Mancini je napisao/la:Gdje su ovo svejedno,open,ivan.balić da iznesu mišljenje o današnjoj tekmi?Da vidimo hoće li nahvaliti igrače?
Evo mene, ako to bilo šta znači. Možda vidiš da u zadnje vrijeme manje pišem i tako ću i nastaviti. Jednostavno, uvidio sam da je tu postalo jako teško otvoriti bilo kakav razgovor o nekim situacijama, kao što imaš različita mišljenja na temama drugih klubova. Pokušao sam neke stvari nedavno delegirati, samo je kao dekretom to preskočeno. To mi je mnogo toga reklo.
Mene su tu zvali Nijazom, ovim ili onim uposlenikom, ali gle čuda nisam niko od njih (vjerovatno i ti si me tu svrstavao, kao i ja tebe). To je nebitno

Bitno je da me sve više nervira što je ovo jedina tema gdje se ne može pričati valja li ili ne valja trener, jesu li potezi uprave kvalitetni, valja li teren ili bilo šta slično. Sve se svodi na guranje informacija koje nekome trebaju, što je, složit ćeš se, baš djetinjasto. Čak i jedan od moderatora u posljednje vrijeme uklanja određene stvari koje nikoga ne vrijeđaju, ali su škakljive, što je jako zanimljivo. Istina, nisam ja potencirao te neke stvari, ali sam zapazio kako je uklonjeno.
A što se tiče današnje utakmice, za mene je ovaj ishod očekivan. Mada sam želio, da sve bude kao protiv Čelika, vrlo brzo sam shvatio da ta ekipa nema potreban kapacitet. To je ekipa koja je prvih par kola odigrala na svježinu i to je to. Trener, kojeg vidim kudiš, i to pravo ti ne osporavam, na raspolaganju ima jedva 8-9 igrača, a je li on to tako htio ja ne znam. Ako se ekipa koja želi vrh u šest utakmica može pohvaliti samo pobjedama protiv nikad lošijeg Leotara i slabašne Mladosti, onda to sve govori. U svim jačim utakmicama, pobjeda nema, a to dokazuje kolika je snaga.