gol mu halalim(veće greške Lahm i Boateng).Sve u svemu dobra utakmica.Želio sam samo gol za izjednačenje zbog svega što je Chelsea uradio u ovoj utakmici ne gledajući prošlost i nakon istog sam rekao da me zaboli za penale al dobro je pa smo i njih dobili 
Nebitan trofej, nebitna utakmica al s obzirom da su je protivnici napravili bitnom, lijepo je da se uzelo.Idemo dalje
Bit će ovo još jedna dominatorska sezona, sve više sam siguran
Nebitan trofej, nebitna utakmica al s obzirom da su je protivnici napravili bitnom, lijepo je da se uzelo.Idemo dalje
Bit će ovo još jedna dominatorska sezona, sve više sam siguran
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Mislis kad smo dobili crveni karton a Bayern je ganjao zaostatak od jednog gola? To je tih zadnjih pola sata. Malo realnosti molim, jer u takvim situacijama se obicno jedna ekipa brani a druga bjesomucno napada.111 je napisao/la: Nojer je igrao libera na centru, doslovnodok se utakmica zadnjih pola sata odigravala na 16-ercu Čelzija
3/4 terena su vam uzeli, haloooo
Stvarno smijesna razmisljanja, ljudi kao da su zaboravili da smo imali igraca manje.
Niko to nije rekao. Crveni karton je razlog povlacenja Chelseaja i totalne ofanzive Bayerna. Kao i uvijek u fudbalu.BavaracZenica je napisao/la:Najsmjesniji su mi pojedini navijaci koji kazu tipa jest Bayern pobjedio al Chelsea igraca manje imao..
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Nauci se pisat pa se javi.robben je napisao/la:simpatican si momak nemoj se javljaj pokrij se dobroBellaCiao je napisao/la:Kakve balerine igraju za ovaj Bayern aman, ipak se vidi Pepinjov rukopis u smislu bacanja,hvatanja za glavu,prigovaranja na iole normalan prekrsaj.
Barca - Copy.
Bayern-Paste.
Simpaticni momce
I danas vozim Deutza
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
- GazijaKalesija
- Kontakt:
[youtube][/youtube]BellaCiao je napisao/la:A jesi duhovit ljudinoGazijaKalesija je napisao/la:Prokuh'o Trans-Turist u šesnaestercu Chelsea!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
-
thomashasler
- Kontakt:
Čestitke prije svega, vjerovao sam do zadnje sekunde, lijepo je kad Pep uzme iz svog zapisnika ono JUP, ide puno bolje
I SAMO JOS NESTO JAVI MARTINEZ KAKO JE DOSAO U BAYERN NIJE IZGUBIO JOS UTAKMICE U KOJOJ JE ON IGRAO 
Trebao je i Torres ranije pod tuš ali mu sudija nije vidio ono gaženje na stajnu nogu Martineza.Virtu4l je napisao/la:Mislis kad smo dobili crveni karton a Bayern je ganjao zaostatak od jednog gola? To je tih zadnjih pola sata. Malo realnosti molim, jer u takvim situacijama se obicno jedna ekipa brani a druga bjesomucno napada.111 je napisao/la: Nojer je igrao libera na centru, doslovnodok se utakmica zadnjih pola sata odigravala na 16-ercu Čelzija
Stvarno smijesna razmisljanja, ljudi kao da su zaboravili da smo imali igraca manje.
Niko to nije rekao. Crveni karton je razlog povlacenja Chelseaja i totalne ofanzive Bayerna. Kao i uvijek u fudbalu.BavaracZenica je napisao/la:Najsmjesniji su mi pojedini navijaci koji kazu tipa jest Bayern pobjedio al Chelsea igraca manje imao..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Virtu4l je napisao/la:Mislis kad smo dobili crveni karton a Bayern je ganjao zaostatak od jednog gola? To je tih zadnjih pola sata. Malo realnosti molim, jer u takvim situacijama se obicno jedna ekipa brani a druga bjesomucno napada.111 je napisao/la: Nojer je igrao libera na centru, doslovnodok se utakmica zadnjih pola sata odigravala na 16-ercu Čelzija
Zaluženo ste ostali sa 10 igraca, jer ste igrali citavu tekmu "na nož"....a šta sad to pominješ, kao neku izvlakušu
rinaka od ekipa koja se ne zna nadigravati , vec samo tuci ko volovi....i sad treba da neko ima razumjevaja za vašu grubijansku igru koju odavno furate
Zadnja izmjena: 111, dana/u 31 avg 2013, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kazu sreca je u svemu potrebna, slazem se ali da bi dosao do srece moras biti hrabar i uporan, jer na kraju krajeva nista nece doci onako kao od sale (mozda nekad hoce
).
Trofej smo zasluzili ali Chelseau treba pruziti ruku i cestitati, jer su igrali strasno disciplinovano, pokazali jedan strasan karakter (na stranu ta prgavost, podmukli udarci ili zadrzavanje vremena) i sigurno da su ovim cinom dokazali da ce biti jedna od najozbiljnijih ekipa u LP-a.
No, dosta vise o njima, predjimo mi na najbolju Europsku ekipu koja je opet uzela Europski trofej, sasvim zasluzeno. 37 udaraca u 120 minuta, j.ebote, skoro svake 3 minute po jedan udarac.
Posjed, broj kornera, ali mislim da ne bi ovo ovako bilo da nismo imali igraca vise, ali Chelsea bi se u svakom slucaju branio, tako da bi u svakom slucaju opet bilo puno prilika.
Onako se penali pucaju, a ne kao u finalu. Sad vise ne znam ni ko bi trebao biti prvi izvodjac istih, Ribery mi se u svakom slucaju dojmio kao najsigurniji, ono kulerski je zavali.
Ribery je vjerovatno igrac utakmice (ne znam sluzbenu potvrdu), jer je odigrao jos jedan veliki mec, a postigao je i taj sjajan gol.
Javi je sjajan igrac, puno je Bayern bolje izgledao po njegovom ulasku i nadam se da ce sto prije biti spreman za svih 90 jer ce trebati u narednom periodu.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
Trofej smo zasluzili ali Chelseau treba pruziti ruku i cestitati, jer su igrali strasno disciplinovano, pokazali jedan strasan karakter (na stranu ta prgavost, podmukli udarci ili zadrzavanje vremena) i sigurno da su ovim cinom dokazali da ce biti jedna od najozbiljnijih ekipa u LP-a.
No, dosta vise o njima, predjimo mi na najbolju Europsku ekipu koja je opet uzela Europski trofej, sasvim zasluzeno. 37 udaraca u 120 minuta, j.ebote, skoro svake 3 minute po jedan udarac.
Onako se penali pucaju, a ne kao u finalu. Sad vise ne znam ni ko bi trebao biti prvi izvodjac istih, Ribery mi se u svakom slucaju dojmio kao najsigurniji, ono kulerski je zavali.
Ribery je vjerovatno igrac utakmice (ne znam sluzbenu potvrdu), jer je odigrao jos jedan veliki mec, a postigao je i taj sjajan gol.
Javi je sjajan igrac, puno je Bayern bolje izgledao po njegovom ulasku i nadam se da ce sto prije biti spreman za svih 90 jer ce trebati u narednom periodu.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Cuj slabo odigrali, nezz sta ste vi gledali. Celzi se od pocetka poceo braniti, a mi smo odmah bezglavo navalili, sto nas je kostalo primljenog gola. Majstor Ribery je kasnije izjednacio i tada smo ih trebali dotuci, ali ta ekipa je navikla da uvijek ovako igra u velikim utakmicama. Brani se svim silama pa sta bude. Postujem, i to je fudbal.
Gol Hazarda je produkt greske Boatenga koji se jednostavno ukipio i ovaj ga zaobidje ko banderu. I onda slijedi trenutak kojeg ce se mnogi Bayernovci sjecati do kraja zivota. Martinez pogadja u posljednjim sekundama i ostalo je historija. Nevjerovatno je koliko nam taj momak znaci u igri, strasno. Mislim da ce poslije ovog i Pep odustati i da ce igrati sa 2 igraca na sestici (Javi i Schweini), ali se jedan naprijed mora zrtvovati (Kroos, Muller ili Mandzukic).
Gol Hazarda je produkt greske Boatenga koji se jednostavno ukipio i ovaj ga zaobidje ko banderu. I onda slijedi trenutak kojeg ce se mnogi Bayernovci sjecati do kraja zivota. Martinez pogadja u posljednjim sekundama i ostalo je historija. Nevjerovatno je koliko nam taj momak znaci u igri, strasno. Mislim da ce poslije ovog i Pep odustati i da ce igrati sa 2 igraca na sestici (Javi i Schweini), ali se jedan naprijed mora zrtvovati (Kroos, Muller ili Mandzukic).
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Da, i sve je to jasno. Sad ispade da je Bayern bio spektakularan, mega-giga fudbal, a bukvalno dvije sekunde ih dijelile od poraza, ko je ovdje lud? Bane pogađa prečku, Oscar fula nemoguće, Neuer Luizu skida šut glavom sa par metara... sve mrtvi ziceri...Saurman je napisao/la: Trebao je i Torres ranije pod tuš ali mu sudija nije vidio ono gaženje na stajnu nogu Martineza.
Chelsea je odigrao strašnu utakmicu, potpuno ravnopravan protivnik prejakom Bayernu, na kraju su odlučile sekunde, da ne kažem sreća.
Kad se sjetim finala LP protiv Bayerna i uporedim sa ovim večeras... neuporedivo, a tada smo osvojili sa nikakvom igrom i da ne kažem strogom defanzivom.
Plus ovaj Barca sindrom - mesari, antifudbal, itd... daj nešto novo, to smo već godinama slušali.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Sa slicnim ekipama kao sto je Celzi prosle godine smo se igrali doslovno po 3 komada sa lakocom davali, **** i posjed i dodavanje oko 16 metara ako nema ko da prodje, gledam u produzecima Lam je bar 3x bio sam na svojoj strani i niko da mu doda, a kad on ude u 16 metara to je 70% gol, Martinez mora igrati u sredini a Lam na beku, falio je i Roben veceras, ali ja govorim za sebe ova igra mi se nimalo ne svidja.....111 je napisao/la: kakva ba patnja![]()
.....tekma se igrala na polovini Čelzija, Bayern kontrolisao igru i posjed, navaljivao, stvarali šanse i Čeh branio sve živo do zadnje minute ( plus promašaju Bayernovih igraca, na sve te njegove odbrane)...baš je dobra utakmica bila i ne znam šta si ti gledao uopšte
![]()
![]()
Mandzi svaka cast frajer se borio, primio dosta udaraca i aferim.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Lahm : " Od dizanja pehara ću dobiti upalu mišića. " hahahahaha
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.