AzRimiRzA je napisao/la:Hej, kome ti ridikjulusAmar Dzeko je napisao/la:Miske igra od pocetka, don't be ridiculous.
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Nema bez Misketa nista, to se vidi od utakmice do utakmice. Bez njegovih preciznih centrasutova koji razradju Edin i Vedo nemozemo.
Vecinu nase startne postave danas mogu nabrojati i mala djeca.
Nasi zabetonirani (trenutno) starteri su: Begovic, Spahic, Mujidza, Lulic, Misimovic, Pjanic, Ibisevic i Dzeko.
Tu je i Salihovic ali on vecinom ima nekih problema ali u biti je to to. Sve ostalo Susic moze kombinovati ali nadam se da nece jos dugo sa igracima poput Vrsajevica, Sunjica, Sesara i slicnih.
Nasi zabetonirani (trenutno) starteri su: Begovic, Spahic, Mujidza, Lulic, Misimovic, Pjanic, Ibisevic i Dzeko.
Tu je i Salihovic ali on vecinom ima nekih problema ali u biti je to to. Sve ostalo Susic moze kombinovati ali nadam se da nece jos dugo sa igracima poput Vrsajevica, Sunjica, Sesara i slicnih.
- Consigliere
- Kontakt:
Kupi si naocaleAlenHalilovic je napisao/la:Nema bez Misketa nista, to se vidi od utakmice do utakmice. Bez njegovih preciznih centrasutova koji razradju Edin i Vedo nemozemo.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Goalgetter
- Kontakt:
Prvi sastav je rijesena stvar, ukoliko ne bude povreda. Dzaba vam svakakve kombinacije, ovih 11 ce istrcati na teren. Pape ima svoju taktiku, svoj uigrani sastav, i to su ovih 11.
Begovic - Mujdza, Bicakcic, Spahic, Salihovic - Rahimic, Lulic, Pjanic, Misimovic - Ibisevic, Dzeko.
Begovic - Mujdza, Bicakcic, Spahic, Salihovic - Rahimic, Lulic, Pjanic, Misimovic - Ibisevic, Dzeko.
- DonCorleone
- Kontakt:
Oko 65te umjesto Rahimica Medunjanin i oko 75te umjesto Ibisevica Hajrovic! Mislim da ce tako odprilike izgledati izmjene, stim da ce Zaha nadam se presjediti na klupi.Goalgetter je napisao/la:Prvi sastav je rijesena stvar, ukoliko ne bude povreda. Dzaba vam svakakve kombinacije, ovih 11 ce istrcati na teren. Pape ima svoju taktiku, svoj uigrani sastav, i to su ovih 11.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
Mirsad_LFC
- Kontakt:
Gospodo sta se dogadja sa stevanovicem,ako on ne moze bit medju 18 u elche nek se prestane bavit fudbalom,zakupi termin s rajom i lagano
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma gdje ces prvu postavu bez Medenog

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nije sve tako crno kao na prvi pogledmirzatele je napisao/la:Gospodo sta se dogadja sa stevanovicem,ako on ne moze bit medju 18 u elche nek se prestane bavit fudbalom,zakupi termin s rajom i lagano
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
I ja mislim da bih ovako nesto moglo da bude. Cak sto vise, mislim da bih ni manje ni vise Hajrovic pri gustom rezultatu moga biti i kljucni igrac. Gledao sam neke snimke i mogu reci, momak se uopste ne ustrucava da opali po lopti a malo mu treba prostora. Ovo moze nekad biti i kljucna stvar na tekmi. Inace, on to dobro radi sto pokazuje i snimak koji sam postavio u njegovoj temiDonCorleone je napisao/la:Oko 65te umjesto Rahimica Medunjanin i oko 75te umjesto Ibisevica Hajrovic! Mislim da ce tako odprilike izgledati izmjene, stim da ce Zaha nadam se presjediti na klupi.Goalgetter je napisao/la:Prvi sastav je rijesena stvar, ukoliko ne bude povreda. Dzaba vam svakakve kombinacije, ovih 11 ce istrcati na teren. Pape ima svoju taktiku, svoj uigrani sastav, i to su ovih 11.
mirzatele, ja mislim da Stevanovic polako stagnira i da bih mogao lako izgubiti mjesto i u repci. U poslednjim tekmama (koje je igrao) nije apsolutno nista pokazao.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sve me vise strah kako se tekma priblizava, neugodni su Slovaci do bola 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- imekorisnicko
- Kontakt:
nema šanse da Hajrović uđe(osim ako ne budemo vodili 3-0 ili nešto slično)DonCorleone je napisao/la:Oko 65te umjesto Rahimica Medunjanin i oko 75te umjesto Ibisevica Hajrovic! Mislim da ce tako odprilike izgledati izmjene, stim da ce Zaha nadam se presjediti na klupi.Goalgetter je napisao/la:Prvi sastav je rijesena stvar, ukoliko ne bude povreda. Dzaba vam svakakve kombinacije, ovih 11 ce istrcati na teren. Pape ima svoju taktiku, svoj uigrani sastav, i to su ovih 11.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Jesi to ti Pape? Nisam znao da pratis ovaj forumimekorisnicko je napisao/la:nema šanse da Hajrović uđe(osim ako ne budemo vodili 3-0 ili nešto slično)DonCorleone je napisao/la:Oko 65te umjesto Rahimica Medunjanin i oko 75te umjesto Ibisevica Hajrovic! Mislim da ce tako odprilike izgledati izmjene, stim da ce Zaha nadam se presjediti na klupi.Goalgetter je napisao/la:Prvi sastav je rijesena stvar, ukoliko ne bude povreda. Dzaba vam svakakve kombinacije, ovih 11 ce istrcati na teren. Pape ima svoju taktiku, svoj uigrani sastav, i to su ovih 11.
- ronweasley
- Kontakt:
U pravu je čovjek. Osim u slučaju scenarija gdje mi uništavamo Slovake već u prvom poluvremenu s nekih 3-0, Hajrović nema šanse da dobije neke značajne minute. Zašto? Zato što je Safet Sušić Pape najveći ziheraš kojeg sam ja u životu vidio. Naravno, kad je fudbal u pitanju.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Ako ima neko iz Tuzle da hoce na tekmu nek se javi u PP, imam tri slobodna mjesta.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
I mene,bit ce to napet dan a 4 dana kasnije ce biti jos gori ako zijanimo.A ako dobijemo tamo igramo za Svjetsko (s'a ce Lihtenstajn kasnije)Bosniacum Lilium je napisao/la:sve me vise strah kako se tekma priblizava, neugodni su Slovaci do bola
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zaustavit horoza i sve ce lakse biti 
Petak se moram dva puta nervirat, bitne tekme za prolaz. Kosarka i fudbal. Ne smijemo ni jednu zijanit, Crnu Goru u kosarci dobit a Slovacku u fudbalu. IDEMO BOSNO A BOGA MI I HERCEGOVINO!
Petak se moram dva puta nervirat, bitne tekme za prolaz. Kosarka i fudbal. Ne smijemo ni jednu zijanit, Crnu Goru u kosarci dobit a Slovacku u fudbalu. IDEMO BOSNO A BOGA MI I HERCEGOVINO!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Imam kartu za istok, a necu moci otici, ako je neko zainteresiran neka se javi na pp.
velez_mostar je napisao/la:Imam kartu za istok, a necu moci otici, ako je neko zainteresiran neka se javi na pp.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.