Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
vodeci se zdravom logikom provocirate dzaba na pravdi boga sve nas koji navijamo i vjerujemo u ovu reprezentaciju, zelimo da vjerujemo i da stvorimo neko pozitivno naelektrisano raspolozenje pred prvenstvo kao sto treba da bude
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
" onclick="window.open(this.href);return false; uz masakr sudija 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gledam pripremen tekme CG, Makedodije i Srbije. Tu su Austrija, Madjarska, Belgija, Hrvatska... Sve slabije ekipe odo ovih protiv kojih smo mi odigrali. Pogotovo ekipe Srbije. Realno Litvanija, Grcka, Makedonija, Italija su bolje ekipe od npr. Turske, Belgije, Hrvatske, Ukraine ne sve navedene ekipe da su bolje, neka jest neka nije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
1.46.47grgr je napisao/la: uz masakr sudija
Dobro nisu ni Talijani neka sila.Ja bih zadnju tekmu prije E.P odigrao pred domacom publikom,malo samopuzdanje da se digne.Ko zna,mozda bude tako,za 2 godine.Unofficialpage je napisao/la:Gledam pripremen tekme CG, Makedodije i Srbije. Tu su Austrija, Madjarska, Belgija, Hrvatska... Sve slabije ekipe odo ovih protiv kojih smo mi odigrali. Pogotovo ekipe Srbije. Realno Litvanija, Grcka, Makedonija, Italija su bolje ekipe od npr. Turske, Belgije, Hrvatske, Ukraine ne sve navedene ekipe da su bolje, neka jest neka nije.
Pa trebao se i odigrati turnir u Sarajevu u sklopu priprema za E.P ali je otpao zbog financijskih razloga....lumani je napisao/la:Dobro nisu ni Talijani neka sila.Ja bih zadnju tekmu prije E.P odigrao pred domacom publikom,malo samopuzdanje da se digne.Ko zna,mozda bude tako,za 2 godine.Unofficialpage je napisao/la:Gledam pripremen tekme CG, Makedodije i Srbije. Tu su Austrija, Madjarska, Belgija, Hrvatska... Sve slabije ekipe odo ovih protiv kojih smo mi odigrali. Pogotovo ekipe Srbije. Realno Litvanija, Grcka, Makedonija, Italija su bolje ekipe od npr. Turske, Belgije, Hrvatske, Ukraine ne sve navedene ekipe da su bolje, neka jest neka nije.
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
-
merdanovic
- Kontakt:
Da se razumijemo Nihad Đedović je na početku karijere bio veliki talenat,preuranjen transfer u Barcalonu ga je koštao bolje karijere.Mada ni ovako karijera nije loša.Igra u Njemačkoj solidno zarađuje.Nihad je odigrao bolju sezone od navedenih..Ove godine ponovo ide u jaci tim..
Što se tiče brojki Bogdanovića on je imao ozljedu na početku sezone i tražio se je poslije.Povrijedio se u utakmici činimi se protiv CSKA u kojoj je 15 poena dao.O fizičkim sposobnostima ne treba trošiti riječi.A igra i odličnu odbranu.Raspon ruku dovoljno govori po sebi koliko koristan u skoku može biti.Vjerovatno budući NBA igrač.
Danilo Anđušić je opet druga priča.Odličan šut,ali u svim ostalim parametrima je dosta slabiji od Đedovića i Bogdanovića pogotovo na prodoru.Ali svakako igrač kojeg čeka dobra karijera u Europi i vjerovatno će još dosta vremena da nosi dres reprezentacije.
Mi tu imamo Šutala koji će vjerovatno svojim iskustvo dosta da doprinese u svim utakmicama.
@merdanovic, koliko puta samo sam sebe demantujes... Cekaj, ako je Andjusic samo dobar suter, a Nihad u svim ostalim parametrima DOSTA BOLJI od njega, u cemu je onda problem? Dobro ga cuvati, ne dopustati mu otvorene suteve, i? - Nema velikog broja poena, po valjda jedinoj mogucoj logici. I, ako je vec tako (Nihad puno bolji u ostalim parametrima igra, osim u sutu), zasto ce onda Andjusic imati blistaviju karijeru od Nihada, mladji je od njega 5 godina, Nihad igrac s 30 godina, ne kontam? Gledao sam Partizan puno ove godine, cini mi se da mi je bas taj Bogdanovic zapao za oko, naravno, svojim kvalitetom. Da sam ga pomnije pratio, vjerovatno bih nesto vise mogao reci. Ono sto je sigurno, odlican igrac, koji ce sigurno napredovati. Sad, govoriti tako ubjedljivo da je toliko bolji od Nihada... Nihad je puno proputovao Evropom, igrao za fine evropske klubove, budi siguran da je puno toga naucio. Budi siguran da je iskusniji nego ova dvojica zajedno (bez obzira sto su u pitanju 1-2 godine razlike - u starosti).
Nihad ima fin prodor, kada ima svoju noc, tesko ga je zaustaviti, bilo ko da je s druge strane. Ono sto me kod njega cesto nervira (osim famoznog suta) je i to sto nerijetko uzme loptu, glavu zabije u parket, nit gleda kud ide, loptu toliko ocigledno vodi da bi mu je i ja uzeo... Ali eto, ne moze svako biti ni Drazen Petrovic.
Jos samo da mi je znat sta to Sutalo (osim tog tvog iskustva, kojeg toliko pominjes) ima da zaustavi "toliko dominantu dvojicu" iz Srbije (Andjusic-Bogdanovic)? Bolji igrac od Nihada sigurno nije. Mehanika suta, strasna! Tu su najidenticniji
Nihad ima fin prodor, kada ima svoju noc, tesko ga je zaustaviti, bilo ko da je s druge strane. Ono sto me kod njega cesto nervira (osim famoznog suta) je i to sto nerijetko uzme loptu, glavu zabije u parket, nit gleda kud ide, loptu toliko ocigledno vodi da bi mu je i ja uzeo... Ali eto, ne moze svako biti ni Drazen Petrovic.
Jos samo da mi je znat sta to Sutalo (osim tog tvog iskustva, kojeg toliko pominjes) ima da zaustavi "toliko dominantu dvojicu" iz Srbije (Andjusic-Bogdanovic)? Bolji igrac od Nihada sigurno nije. Mehanika suta, strasna! Tu su najidenticniji
Izdržati, to je temelj vrline!
merdanovic je napisao/la:Da se razumijemo Nihad Đedović je na početku karijere bio veliki talenat,preuranjen transfer u Barcalonu ga je koštao bolje karijere.Mada ni ovako karijera nije loša.Igra u Njemačkoj solidno zarađuje.Nihad je odigrao bolju sezone od navedenih..Ove godine ponovo ide u jaci tim..
Što se tiče brojki Bogdanovića on je imao ozljedu na početku sezone i tražio se je poslije.Povrijedio se u utakmici činimi se protiv CSKA u kojoj je 15 poena dao.O fizičkim sposobnostima ne treba trošiti riječi.A igra i odličnu odbranu.Raspon ruku dovoljno govori po sebi koliko koristan u skoku može biti.Vjerovatno budući NBA igrač.
Danilo Anđušić je opet druga priča.Odličan šut,ali u svim ostalim parametrima je dosta slabiji od Đedovića i Bogdanovića pogotovo na prodoru.Ali svakako igrač kojeg čeka dobra karijera u Europi i vjerovatno će još dosta vremena da nosi dres reprezentacije.
Mi tu imamo Šutala koji će vjerovatno svojim iskustvo dosta da doprinese u svim utakmicama.
merdanovicu,Nihad je bolji igrac od ove dvojice,sta ce da bude za 5 godina ja ne znam..Da igra za partizan ,bio bih starter
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nama ce u toj tekmi Andjusic i Bogdanovic bit 7. i 8. briga tek, u tome je poenta cijele price 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- legenda reala
- Kontakt:
JOš kad bi RTRS dao na satelitu bar utakmice BIHMT3 je napisao/la: Ici ce prenos i nase repke sve je isto ko i na FTV-u Edin ce prenositi nasu repku i zavrsnicu dok ce ove ostale utakmice prenositi Bilic,Ahmetovic i Mehmedovic
Ima li kakav mail da ih pitam
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Prosjek na kladionicama:
Latvia 2.36
BiH 1.63
Latvia 2.36
BiH 1.63
Ovi sa Ftv svaki dan ce po 3 utakmice prenositi Jednom nas jednom Srbe jednom Hrvate i jos pokoja ovakolegenda reala je napisao/la:JOš kad bi RTRS dao na satelitu bar utakmice BIHMT3 je napisao/la: Ici ce prenos i nase repke sve je isto ko i na FTV-u Edin ce prenositi nasu repku i zavrsnicu dok ce ove ostale utakmice prenositi Bilic,Ahmetovic i Mehmedovic![]()
Oni imaju ovaj specijalizirani satelitski kanal RTRS SAT slično kao RTS SAT i RTCG SAT ovi redovno daju utakmice svojih reprezentacija preko satelitskog kanala
![]()
Zasto nas na HRT il na RTS neprenose ?
-
merdanovic
- Kontakt:
Gdje sam ja nešto napisao za izbačaj?lumani je napisao/la:merdanovic je napisao/la:Da se razumijemo Nihad Đedović je na početku karijere bio veliki talenat,preuranjen transfer u Barcalonu ga je koštao bolje karijere.Mada ni ovako karijera nije loša.Igra u Njemačkoj solidno zarađuje.Nihad je odigrao bolju sezone od navedenih..Ove godine ponovo ide u jaci tim..
merdanovicu,Nihad je bolji igrac od ove dvojice,sta ce da bude za 5 godina ja ne znam..Da igra za partizan ,bio bih starter![]()
Ismijavas Nihadov izbacaj,a hvalis od Sutala,pa to samo mozes ti.
BelminM23 je napisao/la:Ovi sa Ftv svaki dan ce po 3 utakmice prenositi Jednom nas jednom Srbe jednom Hrvate i jos pokoja ovakolegenda reala je napisao/la:JOš kad bi RTRS dao na satelitu bar utakmice BIHMT3 je napisao/la: Ici ce prenos i nase repke sve je isto ko i na FTV-u Edin ce prenositi nasu repku i zavrsnicu dok ce ove ostale utakmice prenositi Bilic,Ahmetovic i Mehmedovic![]()
Oni imaju ovaj specijalizirani satelitski kanal RTRS SAT slično kao RTS SAT i RTCG SAT ovi redovno daju utakmice svojih reprezentacija preko satelitskog kanala
![]()
Zasto nas na HRT il na RTS neprenose ?
jbg,takva nam država,hoće ljudi da gledaju i tekme repki susjednih država
-
merdanovic
- Kontakt:
Daj Bože daje tako..Da je taj Nihad toliko dobar..Anđušić ima osim šuta i da sam sebi iskreira šut,ima brz izbačaj i dosta ga je teško čuvati.Isto kao i Nihad imao je nekoliko svojih dobrih partija u EL prošle sezone.rogeRF je napisao/la:@merdanovic, koliko puta samo sam sebe demantujes... Cekaj, ako je Andjusic samo dobar suter, a Nihad u svim ostalim parametrima DOSTA BOLJI od njega, u cemu je onda problem? Dobro ga cuvati, ne dopustati mu otvorene suteve, i? - Nema velikog broja poena, po valjda jedinoj mogucoj logici. I, ako je vec tako (Nihad puno bolji u ostalim parametrima igra, osim u sutu), zasto ce onda Andjusic imati blistaviju karijeru od Nihada, mladji je od njega 5 godina, Nihad igrac s 30 godina, ne kontam? Gledao sam Partizan puno ove godine, cini mi se da mi je bas taj Bogdanovic zapao za oko, naravno, svojim kvalitetom. Da sam ga pomnije pratio, vjerovatno bih nesto vise mogao reci. Ono sto je sigurno, odlican igrac, koji ce sigurno napredovati. Sad, govoriti tako ubjedljivo da je toliko bolji od Nihada... Nihad je puno proputovao Evropom, igrao za fine evropske klubove, budi siguran da je puno toga naucio. Budi siguran da je iskusniji nego ova dvojica zajedno (bez obzira sto su u pitanju 1-2 godine razlike - u starosti).
Što se Bogdanovića tiče tu nema dileme kakav je to igrač.Šta je radio Rakočeviću prekaljenom Euroligaškom igraču u finalu Srpske lige dovoljno oslikava njegov kvalitet.Možda neki to nisu gledali a komentarišu.
Vidjećemo kako će sve to izgledati kad dođe utakmica.
Ja odoh večeras u Skenderiju, da ispratim momke
p.s. Teodosić ide u Sloveniju, ali će biti spreman samo za narednu fazu (ako prođu naravno).
p.s. Teodosić ide u Sloveniju, ali će biti spreman samo za narednu fazu (ako prođu naravno).
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
ko sve večeras igra za legende?
Rekoše reprezentacija BiH iz 1993 pojačana mladim košarkaškim nadama.filip13 je napisao/la:ko sve večeras igra za legende?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Neno, Firke, Avdija, Mario Primorac, Bećiragić, Selesković, Mršić, Hukić i mnogi drugi! Ne smijemo zaboraviti ni proslavljene ženske reprezentativke: Raza, Mara, Bajkuša, Hadžimustafić, Džebo! Budite i vi dio naše priče!filip13 je napisao/la:ko sve večeras igra za legende?
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.