Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Yucca
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Yucca » 31 avg 2013, 00:06

Sarajevo1946@ Trequartista@ odigrajte ligu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 31 avg 2013, 00:24

Evo sad ću, radim čitavu noć, tek završio, a sarajlija ti je na moru, brčka se, džaba mu se obračaš. :lol:

Zaboravio sam čestitati i rođendan meni najdražem igraču Juventusa svih vremena Pavelu Nedvedu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 31 avg 2013, 00:50

Ubaciću ja preko moba :-P Nisi bonus par prognozirao Ado, stavi to jer ne znam kakva su pravila po tom pitanju i jel obavezno , pa ću onda ja prognozirati. :-P

Pozdrav svim Juventinima :smile:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 31 avg 2013, 01:09

2000 post :mrgreen:

Forza Juve !!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 avg 2013, 02:27

Boaći debitovao golom na gostovanju i donio ekipi Elchea bod. Ja se nadam da će Bouy dobiti šansu, bolje i on nego Nocerino i tako neki polovnjaci.

[youtube][/youtube]
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

0xygen
Kontakt:

Post Postao/la 0xygen » 31 avg 2013, 09:56

West Ham je danas zvao za Fabia, uručili smo odbijenicu. Za sad...

Tako kaže GDM.
Grazie mister, grazie di tutto. ★★★
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Vincere non è importante, ma è l’unica cosa che conta.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 avg 2013, 11:52

bgm ako i Marone ode mora se dovesti lijevi bek i/li desno krilo jer ostajemo tanki u rotaciji na sredini terena. Gubimo i Djakerinija i Maronea(kombinirano solidne minute)+ Markizijo povrijedjen . Tako da moguce je ako nista ne rijesimo na ove dvije pozicije posudba Nocerina zbog sirine. To ce Marota i uraditi ako ne dovede bolje igrace u ovih dan-dva.

sto se tice Maronea, za njega je bolje da ide. On MORA u ovim godinama poceti stalno da igra ako ce ista biti od njega, a u Juventusu mu niko ne moze garantovati nikakve minute.

za sad nisam zadovoljan merkatom u smislu popunjenosti rostera ekipe. I dalje je tu previse polovnjaka, i dalje lijevi bek nije ni priblizno zatvoren na pravi nacin, krila i dalje nemamo. Dakle od identifikovanih problema prije prelaznog rijesen je napad na dobar nacin sto je veliki plus i povecana sirina u odbrani, s druge strane kriticne pozicije su ostale nepopunjene plus smanjili smo sirinu na sredini terena. vcrs su nam Isla i Padoin prvi i jedini backup za veznjake ako sta krene po zlu, a nije to dobro :D

dakle sa igracke strane nisam zadovoljan, ali sa finansijske nije moglo puno bolje. Tako je kako je- para nema, kako ostali rade u Italiji (koji ne prodaju igrace), mi uopce nismo losi.

eh sad tu dolazimo na ono sto sam se ja ovdje sa pojedincima prepirao mjesecima prije roka, pa me "vrsni poznavaoci prilika u Juventusu" na ovom forumu skoro pa razapeli kad sam govorio nema para, Marota bombe baca. Pa bilo ima se, odlicna situacija, minus ovaj, plus onaj, zaradilo se, Marota REK'O :mrgreen: hej marota reko :D
I sta bi sad vrsni poznavaoci nakon ove izjave Kontea sto Enzo kopira, ko bi upravu? Nema se ni onih 40 mil sto ste i mene ubijedili da imamo :D ..mada je moguce da i Konte ovdje malo taktizira, vidjet cemo narednih dana. On nacelno nije nezadovoljan je jer dobio 2 napadaca koja je trazio- njemu je to bitno.

Bas citam jutros Mogijeva izjava neka, il su prenijeli neciju u kontekstu sa Mogijem. Nesto kao " prodaja nije losa, ako se dovedu bolji igraci od onih prodatih". Bas sam o tome prica prije par dana, cini se da je sa ovom ekonomijom u Italiji prodaja buducnost i neminovnost.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 31 avg 2013, 12:36

Gubitci svedeni na svega 17 miliona eura, budžet 276 miliona eura.

Večeras spektakl na Juventus Areni.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 31 avg 2013, 12:41

Trequartista je napisao/la:Gubitci svedeni na svega 17 miliona eura, budžet 276 miliona eura.

Večeras spektakl na Juventus Areni.

Dzaba opet ste van elite. ;)
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 31 avg 2013, 12:54

Dirljivo!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 31 avg 2013, 13:26

Mauro Camoranesi: "Kada razmišljam o Real Madridu razmišljam o trijumfu na Bernabeu i ovacijama Del Pieru 2008. godine. "2003. smo pobjedili Real u polufinalu a 2005. je Zalayeta postigao odlučujući gol protiv njih. Španci su jaki ali Juventus je uvijek proganjao Real i bio težak orah. Moj prvi put na Bernabeu je bio poseban. Figo je uvijek bio moja referentna tačka kao igrač. Conteov Juve je iskusniji od moje ekipe iz 2008. Ovaj Juve ima više igrača na reprezentativnom nivou. Srećan sam što je Tevez u Juventusu. Uvijek mi je bio drag igrač. Potreban im je napadač njegovih karakteristika. Volio bih da je došao u Juventus tokom mojih dana u klubu. Bale ili Tevez? Mora da se šalite! Carlitos se dokazao u velikim klubovima. Bale, u Tottenhamu, drugorazrednom klubu. Pirlo je tehnički čvrst i inteligentan. On može nadražiti bilo koji klub na svijetu, uključujući Real Madrid. Ne tražite da biram između Pogbe i Iska. Pogba je stvarno impresivan. Čestitke Juveu. Razumjem Buffonovu želju. Sve je osvojio. Liga Prvaka bi bila šlag na torti. Znam da igrači imaju želju da osvoje Ligu Prvaka. Nadam se da su sposobni napraviti iskorak koji je mom Juventusu nedostajao. Ovaj tim je solidan i dobro igra. Imaju što je potrebno da sanjaju i dođu do samog kraja Lige Prvaka. Matri u Milan? Bez vređanja ikoga, ne mislim da je Matri nezamjenjiv igrač. Utakmice u Turskoj nikad nisu jednostavne. Galatasaray ima neke odlične igrače u Drogbi, Sneijedu i Melu. Mellberg? Kada je došao u Juve izgledao je ozbiljno sa svojom velikom bradom. A ustvari bio je mnogo zabavan!. Milan ima manje šansi u Ligi Prvaka. Nisu više tim kakav su bili pod Ancelottijem, sada su u tranziciji. Napoli u najboljem slučaju će proći grupu. Ja učim za trenera i mogao bi biti na klupi već u januaru. Trezeguet odlično radi. Jeste vidjeli zadnji gol!? Još uvijek sam u kontaktu sa Chiellinijem. On je idol mom sinu Leandru!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 31 avg 2013, 13:36

Andrej je napisao/la:Mauro Camoranesi: "Kada razmišljam o Real Madridu razmišljam o trijumfu na Bernabeu i ovacijama Del Pieru 2008. godine. "2003. smo pobjedili Real u polufinalu a 2005. je Zalayeta postigao odlučujući gol protiv njih. Španci su jaki ali Juventus je uvijek proganjao Real i bio težak orah. Moj prvi put na Bernabeu je bio poseban. Figo je uvijek bio moja referentna tačka kao igrač. Conteov Juve je iskusniji od moje ekipe iz 2008. Ovaj Juve ima više igrača na reprezentativnom nivou. Srećan sam što je Tevez u Juventusu. Uvijek mi je bio drag igrač. Potreban im je napadač njegovih karakteristika. Volio bih da je došao u Juventus tokom mojih dana u klubu. Bale ili Tevez? Mora da se šalite! Carlitos se dokazao u velikim klubovima. Bale, u Tottenhamu, drugorazrednom klubu. Pirlo je tehnički čvrst i inteligentan. On može nadražiti bilo koji klub na svijetu, uključujući Real Madrid. Ne tražite da biram između Pogbe i Iska. Pogba je stvarno impresivan. Čestitke Juveu. Razumjem Buffonovu želju. Sve je osvojio. Liga Prvaka bi bila šlag na torti. Znam da igrači imaju želju da osvoje Ligu Prvaka. Nadam se da su sposobni napraviti iskorak koji je mom Juventusu nedostajao. Ovaj tim je solidan i dobro igra. Imaju što je potrebno da sanjaju i dođu do samog kraja Lige Prvaka. Matri u Milan? Bez vređanja ikoga, ne mislim da je Matri nezamjenjiv igrač. Utakmice u Turskoj nikad nisu jednostavne. Galatasaray ima neke odlične igrače u Drogbi, Sneijedu i Melu. Mellberg? Kada je došao u Juve izgledao je ozbiljno sa svojom velikom bradom. A ustvari bio je mnogo zabavan!. Milan ima manje šansi u Ligi Prvaka. Nisu više tim kakav su bili pod Ancelottijem, sada su u tranziciji. Napoli u najboljem slučaju će proći grupu. Ja učim za trenera i mogao bi biti na klupi već u januaru. Trezeguet odlično radi. Jeste vidjeli zadnji gol!? Još uvijek sam u kontaktu sa Chiellinijem. On je idol mom sinu Leandru!
Mauro <3

toliki potencijal, a povrede ga nisu nikad zaobilazile.. da nije osvojio svjetsko 2006., zavrsio bi karijeru bez ikakvog velikog priznanja, a igrao u takvom klubu i samo takav igrac bio..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 31 avg 2013, 14:18

Jedan od dražih igrača. Smiješno mi za Bejla hah :mrgreen:
Allegri je gospodin!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 31 avg 2013, 17:59

Padovan@ gledao sam sinoc Boakye u Elche bio je odlican strasno je napredovao ovih zadnjih godinu dana i napredovace jos vise ove god u Elche,steta sto mu Conte nije pruzio sansu ove god u ekipi umjesto Quglia ali nema veze igrat ce vise u Elche i ubjeden sam da ce slijedece god biti jedan od napadaca Juventusa :D :D

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 31 avg 2013, 18:26

Yucca, koje su po tebi najveće prednosti i mane Boakyea?
Meni se učinilo da je brz i spretan u 16ercu, ali da i nije neki tehničar, ali ja ga nisam puno gledo :roll:
Misliš li da može bit na razini napadača iz nekog boljeg kluba Serie A kroz godinu dvije?
Ipak, Manolo je naš sigurno najveći talent, iako, Manolo je i 2 godine stariji od Boakyea :mrgreen:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 31 avg 2013, 20:00

Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah; Tevez, Vucinic.

Teško je igrati sa ekipom koju si prije par dana dobio 4-0, očekujem sigurno teži duel, bilo kakva pobjeda je najbitnija zbog teškog rasporeda.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 31 avg 2013, 20:16

korisnikforuma je napisao/la:Yucca, koje su po tebi najveće prednosti i mane Boakyea?
Meni se učinilo da je brz i spretan u 16ercu, ali da i nije neki tehničar, ali ja ga nisam puno gledo :roll:
Misliš li da može bit na razini napadača iz nekog boljeg kluba Serie A kroz godinu dvije?
Ipak, Manolo je naš sigurno najveći talent, iako, Manolo je i 2 godine stariji od Boakyea :mrgreen:

Boakye je strasno brz dobru tehniku ima i odlican sut jedina mana sto jos nije toliko jak u duelima tj lagan je ali ima vremena da ojaca jako snalazljiv u 16 ercu prati dobro kretnje u napadu i zna se ubaciti iz drugog plana jer je brz tesko ga je cuvati,iznenadio me koliko je napredovao u prosloj sezoni sigurno ce tako biti u Elche tako da ce Conte ozbiljno na njega racunati slijedece sezone :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 avg 2013, 20:16

Yucca je napisao/la:Padovan@ gledao sam sinoc Boakye u Elche bio je odlican strasno je napredovao ovih zadnjih godinu dana i napredovace jos vise ove god u Elche,steta sto mu Conte nije pruzio sansu ove god u ekipi umjesto Quglia ali nema veze igrat ce vise u Elche i ubjeden sam da ce slijedece god biti jedan od napadaca Juventusa :D :D
Ima on ono nešto što je potrebno za napadača, drzak je ima i dobar šut. Dobar je ovo potez, jer Elcheu je falio napadač, igrat će više nego za bilo koji klub u Italiji. U ovim godina bitno je da igra, valjda će slijedeće godine zauzeti mjesto od Quagliarelle.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 31 avg 2013, 20:37

Juventini, da podjelimo 1 bod na ravne časti? je l' pošteno? :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 31 avg 2013, 20:38

JTS je napisao/la:Juventini, da podjelimo 1 bod na ravne časti? je l' pošteno? :D
Nista to, citav plijen domacinu ili nista :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.