Prije tri sezone Rama došla u Čitluk a igrači Brotnja nisu htjeli igrati zbog štrajka i registirano odmah 0:3 a Rami su sad dopustili 2 utakmice da odgode a Brotnjo da nije sljedeću odigralo izbacili bi ih iz ligeDiNno je napisao/la:Turbina dosla u goste Rami, domacini ne dodju na utakmicunek sam i ovo doživio
eo brate 3,pobjede na otvaranju,momci igraju srcem za klub,a nije primio nijedan ima par godina,sramotno,imamo kvalitet al sponzora ni na vidiku,eo i danas grude dobismo 1:2,vidit cemo situaciju dalje,sretno svima...Aragorn98 je napisao/la:Kakve su ambicije HNK Stolac?
Ja mislim da će se za prvo mjesto boriti Tomislav,Turbina i Sloga Ljubuški.
Ma imate vi k... a ne kvalitet, imate kvalitet za malo vise od sredine ove jadne lige i to je to, ako je to kvalitet ondaa... u kakvoj ti zabludi zivis, Stolac i jeste za tog ranga i nista vise, ko ce bit lud pa ulagat u Stolac i biti spoznor, realno!benfica1923 je napisao/la:eo brate 3,pobjede na otvaranju,momci igraju srcem za klub,a nije primio nijedan ima par godina,sramotno,imamo kvalitet al sponzora ni na vidiku,eo i danas grude dobismo 1:2,vidit cemo situaciju dalje,sretno svima...Aragorn98 je napisao/la:Kakve su ambicije HNK Stolac?
Ja mislim da će se za prvo mjesto boriti Tomislav,Turbina i Sloga Ljubuški.
A što ćemo komentirat kad od 15 klubova,12-13 igra samo da se odigra.Nadam se da Sloga Ljubuški stvarno ima ambicije i da se ozbiljno radi u klubu.Btw,kakav vam je ono grb?remistarmo je napisao/la:koliko je ove godine slab kvalitet takmičenja u Drugoj ligi Jug pokazuje kako malo simpatizera je zainteresovano.Niko nista ne komentarise,niko ne stavlja rezultate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.