FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
pisala je raja mojaTV prenosi arena jok ...DonPippo9 je napisao/la:Prenosi li Arena?
Arena prenosi Borac-Radnikbob je napisao/la:pisala je raja mojaTV prenosi arena jok ...DonPippo9 je napisao/la:Prenosi li Arena?
MojaTV prenosi Zelju.
p.s.Steta sto Saban ode,fino izgleda u Zvijezdi,jos sad kad je Adil otisao...
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Gol Bekrića
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Jel` ima neko raspolozen stream da sredi pred tekmu? Cisto da mi bez MojeTV imamo gdje gledati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- corleone87
- Kontakt:
Hahaha jest ih navozao.ceze je napisao/la:Gol Bekrića![]()
[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Kako bi nam on danas valjao.corleone87 je napisao/la:Hahaha jest ih navozao.ceze je napisao/la:Gol Bekrića![]()
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;Majstor bio i ostao.
Ako neka ima strim nek postavi.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
http://www.livestream.com/volimtezeljo" onclick="window.open(this.href);return false;
trebao bi ovdje biti stream kao i uvijek
trebao bi ovdje biti stream kao i uvijek
1921
da sada vidimo vas, kakav imate odgovor na nasu pobjedu protiva vucova
- corleone87
- Kontakt:
Neka vas Mujaga malo,osjetite kako je biti prvi.mujo205 je napisao/la:da sada vidimo vas, kakav imate odgovor na nasu pobjedu protiva vucova
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pojačali ste se pravo. Mislim da će te od sada svake godine moći proći do trećeg pretkola LE. Željo vam u EL nikako ne može parirati.mujo205 je napisao/la:da sada vidimo vas, kakav imate odgovor na nasu pobjedu protiva vucova
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Pitari nista bolji od nas, samo sto su nam povrijedjeni B. Colic, Kvesic i Zolotic...
Edit: Plus Skaljic, Elvir Colic, itd.....
Edit: Plus Skaljic, Elvir Colic, itd.....
Za sve ti hvala Amare!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kakve vi imate veze sa nama ?mujo205 je napisao/la:da sada vidimo vas, kakav imate odgovor na nasu pobjedu protiva vucova
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
mujo205 je napisao/la:da sada vidimo vas, kakav imate odgovor na nasu pobjedu protiva vucova
Boze dragi, yebo lud zbunjenog.. hahahah..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
mi samo trebamo gledati sebe, pobijedimo sve utakmice do kraja i šampioni smo. ha ja.
-
RiverPlate
- Kontakt:
mada se ne može reći da nas je oštetio protiv viteza, isti je bio kriterij.
I ako sam vrlo skeptican sto se tice ove utakmice. I ako mislim da su nam sanse minimalne na Bijelom Brijegu veceras SAMO NAPRIJED LjoZe pa sta bude bude!! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.