valjda zato sto niko nije u mogucnosti da gledaBenop je napisao/la:Šta niko ne piše. Poluvrijeme protiv Makedonije, rezultat je 41 : 41
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 800&lng=de

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
valjda zato sto niko nije u mogucnosti da gledaBenop je napisao/la:Šta niko ne piše. Poluvrijeme protiv Makedonije, rezultat je 41 : 41
miki_92 je napisao/la:valjda zato sto niko nije u mogucnosti da gledaBenop je napisao/la:Šta niko ne piše. Poluvrijeme protiv Makedonije, rezultat je 41 : 41
Ljiljane to se zove tempiranje formeBosniacum Lilium je napisao/la:sta je ovo, odjednom dobro igramo i sve rusimo pred sobom, prije par dana katastrofa za katastrofom
Ako smo je tempirali za ovaj turnir, onda se bojim da smo napravili grešku, ima još dosta do prvenstva.miki_92 je napisao/la:Ljiljane to se zove tempiranje formeBosniacum Lilium je napisao/la:sta je ovo, odjednom dobro igramo i sve rusimo pred sobom, prije par dana katastrofa za katastrofom![]()
ne valja kada gube, ne valja kada dobijaju...DukeOfWellington je napisao/la:Ako smo je tempirali za ovaj turnir, onda se bojim da smo napravili grešku, ima još dosta do prvenstva.miki_92 je napisao/la:Ljiljane to se zove tempiranje formeBosniacum Lilium je napisao/la:sta je ovo, odjednom dobro igramo i sve rusimo pred sobom, prije par dana katastrofa za katastrofom![]()
Nadam se da ovo samo znači da su ostali totalno van forme, a da ni mi nismo u Bog zna kakvoj formi i da će pobjednički niz biti nastavljen i na prvenstvu.
Ko kaže da ne valja da dobijamo? Kažem samo da nije dobro ako sad imamo optimalnu formu, jer bi ista mogla pasti do prvenstva.DANTES je napisao/la: ne valja kada gube, ne valja kada dobijaju...
ni mene tvoja da nisi rekao... to je to samo drugačije... možda ovo nije optimalna, možda može još bolje... ko znaDukeOfWellington je napisao/la:Ko kaže da ne valja da dobijamo? Kažem samo da nije dobro ako sad imamo optimalnu formu, jer bi ista mogla pasti do prvenstva.DANTES je napisao/la: ne valja kada gube, ne valja kada dobijaju...
Al pošto si ti poznat po tome da voliš da izvrćeš riječi, ne iznenađuje me ova kosntatacija.
I ja se nadam.DANTES je napisao/la: ni mene tvoja da nisi rekao... to je to samo drugačije... možda ovo nije optimalna, možda može još bolje... ko zna
Ja sam se šokir'o kad sam vidio termine.. Taman s posla dođem na krajfilip13 je napisao/la:ja bezze termina utakmica u 14 i 30,neću moći gledati ni jednu u tom terminu
-SanaFCŽ- je napisao/la:Ja sam se šokir'o kad sam vidio termine.. Taman s posla dođem na krajfilip13 je napisao/la:ja bezze termina utakmica u 14 i 30,neću moći gledati ni jednu u tom terminu
Posto vidim da pod tim "nekim" mislis na nas (ne znam uopste jel navijas za BiH) reci cu ti da je ta Litvanija imala 15-16 igraca podjednakih kvaliteta u prijateljskim utakmicama a mi 9-10 igraca i to je razlog umora nasih igraca.armin dju je napisao/la:litvanija DANAS igrala zadnju pripremnu i naravno i nju dobiili, cudi me samo kako kod njih nema umora u ekipi kao kod nekih (:
et ja ne navijam, eto ti ides sutra u sloveniju... kazem samo da je taj izgovor u najmanju ruku smijesan.LloriS je napisao/la:Posto vidim da pod tim "nekim" mislis na nas (ne znam uopste jel navijas za BiH) reci cu ti da je ta Litvanija imala 15-16 igraca podjednakih kvaliteta u prijateljskim utakmicama a mi 9-10 igraca i to je razlog umora nasih igraca.armin dju je napisao/la:litvanija DANAS igrala zadnju pripremnu i naravno i nju dobiili, cudi me samo kako kod njih nema umora u ekipi kao kod nekih (:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 9 gostiju.