Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sad ga prikazali , haha izgleda mi nesto zabrinuto 
Klupa sljedeca 100 % ...
Zasto Edin ne napusti taj City?? Ja takvo razmisljanje nikad necu skonatati ako ti je brate stalo da nesto napravis u karijeri ma sto dalje od takvog kluba
Vi se ovdje nervirate oko njega a on kupi pare.......
Vi se ovdje nervirate oko njega a on kupi pare.......
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
jeste, samo sto ce Dzeko uvijek biti Bosanac, a Negredo Spanjolac , i za Dzeku ce svi jedva docekati da mu nadju i najmanju gresku da ga sjebu, dok ce Negredu i najmanji uspjeh nagraditiLucryler je napisao/la:Pa to je isto DZeko radio prosle sezone hahaMrShadow je napisao/la:Dzeko je od danas treci napadac City-a , Negredo je jednostavno efektivniji, lik zabije kad god udje
Pricajte vi sta hocete ali ovaj Negredo za razliku od Dzeke bez lopte mnogo vise radi,Dzeko se samo setka,kad mu je lopta blizu negdje 2-3 metra malo potrci i cim je nema stane,za razliku od njega Negredo se pun bolje krece i ucestvuje u igri,zbog toga i jest ovako kako jest,Dzeko je posto nehljeb ili mu se nije igralo,kako god tako nece imati mjesta u ekipi,pratite malo realnije igrace pa ce te shvatiti 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Ovaj Pellegrini ce da leti brze od Mancinija.Ne kazem to zato sto mijenja Dzeku,nego jednostavno igraju gore nego prosle sezone.
zašto bi ga napustio? sada imaju trenera kod koga se igra po zasluzi, nije mu klupa sigurna kao kod MancinijaMT3 je napisao/la:Zasto Edin ne napusti taj City?? Ja takvo razmisljanje nikad necu skonatati ako ti je brate stalo da nesto napravis u karijeri ma sto dalje od takvog kluba
on je napravio sve u karijeri, osvojio tri titule (Bundesliga, Premiership, FA Cup), bio najbolji strijelac Bundeslige, dosta zarađuje u Man Cityju, itd
da je ostao Mancini, pa bi i trebao napustiti City, ovako ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
Miske10 je napisao/la:E ovo je istina.Mada,ima dosta prilicno naivnih Bosanaca i Hercegovaca koji ce reci,ma kakvi,nema to veze,to se ne gleda itd.Konkretno za ovu utakmicu je bolje sto ga je izveo jer nas i njega ocekuju najvaznije utakmice u zivotu a njega u karijeri,do sada.Sad su samo one bitne a za sve drugo ima vremena.Batko je napisao/la:Dzaba igrac kola, dzaba gol u drugom kolu, loše poluvrijeme i odma van.... Bosanac se mora uvijek dokazivati dok Argentinac ili Španac ima mnogo veći kredit i povjerenje, kako navijača tako i menadžera, jbg znao sam da će danas izletiti na poluvremenu, pisao sam ovdje. Niko ne može uvijek dobro igrati... Slijedeću tekmu će sa klupe 100% ali sam uvjeren da će opet sa klupe izboriti sebi mjesto i da će biti najbolji strijelac ekipe kao i svake sezone ali da nikada neće biti siguran u prvih 11. Nikad !
to je tacno sto reko vlatko glavas da nam spanci nisu dali gol u 97min I dan danas igrala bi se ta utakmica
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Dzeku cekaju dvije najvaznije utakmice u zivotu. Nek on nama dodje ziv i zdrav, da pobjedimo Slovake. Pa kad ako Bog da na SP-u bude najbolji strijelac onda ce da se otimaju za njega.
Za mene je Dzeko simbol ove ekipe, kad ne igra ja ih i ne gledam. Imam danas vaznijeg posla, ugodan dan drugovi.
Za mene je Dzeko simbol ove ekipe, kad ne igra ja ih i ne gledam. Imam danas vaznijeg posla, ugodan dan drugovi.
Sto je bio prva bio je, a ovaj aguero najlosiji igrac citija u zadnje dvije tekme, ali brate ima kredita kolko ti bog hoce.
Cautinho je napisao/la:
![]()
ebe se njemu, vec je tus pukao, obukao se i lagano pravo amri posle utakmice, aman picka u glavi bila cijelo vrijeme umjesto lopte prvih 45min
Sad govore komentatori kako nije problem ubaciti loptu u gol kao sto je Negredo uradio kad dobijes onakav nabacaj, samo je problem u tome sto je on dao a ne kako je lako dati taj gol hehe. Onda pokazuju Edina na klupi, farmerke, majica i kaze "Ovaj momak se misli o svojoj poziciji u timu mada mu Pelegrini vise vjeruje od Mancinija."
Ja mislim da je Negredo gladan uspijeha i borit ce se, a nastavi li ovako, dace 30 golova. Nadam se da ce Dzeko isto dati puno golova.
Najvise bi volio da Dzeko od u Arsenal.
Ja mislim da je Negredo gladan uspijeha i borit ce se, a nastavi li ovako, dace 30 golova. Nadam se da ce Dzeko isto dati puno golova.
Najvise bi volio da Dzeko od u Arsenal.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ali pazi Clichya. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Nije puno vremena trajo brak Dzeke i Pellegrinija. Stari dobri dani prije mjesec i po kada je Pellegrini u Hong Kongu govorio kako mu je Dzeko prvi izbor su tako daleko sada.
Na kraju je to bilo najgore sto je mogo reci. Dzeko je to izgleda shvatio kao da ce mu biti prvi izbor kako god on igrao.
Nego nek Dzeko potrosi nesto od onih ekstra para sto je birao kada je odlucio da ostane u Citiju kada je mogo u Bayern proslog ljeta da zaposli nekog kojem bi jedini poso bio da Dzeki opali samarcinu svako jutro kada se probudi i posjeti ga da igra u Premiershipu gdje su potrosili 25 miliona Eura za igraca koji je njegova zamjena i da ako bude imao utakmice gdje neda 110% od sebe, onda ce sjedit na klupi i ko zna kada sljedeci put sansu dobit.
Na kraju je to bilo najgore sto je mogo reci. Dzeko je to izgleda shvatio kao da ce mu biti prvi izbor kako god on igrao.
Nego nek Dzeko potrosi nesto od onih ekstra para sto je birao kada je odlucio da ostane u Citiju kada je mogo u Bayern proslog ljeta da zaposli nekog kojem bi jedini poso bio da Dzeki opali samarcinu svako jutro kada se probudi i posjeti ga da igra u Premiershipu gdje su potrosili 25 miliona Eura za igraca koji je njegova zamjena i da ako bude imao utakmice gdje neda 110% od sebe, onda ce sjedit na klupi i ko zna kada sljedeci put sansu dobit.
Izlazi stoka agrentinska najgor igrac ove 2 tekme ubjedljivo al ce opet pocet sljedecu...
Negredo je konstantan, i to ce ga izvuci pravo.
Ma Aguero ima kredita o kojem vi pricate koji je 50M velik kad je dosao iz Spanije, a izgleda je Negredo jeftiniji i bolji od Aguera. Steta sto nije Jovetica ubacio umjesto Aguera. Malo smo OFF topic ovde, diskutujemo tekmu i ManCity vise nego Dzeku.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
A gle jedne zanivljive stvari koju sam primjetio upravo.Susicevi advokati koji ne daju da se napise bilo kakva kritika na njegov racun su ujedno i najveci Dzekini(i ne samo njegovi)pljuvaci.Sta je rec,poremecen sistem vrijednosti.Vaznija je pertla Dzekine lijeve kopacke nego Safet Susic skupa sa Seadom,Avdijom i Zahom. 
Ne vide to komedijasi sa ove teme. Ne zna covjek da li da se smije ili place na ove komentarevan gall je napisao/la:Pricajte vi sta hocete ali ovaj Negredo za razliku od Dzeke bez lopte mnogo vise radi,Dzeko se samo setka,kad mu je lopta blizu negdje 2-3 metra malo potrci i cim je nema stane,za razliku od njega Negredo se pun bolje krece i ucestvuje u igri,zbog toga i jest ovako kako jest,Dzeko je posto nehljeb ili mu se nije igralo,kako god tako nece imati mjesta u ekipi,pratite malo realnije igrace pa ce te shvatiti
Aguero i Silva se krecu, otkrivaju, utrcavaju... Tacno je da pretjeruju, ali to je vec drugi problem.
Qrac ces dobiti loptu ako poziras i dizes ruku da te uoci neko iz veznog reda.
Dzeko nije igrac za EPL i to je to. Treba se vratiti u Njemacku. Ne odgovara mu engleski stil igre.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Beduin, Confiance, Garfield, kolezeljovac, moreno123, napapijri1987, Proximic, unavita, zemuntrg, zikerrz21 i 69 gostiju.