BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
nakon vedada danas sam ubijedjen da cemo napunit ove polučehe!
U Zenici cemo slaviti to sam siguran pa makar i 1:0, a ne vidim razlog zasto ne bi dobro odigrali i u gostima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
jos da veceras pjanke da uvali i koju asistenciju, pa da se oni zapitaju skim posla imaju 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
hvala Bogu svi igraci su ovaj vikend igrali i nema povreda....nikad jaci nismo bili,svi nasi Zmajevi su u top formi,nema suspendiranih izuzev Zukanovica...protiv Slovacke ce biti tesko,ali mislim da smo kvalitetniji tim,plus igramo u Zenici....nikako ih ne treba podcjeniti,nego dati sve od sebe pa ni rezultat nece izostati!
- NoName
- Kontakt:
samo nek se on ne povrijedi. ja bih volio na klupi da budeRule_hz je napisao/la:jos da veceras pjanke da uvali i koju asistenciju, pa da se oni zapitaju skim posla imaju
Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ako pobjedimo prvu, siguran sam da cemo i drugu. Jer oni ako izgube u Zenici, manje-vise nemaju nikakve sanse ni za baraz. Svakako ce im bit tesko, ali tada pogotovo. Tako da bi u drugoj utakmici igrali bez nekog motiva.Elegant je napisao/la:U Zenici cemo slaviti to sam siguran pa makar i 1:0, a ne vidim razlog zasto ne bi dobro odigrali i u gostima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Cautinho
- Kontakt:
HITNO...
mi treba broj od Slovačkog fudbalskog saveza,volio bih da se upitam sa njima
mi treba broj od Slovačkog fudbalskog saveza,volio bih da se upitam sa njima
Keep walking.
Rule_hz je napisao/la:jos da veceras pjanke da uvali i koju asistenciju, pa da se oni zapitaju skim posla imaju
samo da citiram da hvala Allahu sto mi je zelja uslusana
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Svi zmajevi spremni i sigurni za slovake , jos medunjanin da zavrsi i to je to , onda pocinje operacija SLOVACKA :=)
- Cautinho
- Kontakt:
Evo ovdje pun qrac brojeva,daj zvrcnite koji. http://www.futbalsfz.sk/en/contact.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Slovenský futbalový zväz
Trnavská cesta 100
Bratislava
821 01
Sekretariát:
Tel.: +421 2 4820 6000
Fax: +421 2 4820 6099
E-mail: [email protected]
Slovenský futbalový zväz
Trnavská cesta 100
Bratislava
821 01
Sekretariát:
Tel.: +421 2 4820 6000
Fax: +421 2 4820 6099
E-mail: [email protected]
Keep walking.
Mogla bi bit golijada protiv Slovacke. Nasi trpaju, Hamsik trpa, nama skripi u odbrani...Pobjedit cemo ih 4-2. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
nama skripi u odbrani to je definitivno,jer Bicakcic a i Spahic u zadnjem kolu su se naprimali golova.... mad asvi znamo da ja kapiten u odlicnoj formi i sto se tice njega ne brinem,ali Bicakcic je u prva 4 kola primio oko 15 golova.... i 4 za reprezentaciju protiv SAD..... ali zato napad i vezni red nam dominiraju tako da ocekujem pobjedu u Zenici,ali ocekujem i koji gol u nasoj mrezi...
Kolašinac još i dobri smo
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- legenda reala
- Kontakt:
Čuj nama škripi u odbrani, pa niko nam nije šutnuo na gol ima godina i škripi nam u odbrani
Šta vi očekujete od Bičakčića da on sam zaustavi za klasu jače ekipe
čuj nije u formi, momak igra dosta dobro ali u onakvoj ekipi se ne može bolje pokazati 
Šta vi očekujete od Bičakčića da on sam zaustavi za klasu jače ekipe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja sam prezadovoljan formom ključnih igrača reprezentacije. Jedva čekam utakmicu!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- sagitarius
- Kontakt:
Pa fkt da će Bico primit toliko golova kad igra u k*rini o ekipe, ni Pique ne bi ništa manje golova primio da igra za Braunschweigbosnas_ je napisao/la:nama skripi u odbrani to je definitivno,jer Bicakcic a i Spahic u zadnjem kolu su se naprimali golova.... mad asvi znamo da ja kapiten u odlicnoj formi i sto se tice njega ne brinem,ali Bicakcic je u prva 4 kola primio oko 15 golova.... i 4 za reprezentaciju protiv SAD..... ali zato napad i vezni red nam dominiraju tako da ocekujem pobjedu u Zenici,ali ocekujem i koji gol u nasoj mrezi...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
+1kokakolas je napisao/la:Ja sam prezadovoljan formom ključnih igrača reprezentacije. Jedva čekam utakmicu!
Ne znam kad sam zadnji put bio ovako nestrpljiv,ne mogu docekati tekmu...
Tih 90 minuta cu dugo pamtiti.
Keep walking.
Kakav zal za okupljanjem na Ilidzi,cak je i clanak posvecen tome uz nadu da ce ipak biti rezervna baza i da ce ipak nekad a mozda i uvijek,bez obzira na ulozene grdne pare i vrhunski trening centar,reprezentacija ipak ako nista ponekad trenirati u Hrasnici.Lobiji su cudo.
dobro je sto za ovo okupljanje ostajemo na Ilidzi,pa onda naredno okupljanje neka bude u Zmajevom gnijezdu! ipak nam je potrebna stalozenost i mir,nikakva euforija pred dvomec protiv Slovacke.... svi nasi igraci igraju standardno u svojim klubovima,nemamo povrjedjenih izuzev Zukanovica,i svi nasi Zmajevi su u top formi.... ali i Slovaci su dosta dobri,imaju odlicnih igraca i nasoj odbrani nece biti lako jer oni ce sigurno igrati ofanzivno,nemaju sta izgubiti.... moramo ozbiljno shvatiti ove dvije utakmice,niposto ih ne smijemo podcjeniti!
Sta mislite kog ce Susic baciti u vatru umjesto povrijedjenog Zukanovica? Kung fu Pandzu???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.