Druga Liga - grupa Jug
-
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
juce u jablanici brotnjo je odigrao katastrofalno imali su samo jednu priliku na utakmici imo je njihov spic povisok momak cini mi se da ga kiko zovu jedino on i 10 sare su odigrali dobro ostali su svi podbacili a narucito njihov stoper dzo utakmica prosla bez i jednog starta grubog sto nam je veoma drago posto i brotnjo nas ugosti svake godine kao svoje sportske prijatelje
to se ne moze reci za juniore brotnja. prosle godine su hebali sve muslimansko u citluku. onaj njihov kapiten juniora je licno meni psovao sve muslimanke itd.jablanica22 je napisao/la:juce u jablanici brotnjo je odigrao katastrofalno imali su samo jednu priliku na utakmici imo je njihov spic povisok momak cini mi se da ga kiko zovu jedino on i 10 sare su odigrali dobro ostali su svi podbacili a narucito njihov stoper dzo utakmica prosla bez i jednog starta grubog sto nam je veoma drago posto i brotnjo nas ugosti svake godine kao svoje sportske prijatelje
ali kada lik, nakon sto sam mu i ja uzvratio hebavanjem mame, rece da je i on sam hebao rodjenu majku, tada sam skontao da je umno poremecen.
Rama opet tražila odgodu, nisu danas doputovali u Višiće, ne znam do kada će im se to tolerirati.
www.facebook.com/hnkvisici
Bigeste - Grude 3-0 . lagana pobjeda domaćina,gosti bez prave prilike.. Grude 3 crvena kartona u prvih 45 min, grubi i bespotrebni startovi, 7 žutih kartona za jedno pol i jedan izravni crveni,bože sačuvaj, ocito imaju nekih problema iz proslosti sa sucem.
- benfica1923
- Kontakt:
Odlicna utakmica u Stocu,Posusje i nije neka ekipa,3:1 lagana pobjeda sa jos dosta propustenih prilika,tek se nadamo boljim rezultatima kad se vrati jos par igraca,jer pola ekipe kadeti igraju,al su makar spremni momci.Sretno svima,pa se cujemo ljudi...
- benfica1923
- Kontakt:
A stas im brate odgadjaju utakmice kod kuce,eo jos se nezna termin kad odigrati 1.kolo.Rama-Stolac.hnkvisici je napisao/la:Rama opet tražila odgodu, nisu danas doputovali u Višiće, ne znam do kada će im se to tolerirati.
Kupres - Sloga Lj. 1 - 3
Jel Kupres skroz loš ili su im pustili ?
Jel Kupres skroz loš ili su im pustili ?

Tomislav-Klis 2:0
Kamešnica-Iskra 2:2
Kamešnica-Iskra 2:2
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- badblueboylivno
- Kontakt:
Neugodno sam iznenađen remijem Kamešnice, očito je na to utjecao prolom oblaka koji je bio jučer popodne, taman prije utakmice.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Sjednica UO HNK Brotnjo-Čitluk zakazana je za u srijedu 28.8.2013. u 19,00 sati u prostorijama kluba na kojoj bi se trebalo donijeti važne odluke za budućnost kluba!
1950 <3
- benfica1923
- Kontakt:
Zaostala utakmica:Rama-Stolac 0:5,cak 5 razlicitih strijelaca za Stocane!!!
Na sjednici UO HNK BROTNJO Čitluk održanoj dana 28.8.2013.godine donesena je odluka da se najkasnije u roku od 1 mjeseca sazove Skupština kluba na kojoj će se između ostalog, podnijeti izvješće o radu kluba u prethodne dvije godine, te rasprava o kadrovskoj politici i imenovanje novih članova uprave!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Klubovi iz ove lige u Kupu FBiH (jedna utakmica 4.9., pobjednici idu u Kup BiH):
Sloga Bosanska Otoka (III) - Grude (III)
Rijeka (IV) - Kamešnica (III)
Gruđani nemaju šanse, a mislim da Kamešnica ima dobre izglede u Rijeci kod Viteza - ako odu u prvom sastavu, prolaze u Kup BiH.
Sloga Bosanska Otoka (III) - Grude (III)
Rijeka (IV) - Kamešnica (III)
Gruđani nemaju šanse, a mislim da Kamešnica ima dobre izglede u Rijeci kod Viteza - ako odu u prvom sastavu, prolaze u Kup BiH.

Hayley <3
Brotnjo-Tomislav 0:3,igra katastrofalna a ovi igrači teško da mogu ikoga pobijediti.
-
- Kontakt:
GRUDE-STOLAC 1:2
Klis - Kamešnica 2:1
Klis - Kamešnica 2:1
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kamešnica poražena kod Klisa, 2-1 za domaćina. Loš ulazak u sezonu, samo dva boda.
Hayley <3
-
- Kontakt:
odavno nismo imali slabiji kvalitet u Drugoj ligi.Iz lige niko nece ispastio a borba za šampionsku titulu pokazuje veliku nezainteresovanost klubova.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, ovo je tragedija... mislim da slobodno možemo računati na to da nitko iz ove lige dogodine neće igrati u Prvoj ligi Federacije.
Hayley <3
-
- Kontakt:
iskra kupres7: 0,
klis kamešnica 2 : 1,
brotnjo tomislav 0 : 3,
posušje višići 3 : 3,
grude stolac 1 : 2,
sloga u bigeste 2 : 0,
rama turbina 0 : 3 pf,
sloga lj slobodna
klis kamešnica 2 : 1,
brotnjo tomislav 0 : 3,
posušje višići 3 : 3,
grude stolac 1 : 2,
sloga u bigeste 2 : 0,
rama turbina 0 : 3 pf,
sloga lj slobodna
S obzirom da smo gubili na poluvremenu 2:0, rezultat 3:3 na kraju bi za nas trebao biti dobar, al ipak smo imali vodstvo od 3:2 10 min prije kraja, oštećeni za jedan čist penal, treći gol primili nakon prekršaja na našem igraču koji je dosuđen u korist Posušja. I na kraju ne pretjerujem kada kažem da je suđenje bilo 80-20 u korist domaćina. Sramota. Zgadio mi se nogomet.
Zadnja izmjena: hnkvisici, dana/u 01 sep 2013, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
www.facebook.com/hnkvisici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.