Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

KiaKaha
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la KiaKaha » 01 sep 2013, 19:23

Ovaj Tottenshit da dovede Messia,opet bi nam gledali u ledja... :lol:

Strasno takticki odigrana tekma,nijednu cistu sansu nisu kreirali.Odbrana je bila na zavidnom nivou.Isto tako strasno mi se svidja,da se polahko,ali sigurno,vracamo na staru taktiku s kontrama,i prije svega konkretnoscu.Nema vise onog smaranja oko 16,nakon 5-6 pasova,se vec ide u zavrsni i ako prodje prodje.Od tuda i minijaturna prednost u posjedu na strani Tottenshita. ;)

I samo da napisem da je ovaj FLAMINI,je.beno pozutvovan igrac,i da bi mi vec od sljedece tekme igrao u prvih 11.Pa od njegovog odlaska i nismo imali igraca,koji ce letit kad ulazi u duel,koji namjesta igrace prilikom prekida,a da nije golman.Strasan igrac!
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 01 sep 2013, 19:25

Kako mi se Žiru svidio sa svojim zalaganjem u odbrani, čovjek se uvijek vraca i uvijek vrši presing za vezni red protivnika, rijetko koji to napadac radi

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 sep 2013, 19:25

belefront je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Sad ce standardna prica, oni nisu igrani, oni su igrali u gostima, oni su ovo, oni su ono.

Samo jedna stvar mora biti jasna, imali vise loptu u nogama, stvorili jednu priliku. I tu jednu nakon prekida, znaci nije iz igre. Na drugoj strani situacija mnogo drugacija, mnogo prilika, losa realizacija.
Vjeruj mi nece biti price. Ne morate se dizati do nebesa, ocajni smo i znao sam da cemo izgubiti. Ali hajde da ne serem. Cestitam na pobjedi
Nisam ja mislio to sa tvoje strane. Ti si poprilicno korektan. I ne dizem nase, vec prije Fenerbahcea kaze poderati ce Arsenal, Arsenal lagano dobije, kazu Fenerbahce ocajan, tako i Fulham. Zato imam osjecaj da ce biti nesto i za Tottenham.

Tottenham je losije izgledao nego prosle godine ili godinu prije tog. Tad su imali neku igru dok Arsenal nije preokrenuo, sad su imali loptu, ali nije bilo prilika.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 sep 2013, 19:27

što je najgore Flamini dobio žuti na čist start, al eto bacio se ko lud, još mu je onaj i nagazio nogu :lol: . Koje zatvaranje prilazu gola strašno, Soldado šuta onu odbijenicu, 5 igrača oko njega, Lamela ulazi u sredu namiješta se na šut pola tima ispred njega :lol: .
Vođa zna.

belefront

Post Postao/la belefront » 01 sep 2013, 19:30

AllGunsBlazing je napisao/la:
belefront je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Sad ce standardna prica, oni nisu igrani, oni su igrali u gostima, oni su ovo, oni su ono.

Samo jedna stvar mora biti jasna, imali vise loptu u nogama, stvorili jednu priliku. I tu jednu nakon prekida, znaci nije iz igre. Na drugoj strani situacija mnogo drugacija, mnogo prilika, losa realizacija.
Vjeruj mi nece biti price. Ne morate se dizati do nebesa, ocajni smo i znao sam da cemo izgubiti. Ali hajde da ne serem. Cestitam na pobjedi
Nisam ja mislio to sa tvoje strane. Ti si poprilicno korektan. I ne dizem nase, vec prije Fenerbahcea kaze poderati ce Arsenal, Arsenal lagano dobije, kazu Fenerbahce ocajan, tako i Fulham. Zato imam osjecaj da ce biti nesto i za Tottenham.

Tottenham je losije izgledao nego prosle godine ili godinu prije tog. Tad su imali neku igru dok Arsenal nije preokrenuo, sad su imali loptu, ali nije bilo prilika.
Pa vi ste ekipa, dao bih i Paulinha i ove morone za jednog Girouda ili Ramseya. Vi ste strasno odigrali i nije mi krivo uopste sto smo izgubili, i ovo je lekcija Boasu od "Starca" kako se takticki igra iako mozda imas losiju ekipu na papiru. A meni je smijesno sto nas uzdizu za borbu za titulu, meni je to smijesno jer smatram Tottenham nema pobjednicki (sampionski) mentalitet. Svi oni koji su vas otpisali su pojeli **** kad su vas otpisali

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 sep 2013, 19:36

momak je korektan i realan, šteta što navijaš za totenhem ( :mrgreen: ). Al stvarno ramsey je lud igrač sam izdominira sredinu to onakve krkane 8-)
Vođa zna.

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 01 sep 2013, 19:38

nedim1993 je napisao/la:što je najgore Flamini dobio žuti na čist start, al eto bacio se ko lud, još mu je onaj i nagazio nogu :lol: . Koje zatvaranje prilazu gola strašno, Soldado šuta onu odbijenicu, 5 igrača oko njega, Lamela ulazi u sredu namiješta se na šut pola tima ispred njega :lol: .
Onaj start je bio u stilu Vieire,pa jbt covjek leti kroz zrak...S 2 noge i 2 ruke je isao na igraca :lol: :lol: :lol: Sreca ne potrefi ga kako treba.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 sep 2013, 19:40

nedim1993 je napisao/la:momak je korektan i realan, šteta što navijaš za totenhem ( :mrgreen: ). Al stvarno ramsey je lud igrač sam izdominira sredinu to onakve krkane 8-)
Stvarno je momak realan, i ja kazem da je steta sto navija za Tottenham.
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 01 sep 2013, 19:41

I usput, svi pišu o tome na twitteru kako smo sa Flaminijem dobili lidera na terenu, kako lik komanduje igračima, razgovara, požrtvovan. Mislim da će on dobit produženje ugovora na kraju sezone, drag je on meni igrač ipak. Može trčat ko lud, danas uzimao lopte, klizeći startovi, sve što nam je falilo recimo u veznom, samo da je trunku fizički jači..

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 01 sep 2013, 19:44

gdje su hejteri?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 sep 2013, 19:45

Wenger :
It’s a domino game. Maybe something will happen in the last 24 hours.
Maybe we’ll have a good surprise for you
ustvari tačnija izjava
We need one or two super players. Maybe in 24 hours we can surprise you!

zamisli dovede 2 klase, ja bi bio u šoku barem do decembra
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 01 sep 2013, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 01 sep 2013, 19:45

frankqqqqq je napisao/la:I usput, svi pišu o tome na twitteru kako smo sa Flaminijem dobili lidera na terenu, kako lik komanduje igračima, razgovara, požrtvovan. Mislim da će on dobit produženje ugovora na kraju sezone, drag je on meni igrač ipak. Može trčat ko lud, danas uzimao lopte, klizeći startovi, sve što nam je falilo recimo u veznom, samo da je trunku fizički jači..
Pa što će mu produženje kad je potpisao na dvije godine :P
Mali tottenham izdominiran danas, odlično, idemo sada po pojačanja, treba nam širine u ekipi. :geek:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 sep 2013, 19:45

Profesor je napisao/la:gdje su hejteri?
Danas se hejteri nalaze na temi Manchester Uniteda
Ja te volim, volim Željo..

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 01 sep 2013, 19:47

Wenger on Flamini: "I said it was a no-brainer. I am just sorry he didn't cost £25m."

:lol: :lol: :lol:

slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 01 sep 2013, 19:49

Treba malo stat na loptu, dobili jesmo, super, prezadovoljan, al se vidjela jedna stvar, fale nam 3 igraca, i sa povratkom ovih povrijedjenih opet smo kratki, igra se na 4 fronta, puno je to utakmica... da su momci izgubili ovde bi bilo pljuvanja i vengera i igraca i svega zivog, svaka cast i idemo dalje...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 sep 2013, 19:51

Niko ne spori da trebaju pojacanja. Krilo je neophodno, pa onda defanzivni vezni pa stoper. Sve ostalo je bonus. Spic moze doci, bilo bi dobro, ali i ne mora, mogu Podolski i Walcott odraditi tih nekoliko utakmica suspenzije ili blaze povrede(za nadati se da se nece teze povrijediti Giroud).
Celik!3,2,2.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 sep 2013, 19:56

Znaci, Liverpool i Arsenal u borbi za titulu. Kao sto sam i rekao prije pocetka sezone. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 sep 2013, 19:57

posle današnje predstave flaminija vjeruj da dmf milion milijardi % neće doći. evo wenger je malo i podyebavo sve izjavom šteta što nije koštao 25 miliona, onda bi svi bili mirni.

Najviše trenutno škripimo na krilima, jedino krilo nam je walcott. jednostavno moramo dovest krilo. Odbrana je tanka al se drži, jednostavno u odbrani od prvog do zadnjeg su kvalitetni igrači, samo kompleksaš žešći može reć da nisu. povratkom vermelena ćemo imat 3 klasišna štopera i tu je sagna kao 4. eventualno. Što se tiče lijevog beka tu nema zime, zadovoljstvo je imat 2 onakva bočna igrača. Sredina dominira jednostavno rečeno, dok su eto krila problem i još jedan napadač. Ići u sezonu sa jednim klasičnim napadačem .. ne znam..
Vođa zna.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 sep 2013, 19:57

Jel ko vidio Soldada ? :mrgreen:

slika

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 01 sep 2013, 20:05

slika

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []