koliko sam ja upućen lik je i spustio cijenu,čak je i osobno kasnije sam zvao da dođe ponovno u nas..Imp je napisao/la:eeeKevin je napisao/la:iskreno volio bih da je tu...a želio je doć..zvao je u klub irekao da bi volio ponovno igrat tu..ali eto..,kad ga se sjetim je bio lud,ovo 1. zakucavanje mi je najjace,sjecam ga se koda je jucer bilo
![]()
ps.kolko sam ja upucen lik je trazio vise para nego sto su mu nasi bili spremni ponudit.
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
kako sam ja upucen nasi nisu imali para za masona i njega pa su se odlucili za masonaKevin je napisao/la:koliko sam ja upućen lik je i spustio cijenu,čak je i osobno kasnije sam zvao da dođe ponovno u nas..Imp je napisao/la:eeeKevin je napisao/la:iskreno volio bih da je tu...a želio je doć..zvao je u klub irekao da bi volio ponovno igrat tu..ali eto..,kad ga se sjetim je bio lud,ovo 1. zakucavanje mi je najjace,sjecam ga se koda je jucer bilo
![]()
ps.kolko sam ja upucen lik je trazio vise para nego sto su mu nasi bili spremni ponudit.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
neznam,al to mi je reko jedan tip koi ima vrlu visoku (najvisu) poziciju u upravi kluba
nebi ga bilo lose opet dovest u play off, tad ce sigurno biti vise para,sumnjam da ga nisu ostavili radi njegovi igracki kvaliteta
nebi ga bilo lose opet dovest u play off, tad ce sigurno biti vise para,sumnjam da ga nisu ostavili radi njegovi igracki kvaliteta
- Barney Stinson
- Kontakt:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
ma igrat ce se...pada snijeg po Zagrebu,Bosni sta ja znam di vec tjedan dana pa se igra..bitno je da su glavne prometnice u funkciji..
a štooo je morao danas napadatttttttt????????????
a štooo je morao danas napadatttttttt????????????
mislim da snijeg nema nikakve veze sa utakmicom
- Barney Stinson
- Kontakt:
ocistit ce boća samo nek se zavalja
zna li se igra li mason sutra

zna li se igra li mason sutra
19 - ђ - 11
igra vjerojatno...Barney Stinson je napisao/la:ocistit ce boća samo nek se zavalja![]()
![]()
zna li se igra li mason sutra![]()
- Barney Stinson
- Kontakt:
došo je i taj dan pao je partizan...

19 - ђ - 11
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
moze li neko realno napisati omjer snaga,cisto zbog kladionice koliko je dvica realna ili ne ?
- Barney Stinson
- Kontakt:
sve zavisi je li mason zalijecio ozljedu ako je spreman 100 % po meni 65:35 u korist partizana, a ako on nije treba se dogoditi extra luda nasa vecer da dobijemo...
19 - ђ - 11
ma bola ako je mason spreman to ti je 50-50
pajdo igraj X
pajdo igraj X
- Barney Stinson
- Kontakt:
na 2 km imat ces 30
a sigura i onda ce u produzecima doci do izrazaja nasa bolja klupa i mi cemo pobjediti i dobar 
19 - ђ - 11
-
Steve Urkel
- Kontakt:
slijede 2 velike utakmice vcrs treba dat sve od sebe jer mislim da obe utakmice ne možemo dobit,čisto zbog nespremnosti masona,a i loše grgatove forme u zadnjim utakmicama,a to su naša 2 najvažnija igraca na najvaznijim pozicijama,zato treba vcrs stisnuti a cibonu ko J**+,jer nerealno je ocekivat da 2 najbolje momčadi u ligi dobijemo i to u svega 2 dana,s nedovoljno oporavljenim najboljim igracem(uz tomasa i tomića najbolji igrac lige)
Neka naši večeras pobjede Partizana, a u srijedu protiv Cibone kako bude
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Šta je sa Masonom ljudi?Jeli spreman, igra li?
ne pisem ovdje ali sam morao jednostavno da reagujem na ovo......oprostite miSteve Urkel je napisao/la:slijede 2 velike utakmice vcrs treba dat sve od sebe jer mislim da obe utakmice ne možemo dobit,čisto zbog nespremnosti masona,a i loše grgatove forme u zadnjim utakmicama,a to su naša 2 najvažnija igraca na najvaznijim pozicijama,zato treba vcrs stisnuti a cibonu ko ****,jer nerealno je ocekivat da 2 najbolje momčadi u ligi dobijemo i to u svega 2 dana,s nedovoljno oporavljenim najboljim igracem(uz tomasa i tomića najbolji igrac lige)
Sani Becirovic, onda Zvijer, onda Mula.......veceras i da igra mason nema tu nikakve sanse.....jer i da igra Galeb ce da odigra svoje, njega u europi niko ne moze da cuva, o Zvijeri da ne pricamo....grgat ce da dobije dvije licne vec u prvoj cetvrtini.....sansa vam je ako roberts, rasic i kecman ne pogode nista...ako barem jedan od ove trojic bude na vise od 10 poena pisi propalo...jer partizan sam gledao ove sezone u 80 posto utakmica....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Barney Stinson
- Kontakt:
jbga red je se nadatineno#4 je napisao/la:ne pisem ovdje ali sam morao jednostavno da reagujem na ovo......oprostite miSteve Urkel je napisao/la:slijede 2 velike utakmice vcrs treba dat sve od sebe jer mislim da obe utakmice ne možemo dobit,čisto zbog nespremnosti masona,a i loše grgatove forme u zadnjim utakmicama,a to su naša 2 najvažnija igraca na najvaznijim pozicijama,zato treba vcrs stisnuti a cibonu ko ****,jer nerealno je ocekivat da 2 najbolje momčadi u ligi dobijemo i to u svega 2 dana,s nedovoljno oporavljenim najboljim igracem(uz tomasa i tomića najbolji igrac lige)
Sani Becirovic, onda Zvijer, onda Mula.......veceras i da igra mason nema tu nikakve sanse.....jer i da igra Galeb ce da odigra svoje, njega u europi niko ne moze da cuva, o Zvijeri da ne pricamo....grgat ce da dobije dvije licne vec u prvoj cetvrtini.....sansa vam je ako roberts, rasic i kecman ne pogode nista...ako barem jedan od ove trojic bude na vise od 10 poena pisi propalo...jer partizan sam gledao ove sezone u 80 posto utakmica....![]()
![]()
![]()
![]()
19 - ђ - 11
Zvijer =Aleks Maric, taj nadimak su mu grobari dali
Mula = jedan jedini Damir Mulaomerovic
..
ma naravno ovdje nemas sta izgubit...treba ginut ipak je ovo partizan a ne "cigani".......
Mula = jedan jedini Damir Mulaomerovic
ma naravno ovdje nemas sta izgubit...treba ginut ipak je ovo partizan a ne "cigani".......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.