FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Komsije naguzite te vucice danas da se nebi ufurali da su fakat vukovi a mi cemo malo one iz Mostara spustit na zemlju.Mi i vi smo giganti za ovu ligu.
Komsije naguzite te vucice danas da se nebi ufurali da su fakat vukovi a mi cemo malo one iz Mostara spustit na zemlju.Mi i vi smo giganti za ovu ligu.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Mozda Radovac da uleti u drugom poluvremenu, ili zadnjih 30 minuta.Valjda je toliko spreman.Taman ovo da pregrmimo ide pauza i u sastav se vracaju i Hame i Gojko i Radovac punom snagom.Mozda izganjamo i te papire za Puzigacu,Bilbiju i Jevtica...bice slatkih muka aBdhilmo je napisao/la:I ja kontam da ce Kovacevic uletiti sa Bisanovicem na mjesto zadnjeg veznog, jer su i Cimirot i Radovac roviti a Hameta nema u konkurenciji.Head je napisao/la:Kovacevic jedino.budzak je napisao/la:nego..ima li ko sastav za danas, ko moze igrati od ovih novih???
Bilbija,Jevtic ne mogu nastupiti jer nisu se mogli registrovati za ovo kolo,Dzakmice povrijedjen pa ne igra.Ostali su na raspologanju.
Bandovic
Tatko, Vule, Amer, Mario
Bisanovic, Kovacevic
Suljic, Osmanagic, Trava
Komazec
Samo bez novih povreda i pehova
SARAJVOOOOOOOOOOO ZA TEBE ZIVIMO
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
- JosipBukal
- Kontakt:
ima li gdje prenosa ili steema
- franklampard8
- Kontakt:
-
worchester
- Kontakt:
neka zato prenose utakmice tipa leotar zvijezda

SARAJEVO: Bandović, Bišanović, Komazec, Tatomirović, Trivunović, Osmanagić, Karić, Cimirot, Tadejević, Dupovac, Suljić,
SARAJEVO: Bandović, Bišanović, Komazec, Tatomirović, Trivunović, Osmanagić, Karić, Cimirot, Tadejević, Dupovac, Suljić,
Olimpic: Hamzić, Merajić, Regoje, Kokot, Duljević, Torlak, Rizvanović, Rahmanović, Vidović, Smajić, Odović.
Torlak igra protiv Sarajeva..kako tuzno
Karric u prvoj postavi
Nadam se da grijesim al ovo mi lici na remi.
Olimpic: Hamzić, Merajić, Regoje, Kokot, Duljević, Torlak, Rizvanović, Rahmanović, Vidović, Smajić, Odović.
Torlak igra protiv Sarajeva..kako tuzno
Nadam se da grijesim al ovo mi lici na remi.
Sad gledam pregled programa i ne mogu da vjerujem da to prenose... ccc Ko će to gledati? Bolje da nisu ništa prenosili!worchester je napisao/la:neka zato prenose utakmice tipa leotar zvijezda![]()
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Strasan tim imate ove sezone i nadam se da ce Olimpik uspjeti da izvuce povoljan rezultat,mada im je posao jos i otezan ako se uzme u obzir brojnost hordi na Otoci.
Ova je ekipa po imenima definitivno favorit za osvajanje titule.Licno nemam nista protiv Husrefa ali u ovih dosadasnjih par utakmica mislim da on nije neki bogzna kalibar od trenera.Sta vise,moje misljenje proizilazi iz dosadasnjih Husrefovih uspjeha u svom poslu.Imao je neke zapazene rezultate u svom prvom mandatu kod vas ali sa jako kvalitetnim igracima,ovaj drugi mandat kao i onaj u Olimpicu cisti prosjek.Al boli vas djon sad kad imate para,omozete i trenera kupit nema frke
Ova je ekipa po imenima definitivno favorit za osvajanje titule.Licno nemam nista protiv Husrefa ali u ovih dosadasnjih par utakmica mislim da on nije neki bogzna kalibar od trenera.Sta vise,moje misljenje proizilazi iz dosadasnjih Husrefovih uspjeha u svom poslu.Imao je neke zapazene rezultate u svom prvom mandatu kod vas ali sa jako kvalitetnim igracima,ovaj drugi mandat kao i onaj u Olimpicu cisti prosjek.Al boli vas djon sad kad imate para,omozete i trenera kupit nema frke
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ima li ikakav stream?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nece biti nikakvog prenosaSabinho je napisao/la:Ima li ikakav stream?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
GOOOOOOOOL
0:1
0:1
- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
nukleusmember
- Kontakt:
karich grai???josh i asistir'o??
VVVBK
VVVBK
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
nema namjestena utakmica cim nema na bwin kladionicifranklampard8 je napisao/la:Nema nista.JosipBukal je napisao/la:ima li gdje prenosa ili steema
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
- Hordas Doboj
- Kontakt:
http://pokit.org/get/?609d4b06b4549b8ec ... 2ac28e.jpgIVICA OSIM je napisao/la:nema namjestena utakmica cim nema na bwin kladionicifranklampard8 je napisao/la:Nema nista.JosipBukal je napisao/la:ima li gdje prenosa ili steema

Odigrano upravo na wwinu
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
http://pokit.org/get/?609d4b06b4549b8ec ... 2ac28e.jpg

Odigrano upravo na wwinu
[/quote]
jarane novci su tvoji vcrs sve si zicere igr'o

Odigrano upravo na wwinu
jarane novci su tvoji vcrs sve si zicere igr'o
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.