Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Uzasan City, Dzeko također los danas, sto jest jest... Nije da su drugi bolji ali mene Dzeko samo interesuje, nema onog entuziazma kao iz prvog meča...
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sta je ovo J*** ti fudba.Pa Celzi i Bajern su za ove izmislili fudbal.
ovdje bilo ko od igrača može izaći na poluvremenu .. a i trebao bi, čisto da im Pellegrini pokaže da neće trpiti ovakvu (ne)igru
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja ovog city , pa covjece bolje su izgledali pod Mancinijem ovako u pocetku nego sa Pellegrinijem ...Nekako prica da su zadovoljni i sretni a svi se jedva krecu Hull im uzeo sredinu ne mogu im nista ... Tuzno..
[quote="Batko"]Uzasan City, Dzeko također los danas, sto jest jest... Nije da su drugi bolji ali mene Dzeko samo interesuje, nema onog entuziazma kao iz prvog meča...
Sent from my iPhone using Tapatalk - [url=http://tapatalk.com/m/]now Free[/url][/quote]
Bogami pored one dbine ublehe, nebi ga ni ja imao
zabice danas kosto gledam 
Sent from my iPhone using Tapatalk - [url=http://tapatalk.com/m/]now Free[/url][/quote]
Bogami pored one dbine ublehe, nebi ga ni ja imao
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- inacefindecko
- Kontakt:
problem Citija je što ima previše ufuranih majmuna koji neće da potrče..
premalo je radnika u ekipi, onih koji uzimaju loptu, svi nekako pocjenjuju protivnika, misle ŠTO BIH JA, ovaj pored mene će ga uzet..
igra im se svodi na to ko će šta iščeprkat oko 16 metara..
baš uvijek najdosadnije njihove utakmice!
premalo je radnika u ekipi, onih koji uzimaju loptu, svi nekako pocjenjuju protivnika, misle ŠTO BIH JA, ovaj pored mene će ga uzet..
igra im se svodi na to ko će šta iščeprkat oko 16 metara..
baš uvijek najdosadnije njihove utakmice!
Ne izgleda ovo nimalo dobro za City u ove dvije zadnje utakmice,cini mi se da su izgubljeni izmedju Mancinija i Pelegrinija..U 1 pol. nisu uspijeli nijednom stvoriti neki duzi pritisak na gol Hull-a iz kog bi se rodio pogodak..Lijeva strana potpuno neaktivna..I da,onaj Maradonin bivsi iskazuje sebicnost i danas..Ljutio se Dzeko na njega i protiv Cardiffa a evo i danas mu je prigovorio,umjesto da odigra povratnu on puca iz mrtvog ugla pravo u golmana.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako ne izadje na poluvremenu opet ce zabiti. Tako je sa njim kad lose igra

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Treba pojacat sredinu, Aguera ubacit vise u sredinu i reci mu da razigrava a ne glumi Messija. Ja bi ubacio Jovetica u sredinu, mislim da bi razliku napravio.
Fernandihna izbacit, ubacit Milnera takodje.
Fernandihna izbacit, ubacit Milnera takodje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ih, ja upalio da gledam i zadnjih 5 minuta nista City. Kako vidim vidim niste ni sa Dzekom zadovoljni. Nadam se da ce se sad trznuti malo i dati gol. Ako ne dadne, uvijek se nadam da ce barem pruziti dobru igru jer ga to moze izvuci.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
realan_coek
- Kontakt:
Džeko izgubio samopouzdanje cim sam sebi pegla odjecu. Nek se mani Amre i bit ce onaj stari iz volfsburga!
ma izbacit Edina,,udarice ga kakva budala pa eto nam belaja,,,**** Sitija,nek izgube,,ima vremena,nek igra poslije kvalifikacija ha ja 
To bas zvuci kao dobar razlog. Sta se sve ovdje nece procitati Boze sacuvajrealan_coek je napisao/la:Džeko izgubio samopouzdanje cim sam sebi pegla odjecu. Nek se mani Amre i bit ce onaj stari iz volfsburga!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Na poluvremenu se Negredo zagrijava sam i kao da će ući....
Vjerovatno Dzeko ide van...
Tako je brate, AMRA ODLAZI!realan_coek je napisao/la:Džeko izgubio samopouzdanje cim sam sebi pegla odjecu. Nek se mani Amre i bit ce onaj stari iz volfsburga!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne vjerujem da ce uci bas odmah,ali tamo oko 60 hoce..I to nazalost umjesto Dzeke,jer je Augero puno aktivniji danas..Batko je napisao/la:Na poluvremenu se Negredo zagrijava sam i kao da će ući....
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- legenda reala
- Kontakt:
I budalama je više jasno da su problem ovog Citya Kun i Silva, dok se njih ne riješi nema hljeba za ovu ekipu
Silva fol igra po strani nije imo ni jednog ubačaja ni prodora, sve nešto pelja loptu na sredini ni sam ne zna šta će s njom, ovaj drugi sve što dobije i usere sa svojim zavlačenjima po ćoškovima, al uvidio je to Pele, imaju još 15 minuta šanse, poslije toga lete napolje ako ne promjene nešto 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Nekakav nikakav. Nema vatre. Pocetci sezone su mu inace najbolji periodi.
Izgleda da je njemu prijetnja klupom najveca motivacija, a ne da mu trener govori kako mu je on prvi izbor.
Ako ne zabije danas, ogulit ce ga zivog za one katastrofalne "first touches".
Ja, sad kad nema Mancinija mora se nekog drugog rijesit. Sve redom!
Izgleda da je njemu prijetnja klupom najveca motivacija, a ne da mu trener govori kako mu je on prvi izbor.
Ako ne zabije danas, ogulit ce ga zivog za one katastrofalne "first touches".
I budalama je više jasno da su problem ovog Citya Kun i Silva, dok se njih ne riješi nema hljeba za ovu ekipu
Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 31 avg 2013, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Negredo ulazi...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"