Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Pellegrini ko Susic
. Dok je neko u formi ne mjenja sastav ako nije primoran. Dzeko se dobro ustelio izgleda i sve je na njemu, znaci po utakmici gol ili asistencija i sljedecu ce igrat opet i sve tako dok ne crkne. Kod Mancinija bi vec svi imali po nastup. Brine me Kolarov da ne pukne nije nikako igrao
.
Hart, Zabaleta, Kolarov, Nastasic, Lescott, Fernandinho, Toure, Silva, Aguero, Dzeko, Navas
Subs: Pantilimon, Clichy, Negredo, Milner, Nasri, Garcia, Jovetic
Jovetic je na klupi mozda i udze danas...
Subs: Pantilimon, Clichy, Negredo, Milner, Nasri, Garcia, Jovetic
Jovetic je na klupi mozda i udze danas...
e nek je vala clischia stavio malo na klupu po meni je kolarov ucinkovitiji od njega...
i jos bi volio da jovetic udze da igra zajedno sa Dzekom pun mi je klurac ovih strumfova sto sami sa sobom igraju

Pa iskreno ako cemo realno, tako i treba. A ne svaka tekma, novi sastav. Kad se samo sjetim prosle sezone sa Mancinijem kad jesa svojim rotacijama i Dzeku, i Teveza i Aguera izbacio iz forme pa niko nije mogao gola zabiti. Tad su uvezali 2-3 poraza i vise se nisu ni oporavilirobijas_Ri je napisao/la:Pellegrini ko Susic. Dok je neko u formi ne mjenja sastav ako nije primoran. Dzeko se dobro ustelio izgleda i sve je na njemu, znaci po utakmici gol ili asistencija i sljedecu ce igrat opet i sve tako dok ne crkne. Kod Mancinija bi vec svi imali po nastup. Brine me Kolarov da ne pukne nije nikako igrao
.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Slažem se da treba glavni kostur drzat sto vise skupa, pogotovo sto je dosta novih igraca pa dok se uigraju. Al kad pocnu termini vikend-srijeda, nerealno je ocekivati da Dzeko igra tekmu za tekmom, a Pellegrini mi se cini ko covjek koji ne voli pretjerano mijenjati sastav. Mancini je previse rotirao a ovaj izgleda premalo 
Ma tek je treca tekmarobijas_Ri je napisao/la:Slažem se da treba glavni kostur drzat sto vise skupa, pogotovo sto je dosta novih igraca pa dok se uigraju. Al kad pocnu termini vikend-srijeda, nerealno je ocekivati da Dzeko igra tekmu za tekmom, a Pellegrini mi se cini ko covjek koji ne voli pretjerano mijenjati sastav. Mancini je previse rotirao a ovaj izgleda premalo
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
iskreno , mislim da aguero nije zaslužio biti u prvih 11 danas , mislim , prošli nastup mu je bio veoma loš ..
Ja se nadam da ce nastavit samo tim tempom ne gine mu klupa kod pele , volio bi da jovetic udje umjesto njega i zabije gol ili asistira ...viKK je napisao/la:iskreno , mislim da aguero nije zaslužio biti u prvih 11 danas , mislim , prošli nastup mu je bio veoma loš ..
Zamolio bih nekoga, da stavi link sa sportkluba. Hvala vam od srca 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- inacefindecko
- Kontakt:
Vedad87 je napisao/la:Zamolio bih nekoga, da stavi link sa sportkluba. Hvala vam od srca
- Cautinho
- Kontakt:
http://cricfree.tv/bt-sports-1.php" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj je dobar
ovaj je dobar
Keep walking.
http://maxsporttv.****/2013/08/max-tv2_8.html" onclick="window.open(this.href);return false;inacefindecko je napisao/la:Vedad87 je napisao/la:Zamolio bih nekoga, da stavi link sa sportkluba. Hvala vam od srca
Zadnja izmjena: MT3, dana/u 31 avg 2013, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
- legenda reala
- Kontakt:
Danas znači Edin i Navas 90 minuta Kun i Silva izlaze oko 70-te 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
sta fuli ovaj lik... sretan mcfc
http://livetv.ru/fr/eventinfo/183593_ma ... city_hull/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrsajevic i Sunjic bi pojacali ovu odbranu Man Citya.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ima li neko normalan sopcast, na svakom linku mi pise offline channel

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Imaš dobar sopcast na Delvey Sop
Imaš dobar sopcast na Delvey Sop
Zadnja izmjena: delija, dana/u 31 avg 2013, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tu pogotvo ne rade
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Badgley, DjaniTarik, Goalgetter, Jarodwest, Proximic, Sheyi, TefalTava, Zglavkar i 61 gost.