Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Cautinho
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cautinho » 31 avg 2013, 16:28

Metanor je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Daj majke ti,fino složi taj post,da vidim šta hoćeš reći.
Ti si izgleda vrlo intelektualna osoba i veliki mentor u zivotu,ali problem ti je sto svoje dragocijeno vrijeme i misljenje moras prosipati po forumu.
Zasto se bunite na cinjenicu da nece odigrati svaku utakmicu koju City bude igrao.
Pomirite se s tim.
Ekipa ima 4 (riječima : ČETIRI , evo i ovako : 1 1 1 1,evo moze i ovako : - - - - ) napadača,i nijedan od njih neće cijelu sezonu sjediti na klupi.Svaki ce dobiti svoj prostor.
Aguero i Dzeko su prvi izbor ovaj početak sezone,kad se Jovetić vrati,dobit će priliku nauštrb Aguera ili Edina,a i Negredo će nekada početi utakmicu,posebno sada kada je pokazao i dokazao da je dobar i kvalitetan igrač.
Budite realni,realno razmisljajte,gledajte sa fudbalskog aspekta situaciju.
Poistovjetite se sa Pelleom.
I tačno ne mogu vjerovati da sam izgubio 10 minuta da objasnim jedan od najjednostavnijijh fudbalskih sinonima:
ROTACIJA!

Jedini koji se pravi intelektualac ovdje si ti,daj kidu **** sjasi vise malo,ti nasao ovdje ljudima objasnjavati sta je rotacija,a navijas lafo za Manchester City otkad to majke ti? Koliko imas godina,vidim ti po postovima da si dijete,iako to pokusavas sakriti,ae,iskreno reci?
Iskleno,tlinest.
Keep walking.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 31 avg 2013, 16:30

Jos da nam objasnis sta je fudbalski sinonim, super bi bilo :D
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 avg 2013, 16:31

Džeko munja. Čim zakaže, gori forum. 8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 31 avg 2013, 16:34

I ja budala se uhvatio raspravljati sa djecom,dobro dzidza rece,jos da skontamo sta je fudbalski sinonim..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 31 avg 2013, 16:54

Dzeko u igri 0:0
Dzeko na klupi 2:0

i na kraju Pellegrini kriv sa svojim sinovima Silvom i Aguerom... :roll:

SHUT THE FUCK UP!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 31 avg 2013, 17:06

Consigliere je napisao/la:Dzeko u igri 0:0

SHUT THE FUCK UP!
Ili slijedeći logiku tvoju, Džeko na tribinama City prvak Evrope

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 avg 2013, 17:23

SHUT THE FUCK UP!
Sto nisi shutthefuckapir'o prosli mec?Nego sutio k'o hinja.
Dzeko u igri 1-1
Dzeko na klupi 2-3
Silva i Aqero su Mancinijevi posinci,Pello ih je samo zatekao tu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 31 avg 2013, 17:26

imal Pauka gdje da iznese svoje strucno misljenje o Dzekinoj igri danas

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 31 avg 2013, 17:29

harishp je napisao/la:

SHUT THE FUCK UP!
Dzeko u igri 1-1
Dzeko na klupi 2-3
Kakav prosli mec? Kakve on veze ima? Ovdje je svako svima kriv, samo Dzeko nije.. Treba prihvatiti da covjek moze imati i los dan, i da je s pravom zamjenjen.
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 avg 2013, 17:33

Consigliere je napisao/la:
harishp je napisao/la:

SHUT THE FUCK UP!
Dzeko u igri 1-1
Dzeko na klupi 2-3
Kakav prosli mec? Kakve on veze ima? Ovdje je svako svima kriv, samo Dzeko nije.. Treba prihvatiti da covjek moze imati i los dan, i da je s pravom zamjenjen.
ima veze sa duplim arsinima.
Jedno je los dan jednog igraca a drugo kompletne ekipe.U tome je caka sto ocito neki ne vide.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 31 avg 2013, 17:47

Generalno je City prvo poluvrijeme odigrao jako loše. Pelle je loše postavio ekipu, čak imam osjećaj je podcjenio protivnika koji se pokazao kao sasvim dobra ekipa. Pogotovo kad se vrate svi i čuvaju gol.

Pored loše postavke i igrači su bili nemotivisani i loši, ogroman broj grešaka i u napadu i u odbrani, dakle generalno su svi igrači bili loši.
Također treba napomenuti da je City bio pod imperativom pobjede ovu tekmu i da je Pelle jednostavno morao nešto da promijeni na poluvremenu i da nađe žrtveno jagnje koje je u ovom slučaju bio Džeko.
Treba biti realan i reći da je Edin loše odigrao, par puta izgubio loptu, nije se kretao, stajao je daleko od gola i vrlo sporo trčao u napad iz faze odbrane.
Nije imao lopti, ali i pored toga je bio loš u igri bez lopte i po meni je opravdano izašao. Rano, ali opravdano.
To što je zamjenjen ne govori direktno da je on bio najlošiji, nego da je samo za njega mogao naći zamjenu za koju je mislio da će bolje odigrati. I pogodio je u tome.

Volim Džeku ko brata, ali kad pročitam ovdje huškačke komentare nije mi dobro. Samo malo realnosti nije na odmet.
Na kraju krajeva, Edinu je rečeno da će biti prvi špic ove sezone i to je do sada bilo tako.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 31 avg 2013, 17:55

harishp je napisao/la: ima veze sa duplim arsinima.
Jedno je los dan jednog igraca a drugo kompletne ekipe.U tome je caka sto ocito neki ne vide.
Dzeko nam je previse bitan da bi ga objektivno ocjenili. Nekada ce imati dobar a nekada los dan, kao danas. Ne igra u Fulhamu da mu je zacementirano mjesto u prvih jedanaest, nego u jednoj od najjacih ekipa Engleske i Evrope, a konkurenciju mu u napadu cine sve sami WC igraci.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 31 avg 2013, 18:44

Nije bio sjajan danas, al sva sreca pokazao je svoje pravo lice zadnje dvije i pol godine u Engleskoj.

Sarkazam na stranu, vidim mnogima su otvorene oci danas sve do sledeceg gola Dzeke kada ce opet postati bolji i od Messija i Ronalda zajedno.

Znamo svi sta je dijamant uradio od svog zivota zadnje skoro 3 godine i svoje fudbalske karijere...trud i rad i borba mu nisu prioritet al jedva cekam za par dana novu slike na twitteru ili instagramu..kako Dzeko glumi manekena ili smijesnog komicara...
posle ove svoje karijere ima veliku i svjetlu buducnost u cirkusu, tako je smijesan i duhovit nas dijamant maneken. ;)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 31 avg 2013, 18:45

viKK je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Da vas podsjetim Dzeko u 3 god u City Pvak engleske,2 puta FA CUP i Community Shield tj supercup ali najbolje godine mu prodose u nista :lol: :lol: :roll:
to su kolektivni trofeji . recimo , i rezervni golman pantillimon je sve to osvojio , i jel to znači da je u rangu sa hartom ? konstatacija ti je smiješna :roll: džeko te trofeje nije donio isključivo svojim golovima jer to nije moguće i ne dešava se u profesionalnom fudbalu .. pola tih sezona je proveo na klupi .
+1
yebo te titula ako vise sjedis na klupi nego sto igras on je mogao imati milion puta bolju karijeru da je otisao u PRAVI KLUB To je isto kad bi Mirza Teletovic osvojio prsten a igra po mecu 2/3 minute... yebo te te titule
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 31 avg 2013, 18:51

Pauk je napisao/la:Nije bio sjajan danas, al sva sreca pokazao je svoje pravo lice zadnje dvije i pol godine u Engleskoj.

Sarkazam na stranu, vidim mnogima su otvorene oci danas sve do sledeceg gola Dzeke kada ce opet postati bolji i od Messija i Ronalda zajedno.

Znamo svi sta je dijamant uradio od svog zivota zadnje skoro 3 godine i svoje fudbalske karijere...trud i rad i borba mu nisu prioritet al jedva cekam za par dana novu slike na twitteru ili instagramu..kako Dzeko glumi manekena ili smijesnog komicara...
posle ove svoje karijere ima veliku i svjetlu buducnost u cirkusu, tako je smijesan i duhovit nas dijamant maneken. ;)

Pa svi vrhunski sportisti to rade... :roll:
15.10 - 15.06 ...

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 31 avg 2013, 18:59

Pauk je napisao/la:Nije bio sjajan danas, al sva sreca pokazao je svoje pravo lice zadnje dvije i pol godine u Engleskoj.

Tko je provalio na ovaj profil?
Keep walking.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 avg 2013, 19:17

Dzekson ce srusit Slovacku dva puta, ovo ga je samo motivisalo. A svi znamo kako gine za repku, to je jedino i vazno. Sta u Engleskoj radi manje-vise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 31 avg 2013, 19:26

Dzeko je uspio u zivotu i boli ga racku

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 31 avg 2013, 19:39

Po meni fantastično odigrao, taman toliko da ga ne povrijede.. Bitnije su i njemu sigurno tekme protiv Slovačke, bravo Džekson :D

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 31 avg 2013, 19:47

Vrhunac karijere ce mu sigurno biti Mundijal, ne igranje u ovakvom klubu.
Zaboravite City ako on odigra za reprezentativni dres kao protiv Grcke.

Ali moram priznati da me je iznenadila izmjena na poluvremenu.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Brix, bvsic, ExEsPerac, Google Adsense [Bot], rishovski i 55 gostiju.