Pa, yebem ti sve nesposobno... Sportski novinar...
Dopizdio je vise sa igracima iz regiona...
Papastathopoulos je napisao/la:Ala ba
Aj molim te Adise iduci put svakom igracu rastavljaj prezime na slogove da ne bude toliko ofirno..ja nikad necu ufrstuljit ko je njemu rekao da se to tako izgovara..
MT3 je napisao/la:Vugdalic i njegov Mandzukic![]()
![]()
Igrac Celzija dobio crveni karton on svrs*va na Mandzu
![]()
a u pm vise
Rekao je na početku i "Super One".rasta1922 je napisao/la:Kaze Vugda za Mourinha,"Special one man"![]()
![]()
rasta1922 je napisao/la:Kaze Vugda za Mourinha,"Special one man"![]()
![]()
rasta1922 je napisao/la:Kaze Vugda za Mourinha,"Special one man"![]()
![]()
Za razliku od ovih s OBN-a bar istinu kaze, a ne lupi kakvu glupostbavarian_bk je napisao/la:Onaj lik sa ES2 , znači svaki put kad prenose Bayern i kad Šaćiri ulazi u igru slijedi ovo : " Đerdan Šaćiri , momak sa švajcarskim pasošem , ali rodom iz Gnjilana , iz Srbije ... " Pa dosadio je više svega mi
Vjeruj mi da oni imaju vise gluposti tokom jedne utakmice nego li dvojaca sa OBN-a...EdenHazard je napisao/la:Za razliku od ovih s OBN-a bar istinu kaze, a ne lupi kakvu glupostbavarian_bk je napisao/la:Onaj lik sa ES2 , znači svaki put kad prenose Bayern i kad Šaćiri ulazi u igru slijedi ovo : " Đerdan Šaćiri , momak sa švajcarskim pasošem , ali rodom iz Gnjilana , iz Srbije ... " Pa dosadio je više svega mi
Ako ćemo pravo , Ginjilane je na KosovuEdenHazard je napisao/la:Za razliku od ovih s OBN-a bar istinu kaze, a ne lupi kakvu glupostbavarian_bk je napisao/la:Onaj lik sa ES2 , znači svaki put kad prenose Bayern i kad Šaćiri ulazi u igru slijedi ovo : " Đerdan Šaćiri , momak sa švajcarskim pasošem , ali rodom iz Gnjilana , iz Srbije ... " Pa dosadio je više svega mi
ako se ne varam to govori Smiljan Banjac, deklarisani nacionalistabavarian_bk je napisao/la:Ako ćemo pravo , Ginjilane je na KosovuEdenHazard je napisao/la:Za razliku od ovih s OBN-a bar istinu kaze, a ne lupi kakvu glupostbavarian_bk je napisao/la:Onaj lik sa ES2 , znači svaki put kad prenose Bayern i kad Šaćiri ulazi u igru slijedi ovo : " Đerdan Šaćiri , momak sa švajcarskim pasošem , ali rodom iz Gnjilana , iz Srbije ... " Pa dosadio je više svega mi
Ona dvojica su mi okej. Ako nista od dosadne utakmice znaju nekad napravit zajehanciju. Medjutim kad prenosi onaj levat sa glasom ko da je tek dos'o sa kakve dzenaze... Mrzi Bayern, prica nebuloze i jos k tome iritantan i dosadan glas...amerosm je napisao/la:Vjeruj mi da oni imaju vise gluposti tokom jedne utakmice nego li dvojaca sa OBN-a...EdenHazard je napisao/la:Za razliku od ovih s OBN-a bar istinu kaze, a ne lupi kakvu glupostbavarian_bk je napisao/la:Onaj lik sa ES2 , znači svaki put kad prenose Bayern i kad Šaćiri ulazi u igru slijedi ovo : " Đerdan Šaćiri , momak sa švajcarskim pasošem , ali rodom iz Gnjilana , iz Srbije ... " Pa dosadio je više svega mi
Oni koji detaljnije prate Bundesligu znaju o cemu pricam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.