lumani je napisao/la:Firke i sa 43 godine kosarkas koji je najbolje graden.
naš skoti pipen
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
lumani je napisao/la:Firke i sa 43 godine kosarkas koji je najbolje graden.
tulln je napisao/la:Kad i u Koje doba igramo prvu utakmicu u slo hvala
filip13 je napisao/la:tulln je napisao/la:Kad i u Koje doba igramo prvu utakmicu u slo hvala
http://www.eurobasket2013.org/en/default.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
srijeda 14,30
Dvanaest hiljada ljudi je lajkalo KS BiH stranicu, ali izgleda ne shvataju da se na budizmaj.ba moraju prijaviti da bi se njihova fotografija pokazala na zastavi.inacefindecko je napisao/la:idite ba ljudi na ono budizmaj. ba, zastava se treba da pravi, nema još bar pola nije popunjeno!
lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:tulln je napisao/la:Kad i u Koje doba igramo prvu utakmicu u slo hvala
http://www.eurobasket2013.org/en/default.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
srijeda 14,30
ne mogu ici na E.P a moram raditibice problema da odgledam sve tekme,pogotovo ovu prvu
hilmo je napisao/la:Za Srbiju otpao Teodosić definitivno.
Otkud da je i lucic ?filip13 je napisao/la:hilmo je napisao/la:Za Srbiju otpao Teodosić definitivno.
i lučić
grgr je napisao/la:Otkud da je i lucic ?filip13 je napisao/la:hilmo je napisao/la:Za Srbiju otpao Teodosić definitivno.
i lučić
Ako smo mi skup solidnih igraca onda je to i srbija igraci partizana zvezde vizura itd ne mogu biti bog zna vise od solidnih. U potpunosti se slazem da mi svoju sansu trebamo trazit u utakmicama sa CG latvijom i makedonijom ali srbija uopce nije bez mane i nepobjedljiva. Ide mi na zivce konstanto uzdizanje igraca iz komsiluka koji po kvalitetu ne odskacu ni po cemu od nasih al ipak su bolji jer igraju za famoznu srbiju. Vec sam pisao srbija je veliko ime i velika reprezentacija sa sjajnim ljudima koji rade u savezu tvrd su orah za svakog al da su ona vrhunska srbija prije 10 godina nisu , i to nisu ni 80 % te srbije... Ne govorim da cemo mi pobjedit , daleko od toga mozda nas ubiju 20 razlike al mislim da imamo finu sansu protiv njih pogotovo zbog velikog broja otkaza...basketg je napisao/la:Mislim da nasa sansa nije u duelima sa Litvanijom i Srbijom,oni ce zauzeti prva mjesta u nasoj grupi,nego u duelima sa ostalim reprezentacijama.Mi nismo nista posebno,skup solidnih igraca sa jednim vrhunskim od koga sve zavisi i uz to nista posebno nismo spremni za razliku od Srbije i Litvanije koje ce da melju ritmom reprezentacije kao sto je nasa.
Svi ovde pricaju o limitiranosti vanjske linije Srbije,kako su to oni limitirani a mi nismo? Spoljna linija srbije je napadacki izuzetno potentna,tu svaki igrac,osim Markovica,ima 15-20 poena u rukama i moze pogooditi trojku,osim opet Markovica,a svi,racunajuci i markovica posjeduju dobre atletske sposonosti tako da o nekoj limitranosti spoljne linije ne mozemo pricati.Nema Teodosica ali tu im je Micic koji ce biti odlican. Mi nemamo sanse u igri sa reprezentacijama koji drze visok tempo i ritam u toku cijele utakmice,a takvi su Litvanci i Srbi,ali zato sa timovima kod kojih ritam oscilira,pada intezitet odbrane mozemo vrlo dobro da igramo,a takve ekipe su i Crna Gora i Latvija i Makedonija,tako da protiv njih trebamo traziti sansu
grgr je napisao/la:Ako smo mi skup solidnih igraca onda je to i srbija igraci partizana zvezde vizura itd ne mogu biti bog zna vise od solidnih. U potpunosti se slazem da mi svoju sansu trebamo trazit u utakmicama sa CG latvijom i makedonijom ali srbija uopce nije bez mane i nepobjedljiva. Ide mi na zivce konstanto uzdizanje igraca iz komsiluka koji po kvalitetu ne odskacu ni po cemu od nasih al ipak su bolji jer igraju za famoznu srbiju. Vec sam pisao srbija je veliko ime i velika reprezentacija sa sjajnim ljudima koji rade u savezu tvrd su orah za svakog al da su ona vrhunska srbija prije 10 godina nisu , i to nisu ni 80 % te srbije... Ne govorim da cemo mi pobjedit , daleko od toga mozda nas ubiju 20 razlike al mislim da imamo finu sansu protiv njih pogotovo zbog velikog broja otkaza...basketg je napisao/la:Mislim da nasa sansa nije u duelima sa Litvanijom i Srbijom,oni ce zauzeti prva mjesta u nasoj grupi,nego u duelima sa ostalim reprezentacijama.Mi nismo nista posebno,skup solidnih igraca sa jednim vrhunskim od koga sve zavisi i uz to nista posebno nismo spremni za razliku od Srbije i Litvanije koje ce da melju ritmom reprezentacije kao sto je nasa.
Svi ovde pricaju o limitiranosti vanjske linije Srbije,kako su to oni limitirani a mi nismo? Spoljna linija srbije je napadacki izuzetno potentna,tu svaki igrac,osim Markovica,ima 15-20 poena u rukama i moze pogooditi trojku,osim opet Markovica,a svi,racunajuci i markovica posjeduju dobre atletske sposonosti tako da o nekoj limitranosti spoljne linije ne mozemo pricati.Nema Teodosica ali tu im je Micic koji ce biti odlican. Mi nemamo sanse u igri sa reprezentacijama koji drze visok tempo i ritam u toku cijele utakmice,a takvi su Litvanci i Srbi,ali zato sa timovima kod kojih ritam oscilira,pada intezitet odbrane mozemo vrlo dobro da igramo,a takve ekipe su i Crna Gora i Latvija i Makedonija,tako da protiv njih trebamo traziti sansu
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.