Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
1
11%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
3
33%
4) St.Pauli
1
11%
5) Mainz
2
22%
6) Augsburg
2
22%
7) Union Berlin
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 9

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Ted Mosby » 19 dec 2009, 00:18

ribery je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ja sam Stuttgart i zaboravio,ali nemaju naravno sanse,ali generalno povoljan zrijeb za Bundesligu...
Realno, Stuttgart bi bio autsajder, koga god da je dobio u 1/16 finala. U ligi sampiona ocekujem prolaz Bayerna. Sto se tice talijanskih klubova, vrlo je moguce da nijedan ne prodje dalje, sto ce se iskreno se nadam i desiti.
U euroligi, vjerujem u HSV i Werder, Vukovi imaju dobre sanse, ali ne bih smio sa sigurnoscu reci da ce proci, ne nakon ove burne jesenje polusezone. Ko zna sta ce se jos desiti u Vfl-u, klimavo je.
Hertu otpisujem. Imaju oni pametnijeg posla nego ganjat se po euroligi :lol:
Sto se tice talijanskih timova u euroligi, Juventusa i Rome, oba prolaze ovaj krug. Bice gusto (mislim na Bundesliga vs Serie A)
Bolan vukovi će ispasti šta ti je
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 dec 2009, 12:35

Podolski 29 minuta od tužnog rekorda

Već 971 minutu napadač Kölna Lukas Podolski čeka na svoj bundesligaški pogodak. Ne zabije li gol protiv Nürnberga u prvih 29 minuta nedjeljnog dvoboja 17. kola, probit će granicu od 1000 minuta bez gola...

"Lukas ne smije zbog toga stvarati sebi pritisak. Ukoliko će nastaviti igrati angažirano, golovi će doći", izjavio je trener kelnskog Bundesligaša Zvonimir Soldo.

Obzirom na napadački učinak cijele ekipe, koja nije zabila bundesligaški gol punu 371 minutu, Podolskom su uistinu smiješi tužan rekord.

Posljednji je put (i jedini ove sezone) njemački reprezentativac zabio u dvoboju petog kola protiv Schalkea. Sastav iz Gelsenkirchena u Kölnu je slavio 2-1.

rajvosa-x.com
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 dec 2009, 15:30

sta je ovo, njemačku okovao snijeg, stadioni zaledjeni poput hokejaških, a ja neinformisani igrao na puno golova. gledajući sliku ovih terena moglo bi više biti slomljenih nogu nego golova

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 dec 2009, 15:52

trpa ga kros opet, ko zna mozda i bude golova po ovome njemačkome kijametu. šteta ako se vrati u bajern, upropastiće ovakav talenat

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 19 dec 2009, 17:35

Jos samo da Hoffe pobijedi stutgarta i to je to

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 dec 2009, 18:01

23 gola u 6 utakmica. Nije lose. :D :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 dec 2009, 22:49

bh hrvat je napisao/la:trpa ga kros opet, ko zna mozda i bude golova po ovome njemačkome kijametu. šteta ako se vrati u bajern, upropastiće ovakav talenat
Pa djesi zemo? Hajde da ti malo promijenim recenicu...sreca pa se vraca u bavarski div, gdje od talenta moze postati zvijezda.
Vom Jäger zum Gejagten

BOTONJA
Kontakt:

Post Postao/la BOTONJA » 20 dec 2009, 12:24

JamaL je napisao/la:Danas deremo zelenbaće, tako je realno!
ma koga ti deres da mi je znati je li ?????
sve su to krampe asovi lopate kante za odlaganje krampi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 dec 2009, 12:58

Do kad je pauza u Bundeski????
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 dec 2009, 13:00

omerbavarac je napisao/la:Do kad je pauza u Bundeski????
15.01 je utakmica izmedju Bayerna i Hoffenheima
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 dec 2009, 13:04

rob do bagro je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Do kad je pauza u Bundeski????
15.01 je utakmica izmedju Bayerna i Hoffenheima
Zar vec tako brzo. Mislio sam da je nekad krajem Januara, ali eto ocigledno da nije.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 dec 2009, 13:05

Bolje da je i više, jer onakav fudbal koji sam jučer gledao na dvije tekme Bayern - Hertha, i Sttutgart - Hoffenhaim je žalostan... Pa to samo da lopta nije kod mene... Razlika je ogromna između EPL i Bundeslige...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 dec 2009, 13:06

Da upravu si, znam da uvijek negdje pred kraj februara krene proljetna sezona...evo i svih parova

15.01.10 20:30 FC Bayern München : 1899 Hoffenheim
16.01.10 15:30 Hannover 96 : Hertha BSC
16.01.10 15:30 Eintracht Frankfurt : Werder Bremen
16.01.10 15:30 Borussia M'gladbach : VfL Bochum 1848
16.01.10 15:30 Hamburger SV : SC Freiburg
16.01.10 15:30 Bayer 04 Leverkusen : 1. FSV Mainz 05
16.01.10 18:30 VfB Stuttgart : VfL Wolfsburg
17.01.10 15:30 FC Schalke 04 : 1. FC Nürnberg
17.01.10 17:30 1. FC Köln : Borussia Dortmund
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 dec 2009, 13:08

Stanka samo do 15.01. znači malo manje od mjesec dana. Po meni Bayer će pasti, Bayern sigurno prvak a za drugo mjesto će se boriti Schalke, HSV i možda Werder i Borussia koja se probudila pred kraj
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 dec 2009, 13:16

GunnerS je napisao/la:Bolje da je i više, jer onakav fudbal koji sam jučer gledao na dvije tekme Bayern - Hertha, i Sttutgart - Hoffenhaim je žalostan... Pa to samo da lopta nije kod mene... Razlika je ogromna između EPL i Bundeslige...
Ne znam sto li je takva tekma. Ocigledno nisi dobro gledao tekmu ili zelis isprovocirati!!!! :o :o :o :o :o
Vjerovatno snijeg lose utice na tebe, pa se mozda nisi ni naspavao. Dobra preporuka je da odes malo odrijemati do pocetka HSV I Weredera. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 dec 2009, 13:19

Ja govorim kako jest... Nikakva provokacija... Govorim i zbog snijega na terenu i zbog svega... Pa jarane slobodno pogledaj tekmu u EPL i Bundesligi pa budi realan... Jučer na utakmici Portsmouth - Luzeri je bilo više prilika i šuteva nego na obje te utakmice... Uživat ću u bundesligi kada budem uživao u Seria A, a to je nikad... ustari daj Bože da bude da uživam... "a nek lopta nije kod mene" nije neka uživancija...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 dec 2009, 13:28

GunnerS je napisao/la:Ja govorim kako jest... Nikakva provokacija... Govorim i zbog snijega na terenu i zbog svega... Pa jarane slobodno pogledaj tekmu u EPL i Bundesligi pa budi realan... Jučer na utakmici Portsmouth - Luzeri je bilo više prilika i šuteva nego na obje te utakmice... Uživat ću u bundesligi kada budem uživao u Seria A, a to je nikad... ustari daj Bože da bude da uživam... "a nek lopta nije kod mene" nije neka uživancija...
Sto se tice prvog bolda, u potpunosti si nerealan... Cuj vise suteva i prilika. Znaci ovako, u utakmici Bayerna je bilo 7 golova, a na utakmici Sttutgarta 4 gola, dok je P'mouth postigao svega 2 gola. Nije moglo biti vise sansi nego na utakmici Bayerna ni pod razno, zato ne rise, i ne valjaj gluposti.
A sto se tice drugog bolda, opet jos jedna tvoja glupost. Cuj da nije lopta kod mene, pa jel treba igrac uzeti loptu i sam krenuti prema golu. Prvo tvoj Arsenal igra tako, da lopta nije kod mene, pas odmah prema igracu, i oslobadjanje od lopte na vrijeme.
Reko ti ja, idi spavaj. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 dec 2009, 13:32

Da si gledo utakmciu Pompey - Luzeri vidio bi... A to da lopta nije kod mene nije igra Arsenala, opet pogledaj utakmicu maistora i švaba i vidjet ćeš razliku... OGROMNU a to se i vidi ustvari i po LP-u i EL ;)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 dec 2009, 14:50

Koji su parovi kupa? Unaprijed hvala
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 dec 2009, 14:56

Ted Mosby je napisao/la:Koji su parovi kupa? Unaprijed hvala
Parovi su sljedeci:

Werder Bremen - TSG Hoffenheim
FC Augsburg - 1.FC Kolen
FC Bayern - Greuther Fuerth
VfL Osnabrueck - FC Schalke 04

Po meni su licno Bayern i Schalke sigurni polufinalsiti, a u ove preostale dvije utakmice moze biti svega, jer je Augsburg izuzetno jaka ekipa, to sigurno znaju i oni koji prate 2.Bundesligu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.