Pa ako neces sad proglasiti opstu uzbunu kasnije ce biti kasno s obzirom kakav igracki kadar imamo i uz to koliko je povrijedjenih igraca.Plavetnilo je napisao/la:Euforija - depresija...Amar kralj- Amar tu samo kad ima para....opet šampioni- dobro je ako budemo šesti...dobar je Dino- Dino će nas uništiti....nemamo para - ima se para al Amar neće da kupi igrače....nakon šest kola samo što nismo proglasili opštu uzbunu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ide pauza, neke stvari treba posložit u klubu, kako vezano za igrače tako i za stručni štab, znate svi na šta mislim. Od iduće domaće tekme pokušat hvatat priključak dok nam protivnici nisu otišli predaleko..
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 31 avg 2013, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Sta ti je kume ba pogledaj imali mene na ovoj temi i jesam li provociro, a ja sam sinoc se svadjo sa vasim jednim pajdom jednih pola h dobrih kontas ja sam fino pito sa kime igrate a vidim da nisam dobro dosao nema veze., sretno opet u nastavku prvenstva.pintol_TM87 je napisao/la:vi slavite titulu pa nemate kad da provocirate...a da vas vidi babosarajlija je napisao/la:Ko vam sad dolazi nisam doso da provociram nisam ja ko vasi neki sto pune temu glupostima.? Hvala.

@ corleone hvala brate pa bgm bice tesko u te dvije tekme ali igrajte jbg.

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 31 avg 2013, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
nisu oni nigdje otišli, bilo je i -5 i -8 u ova doba, pa kako završi. al' se moramo trznuti i prije svega saznati ko će dalje voditi ekipu.
Stvarno ste dosadni s Durbuzovicem. Izjava mu je preglupa i presmjesna, samo nije on kriv sto se nalazi u ovoj situacije jer je covjek logicno uvaljen ono bas, da nije Amar poceo se glupirati ovaj nikad ne bi vodio ekipu, niti bi komentarisao.
Nije kriv on brate drage, Osim je kriv. Ili nek se vrati ili nek ide...
Nikola Tesla!
pisao sam prije par dana i opet ponavljam, samo realno gledajte situaciju i bit ce nam svima lakse i manje cemo pljuvati pojedince. prije dvije godine sam pisao da ne igramo lijepo, da je sve nekako na misice, da su rjetke (i vise nego rjetke) tekme gdje smo pregazili protivnika i rahat docekali kraj utakmica... kad sam to pisao, ovdje su mi **** majku (bukvalno) i ispadao sam pljuvac. u medjuvremenu, previse lahko smo se odrekli igraca koji znaju igrati fudbal i donijeti prevagu na terenu (zeba, bekric, smajic...). odose bogi i vasilic "nako". o povrjedjenim prvotimcima da i ne pricam. i sad smo tu gdje jesmo.
situacija u upravi nemam pojma kakva je (niti sam insajder, niti imam koga od takvih), kakvi smo sa lovom znam iz mahalskih prica (u stvari nista ne znam, jer svaki mahalac ima svoju pricu).
ali jedno znam, ja se sada uopste ne nerviram. zasto? zato sto sam svjestan da u ovom trenutku imamo limitiranu ekipu, sa vrlo nejasnom situacijom u samom klubu (bar za mene, a ako mi neko moze nasigurno otvoriti oci, bit cu zahvalan). znam da nemam potrebe **** majku kerli, svraki ili nekom trecem, jer igraju zato sto nemamo boljih na njihovim mjestima. znam da dugo (do adilovica, a nemam pojma o kojo lovi se i tu radi) nismo prodali igraca za ozbiljnu cifru, a sam Amar je rekao da nas budzet, uveliko, zavisi od para dobijenih prodajom igraca.
da ne duzim i ne davim vas. Zelju volim i pratim ga iz ljubavi i ogromne (moze se reci bolesne) navike. bio prvi ili 14. (ne d'o Bog gore od toga:)) ja sam tu. samo sto sada nemam iluzije da ove sezone mozemo dominirati, jer u ovom trenutku nemamo ekipu za tako nesto. idem na utakmice, dam svoju podrsku i u dobru i u zlu, ali nemam namjeru pljuvati po bilo kome, jer znam da bi to bilo preseravanje. kraj sezone ce pokazati sta cemo uspjeti napraviti, do tada i ubuduce VOLIM TE ZELJO. svi smo prolazni, navijaci, igraci, treneri, uprave... klub je vjecan
situacija u upravi nemam pojma kakva je (niti sam insajder, niti imam koga od takvih), kakvi smo sa lovom znam iz mahalskih prica (u stvari nista ne znam, jer svaki mahalac ima svoju pricu).
ali jedno znam, ja se sada uopste ne nerviram. zasto? zato sto sam svjestan da u ovom trenutku imamo limitiranu ekipu, sa vrlo nejasnom situacijom u samom klubu (bar za mene, a ako mi neko moze nasigurno otvoriti oci, bit cu zahvalan). znam da nemam potrebe **** majku kerli, svraki ili nekom trecem, jer igraju zato sto nemamo boljih na njihovim mjestima. znam da dugo (do adilovica, a nemam pojma o kojo lovi se i tu radi) nismo prodali igraca za ozbiljnu cifru, a sam Amar je rekao da nas budzet, uveliko, zavisi od para dobijenih prodajom igraca.
da ne duzim i ne davim vas. Zelju volim i pratim ga iz ljubavi i ogromne (moze se reci bolesne) navike. bio prvi ili 14. (ne d'o Bog gore od toga:)) ja sam tu. samo sto sada nemam iluzije da ove sezone mozemo dominirati, jer u ovom trenutku nemamo ekipu za tako nesto. idem na utakmice, dam svoju podrsku i u dobru i u zlu, ali nemam namjeru pljuvati po bilo kome, jer znam da bi to bilo preseravanje. kraj sezone ce pokazati sta cemo uspjeti napraviti, do tada i ubuduce VOLIM TE ZELJO. svi smo prolazni, navijaci, igraci, treneri, uprave... klub je vjecan
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Trebamo mi potonuti još dublje, pa da naučimo cijeniti ono što imamo ili što smo imali. Klub ne može biti jedan čovjek, ništa nije moglo uspjeti ako je bilo "one man show". Amar se umorio, zasitio i ne pada mu napamet sjebati svoje zdravlje zbog kvazi navijača. Kao što je nedavno rekao "Neka se sada malo drugi znoje".
Ima li sta dzaba.Osim trazi igraca kakvog dzaba ako ima.Oglas izlazi sutra.Dakle trazi se igrac koji ce doc dzaba u Zelji da igra kao nadoknadu dobice 2 para kopacki 2 dresa uslov je i da mora da pusi i cuga jer inace se nece uklopit u ekipu.
tačno je i to, on nije prvi trener, nema ugovor k'o prvi trener, nije plaćen k'o prvi trener, a vidimo da ne bi trebao ni biti.newBot je napisao/la:Stvarno ste dosadni s Durbuzovicem. Izjava mu je preglupa i presmjesna, samo nije on kriv sto se nalazi u ovoj situacije jer je covjek logicno uvaljen ono bas, da nije Amar poceo se glupirati ovaj nikad ne bi vodio ekipu, niti bi komentarisao.
- JosipBukal
- Kontakt:
E eto vam Jamaka po meni najveći krivac za poraz, čutim cijelo vrijeme u vezi njega, nisam ni pljuvač i volim sve Željine igrače zbog svetog dresa koji nose. Realno Jamak može bljesnuti koju utakmicu ali nije on igrač koji može biti nosioc Željine igre. Plafon mu je da je treći ili četvrti vezni, Sa Bučanom isti slučaj, pa več jednom je otišo što nije imo mjesta u ekipi. Veza katastrofa kad je nama Tomić koji bi realno trebao biti prva rezerva glavni kreator.
Realno s obzirom na sve pehove da makar nismo izgubili dva boda protiv Radnika bio bi i prezadovoljan startom a ovako sam se pravo zabrino i kako izgleda trebamo biti zadovoljni ove godine sa kvalifikacijama za evropsku ligu.
Realno s obzirom na sve pehove da makar nismo izgubili dva boda protiv Radnika bio bi i prezadovoljan startom a ovako sam se pravo zabrino i kako izgleda trebamo biti zadovoljni ove godine sa kvalifikacijama za evropsku ligu.
Ima li sta dzaba.Osim trazi igraca kakvog dzaba ako ima.Oglas izlazi sutra.Dakle trazi se igrac koji ce doc dzaba u Zelji da igra kao nadoknadu dobice 2 para kopacki 2 dresa uslov je i da mora da pusi i cuga jer inace se nece uklopit u ekipu.
Protiv Borca ste imali igrača više i stvorili četiri li pet 100% zicera, a večeras niste imali cijelu utakmicu niti jedan šut prema golu izuzev pogotka. Zrinjskom je poništen apsolutno regularan gol i imali su ljudi toliko šansi da vas debelo nakantaju. Jednostavno večeras ste imali debelo sreću i suca ali džaba sve..
Lik je smijesan sa izjavama, provaljuje se ali sto mu nisu dali da vodi ekipu kad su tu bili Zeba, Bekric, Culum, Visca itd, nego sad uvalili kad nemamo jedva 11 igraca, pa da nas vodi tito ..... ne bi mogli nista.ChWilla je napisao/la:tačno je i to, on nije prvi trener, nema ugovor k'o prvi trener, nije plaćen k'o prvi trener, a vidimo da ne bi trebao ni biti.newBot je napisao/la:Stvarno ste dosadni s Durbuzovicem. Izjava mu je preglupa i presmjesna, samo nije on kriv sto se nalazi u ovoj situacije jer je covjek logicno uvaljen ono bas, da nije Amar poceo se glupirati ovaj nikad ne bi vodio ekipu, niti bi komentarisao.
Nek se odluce ko ce sta ce, kako ce, nek naprave PRESS i nek se rijesi ova **** situacija. Igraci nisu krivi, niti jedan, jer nisu sami dosli u Zelju, ali dok su tu podrzite ih, jedino to mozemo.
Nikola Tesla!
Boze sacuvaj komentara i navijaca. Pa ljudi i prosle sezone smo izgubili u mostaru ito u puno losijoj igri i od puno losijeg zrinjskog. Pa jel moguce da se tako moze pljuvati na sve,od kluba,amara,igraca,svega.Sta vam je ljudi,spustite loptu nema razloga za takav radikalizam. ne mogu da vjerujem da citam postove navijaca zelje. Doduse potpuno sam siguran da medju ovim pljuvacima ima onih koji namjerno talasaju i pale raju i nisu zeljovci.
Ide pauza,vratice se neki igraci,s pobjedom nad slavijom vracamo stvari na svoje mjesto.
Ide pauza,vratice se neki igraci,s pobjedom nad slavijom vracamo stvari na svoje mjesto.
Vec ranije sam napisao da ne ocekujemo neku rapsodiju, ljudi ba fale nam dvojica veoma bitnih igraca i pitanje je hocel kad se vrate biti toliko bitni igraci, nemoj da se sikirate mnogo lakse ce vam biti da od ove sezone ne ocekujemo mnogo. Mi nemamo ekipu, nemamo trenera a ni upravu, u ovakvkoj situaciji ako uzmemo kup bicemo ko na konju.
Imal iko da Djurbuzovicu kaze da ne daje vise ovakve izjave, u redu nisi prvi trener al de nekad reci nesto realno a ne mi smo Zeljeznicar ovo ono.
Imal iko da Djurbuzovicu kaze da ne daje vise ovakve izjave, u redu nisi prvi trener al de nekad reci nesto realno a ne mi smo Zeljeznicar ovo ono.
bez namjere da provociram ili likujem Dino Đurbuzović lup atakve gluposti da je ono za nepovjerovati i morao bi ga neko opomenuti. Uz sve što vas prati vidi se da on nije kalibar za klupu. Plus ima izjave ala Šener nekada
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
ocito si upuceniji od mene (par postova ranije napisah da mi neko otvori oci), pa mi reci sa koliko love raspolazemo za pojacanja? ali kvalitetna, ne prinove. ne shvataj kao provokaciju, ali me stvarno interesuje jel' stvarno mislite da ce doci neko samo zbog poziva u Zelju? ljudima (igracima) je to egzistencija i trce za lovom tih 10-12 godina karijere. od ljubavi se ne zivi.Alipasino je napisao/la:Ima li sta dzaba.Osim trazi igraca kakvog dzaba ako ima.Oglas izlazi sutra.Dakle trazi se igrac koji ce doc dzaba u Zelji da igra kao nadoknadu dobice 2 para kopacki 2 dresa uslov je i da mora da pusi i cuga jer inace se nece uklopit u ekipu.
opet pitam, koliko love imamo u budzetu za pojacanja? kako za isplatu na ruke, tako i za bruto plate. unaprijed hvala.
ako nemas konkretan i pouzdan odgovor na pitanje, onda ti kometar nije na mjestu.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Daj ba kakva je to glupa prica sa koliko para raspolazemo. Sa koliko to para raspolaze Zrinjski pa doveo par igraca, sa koliko to para raspoloze Sarajevo pa dovelo par igraca. To su price za malu djecu. Ne trazi se Ronaldo, a ni Kuyt vec da se dovede par normalnih slobodnih igraca za nas hebenu ligu.
Do kad vise ...
Do kad vise ...
Nikola Tesla!
-
- Kontakt:
Evo mu jedan igrac koji je slobodan - Sanel Jahic pa imate Ibrahim Sehic ima jos igraca al ne on konta da ce oni doci i moliti da igraju u Zelji.
Ovo je smijesno sa trenerom tako su se i igraci postavili boli ih k.... nema trenera i njima se ne igra.
Ovo je smijesno sa trenerom tako su se i igraci postavili boli ih k.... nema trenera i njima se ne igra.
-
- Kontakt:
sta je ovo vise,sta Amar glumi ,pravi cirkus od ekipe,DINO NE MOZE VODITI EKIPU,iz 3 tekme 1 bod,slabo slabo brate..
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Meshko91, ŠTA_JE i 44 gosta.