Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

arsengunner
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la arsengunner » 31 avg 2013, 01:08

I kome ide zasluga sto bez obzira koliko stotina miliona neki tim potrosi nemze parirati arsenalu,kome ide zasluga radi toga,ko ne trosi nista a ima bolje rezultate-Wenger...i onda su ovi neki protiv njega pfff
Samo WENGER istina je!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 31 avg 2013, 01:12

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... ayers.html

Evo Telegrapha... Za njih sam mislio da su pouzdaniji ali i oni lupaju ko niko ... :?

Pored Draxlera spominje se i Kaka?!?!?!

E jos i da Ricardo dodje pa da komletiramo ovo spasavanje karijera... :D :D
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 31 avg 2013, 01:12

@Gunner4

Nisam ja rekao da su oni kvazistručnjaci(Pep, Klopp...), niti da sam ja sad neki stručnjak, ali bih ja lično prije potrošio pare na kupovinu Juliana Draxlera nego na kupovinu Mario Gotzea. To je sve. ;) :)
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 31 avg 2013, 01:16

Vidio sam i pročitao @Gunner brate, al' dje ćeš se opraštat od Diabya. Taj dolazi u drugom dijelu prvenstva i biće ogromno pojačanje ekipi. 8-)

Tada na scenu stupa stara garda, kao nekad Diaby-Flamini i ispred će vjerovatno biti Cazorla ili Wilshere. 8-)

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 31 avg 2013, 01:18

Draxlera kad bi doveli, Cabaye i Asmira B to bi bilo to.... :D
Moje misljenje ja sad ne znam sta ce se desiti i ko ce gdje zavrsiti. ;)
04.10.2009 !!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 31 avg 2013, 01:29

ronweasley je napisao/la:@Gunner4

Nisam ja rekao da su oni kvazistručnjaci(Pep, Klopp...), niti da sam ja sad neki stručnjak, ali bih ja lično prije potrošio pare na kupovinu Juliana Draxlera nego na kupovinu Mario Gotzea. To je sve. ;) :)
Pa dobro znas onu, svaki cigo svog konja hvali pa tako i oni... Nisam ni ja mislio na Pepa ili Kloppa nego vise na forumske kvazistrucnjake i novinare u pokusaju. ;)

@Arnele
Ma nazalost ja sam od njega digao ruke, mislim da je on svoje odigrao mada volio bih da gresim... :( Kada se oporavi u nastavku sezonu odigrace 2-3 utakmice i do nove sezone, i sve u krug Jovo nanovo a 28 godina! Bojim se da ce jedini pravi naslednik Viere skoncati karijeru na gerontoloskom odjeljenju lodnonske bolince :( :(

@Sarajlija
Od tih sto si nabrojao jedino Draxler... Cabaye bi sada vec bio visak, a nama treba stoper. Begovic nece sigurno i ako bi ja volio najvise radi onih sa OBNa posto sigurno Wenger ne kupuje golmana. Vjeruje Lukasu i Voji ;)

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 31 avg 2013, 01:32

@ Gunner 4 kume dobro onda zagrijte se za Draxlera momak je masina ipo, Cabaye out, e sad za stopera hmmmm? :)

Sad ne znam koji bi vama dobar stoper dobro dosao a za neku prikladnu cjenu.. :)

I taj sad derbi igrate protiv spursa koji svu itekako dobri bgm mogla bi to cadvi biti na kraju ja nebi volio... ;)

Sretno topdzije. :P
04.10.2009 !!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 31 avg 2013, 01:33

Sumnjam da cemo ga dovesti ali bih bez razmisljanja pristao :D Momak je 1993 godiste, a ima ono nesto. Dobar dribling i brzina, solidan pas, odlican udarac sa distance...

[youtube][/youtube]

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 31 avg 2013, 01:46

sarajlija je napisao/la:@ Gunner 4 kume dobro onda zagrijte se za Draxlera momak je masina ipo, Cabaye out, e sad za stopera hmmmm? :)

Sad ne znam koji bi vama dobar stoper dobro dosao a za neku prikladnu cjenu.. :)

I taj sad derbi igrate protiv spursa koji svu itekako dobri bgm mogla bi to cadvi biti na kraju ja nebi volio... ;)

Ma vec sam rekao nas brat gooner iz grada Manchestera, Mika Richards!!! :D :D

A za Julijana je prelijepo da bi bilo istinito... :D :D

Hvala u svakom slucaju... :P

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 31 avg 2013, 01:48

Gunner4 je napisao/la:
ronweasley je napisao/la:@Gunner4

Pa dobro znas onu, svaki cigo svog konja hvali pa tako i oni... Nisam ni ja mislio na Pepa ili Kloppa nego vise na forumske kvazistrucnjake i novinare u pokusaju. ;)
A istina. Bgm, par puta sam baš zbog Gotzea pogledao Dortmund i nisam bio uopšte impresioniran. Uopšte. Dok s druge strane kad god sam pogledao Draxlera, frajer je odigrao fenomenalno i tačno se moglo vidjeti da je to igrač za velike stvari. Odlazak u Arsenal bio bi sjajan početak.

A onda za koju godinu u Manchester, Barcu, Real... :mrgreen: Šala mala. :)
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 31 avg 2013, 01:48

Gunner4 je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:@ Gunner 4 kume dobro onda zagrijte se za Draxlera momak je masina ipo, Cabaye out, e sad za stopera hmmmm? :)

Ma vec sam rekao nas brat gooner iz grada Manchestera, Mika Richards!!! :D :D

A za Julijana je prelijepo da bi bilo istinito... :D :D

Hvala u svakom slucaju... :P
Aha zelim vam srecu i da vam se ostvare zelje na igrackom planu. :)
04.10.2009 !!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 31 avg 2013, 02:00

Nazalost, mozda cete me sada pljuvati, ali upravo cu sam sebe demantovati i reci da je manje realno dovesti Draxlera. Zasto ??? Zato sto je ta klauzula od 45m evra istekla jos u ranom avgustu, te stoga Schalke moze traziti koliko hoce sada, upravo sam naleteo na tu informaciju malopre, tako govore nemacki mediji i par odlicnih nemackih novinara. Cak sam cuo neke price da ce Heldt (direktor kluba) traziti slicne sume kao za Balea... :?

Opet, realniji je od Suareza, I'll give you that...

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 31 avg 2013, 02:08

Hahahahahha znao sam ja da sa tobom nije cista posla... :lol: :lol:

Ma danas svi traze ko za Balea! Mjerna jedinica postala Bale.
Koliko kosta?
3 Balea...

Nigdje veze...

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 31 avg 2013, 02:11

Gunner4 je napisao/la:Ma danas svi traze ko za Balea! Mjerna jedinica postala Bale.
Koliko kosta?
3 Balea...

Nigdje veze...
To ti je u ekonomiji inflacija. Trazice sigurno preko 50m, ako ne i 60m, sto Wenger ipak nije lud da plati. Momak je posle Gotzea najjaci talenat Nemaca u tom nekom dobu, genijalac je momak zaista...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 31 avg 2013, 02:15

Ma nece Wenger ni 30 miliona ponudit,zaboravite tog klinca,je.bace nas sa Salomonom Kaloum ko da gledam,.

I sta kaze matori,samo TOP igrace trazimo ?

Sanogo,Flamini,ko je iduci ? :mrgreen:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 31 avg 2013, 02:17

Paradajz je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:Ma danas svi traze ko za Balea! Mjerna jedinica postala Bale.
Koliko kosta?
3 Balea...

Nigdje veze...
To ti je u ekonomiji inflacija. Trazice sigurno preko 50m, ako ne i 60m, sto Wenger ipak nije lud da plati. Momak je posle Gotzea najjaci talenat Nemaca u tom nekom dobu, genijalac je momak zaista...
Videcemo, mada 40 miliona za njega nije mali novac, mogu ga oni traziti ali nece dobiti sigurno... :D A i ova njihova dovodjenja su mi zanimljiva jako, Boatenga doveli a po svemu sudeci i Adebayora znaci prodavace se, a bolje im ga sada prodati nego Bayernu za godinu dve mnogo jeftinije... :lol:
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 31 avg 2013, 02:18, ukupno mijenjano 1 put.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 avg 2013, 02:17

Kao da je Wenger nekad dovodio igrace od 40 miliona pa o tome treba ozbiljno da se raspravlja?!

Ako Wenger bude mislio da ce mu biti potreban za cetvrto mjesto, onda mozda i plati ali, ja njemu vec odavno ne vjerujem i mene sto se tice trebao je davno otici.
Sve i da uspije osvojiti to famozno cetvrto mjesto, pisam mu se na taj uspjeh.

Od Arsenala koji je bio konkurentan za titulu EPL i LP se doslo do Arsenala koji strahuje za cetvrto mjesto i prolazak grupne faze LP. (a jos uvijek u prvom i najjacem sesiru u LP)

Senilni ima jos dva dana. Za nadati se da ce dovesti nekoga, bar zbog silnih navijaca i sponzora.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 31 avg 2013, 02:32

SamoZeljo je napisao/la:
Senilni ima jos dva dana. Za nadati se da ce dovesti nekoga, bar zbog silnih navijaca i sponzora.
Ovdje te moram korigovat,malo si zalutao u vremenu,vec je nastupio "DEADLINE DAY " :D

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 31 avg 2013, 02:34

arminarsenal je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
Ovdje te moram korigovat,malo si zalutao u vremenu,vec je nastupio "DEADLINE DAY " :D
A ja tebe demantovati, jer deadline je 2. septembra u 23,00h bar za vecinu liga. Znam da za Ruse traje i duze...

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 31 avg 2013, 02:36

Paradajz je napisao/la:
A ja tebe demantovati, jer deadline je 2. septembra u 23,00h bar za vecinu liga. Znam da za Ruse traje i duze...
Mislim da je za Europu jos sutra,odakle to da je do 2. ? :roll:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []