Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Consigliere
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Consigliere » 01 sep 2013, 19:10

skyisthelimit je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Zabio tri gola smijesnom Hoffenehimu i njhovom izgubljenom golmanu. Ajmo sada svi svrsavati na njega... :roll: Bolji od Dzeke :roll: Dzeko nije dao ni jedan gol :roll:

Ti na svakoj temi moras kontrirati. Da svi govore da je kanta ti bi ga branio :roll:
Nije tacno. Glupo mi je ovo odusevljenje zbog dobre partije, ljudi ga porede sa van Bastenom... da sutra fula penal ili bude nevidljiv, bila bi druga prica... Treba ga pohvaliti naravno, ali dajte smirite se malo... Vedo, po meni, tek treba da pruzi dobru partiju za reprezentaciju protiv jaceg protivnika... Obicno je najslabija karika
elansa je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Zabio tri gola smijesnom Hoffenehimu i njhovom izgubljenom golmanu. Ajmo sada svi svrsavati na njega... :roll: Bolji od Dzeke :roll: Dzeko nije dao ni jedan gol :roll:
mars u tri mile[/quote]

Bravo, forumasu... Prijavljen si, care! ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 01 sep 2013, 19:15

Decko, ti pomalo tersas ko da si zena. Smiri se.
shandrlike-tandrlike

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 01 sep 2013, 19:22

Consigliere je napisao/la:

Ti na svakoj temi moras kontrirati. Da svi govore da je kanta ti bi ga branio :roll:
Nije tacno. Glupo mi je ovo odusevljenje zbog dobre partije, ljudi ga porede sa van Bastenom... da sutra fula penal ili bude nevidljiv, bila bi druga prica... Treba ga pohvaliti naravno, ali dajte smirite se malo... Vedo, po meni, tek treba da pruzi dobru partiju za reprezentaciju protiv jaceg protivnika... Obicno je najslabija karika
elansa je napisao/la:

Bravo, forumasu... Prijavljen si, care! ;)
Najslabija karika!? :o 3 gola nista posebno!? :o
Do podne mrzis sebe,a poslije cijeli svijet.Nije ti lako....

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 sep 2013, 20:06

Vidjet cemo kad protiv Slovacke (ne dao bog) fula koji zicer, po obicaju... Vjerovatno potpuno drugacija spika.
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 01 sep 2013, 20:49

Cuj ovog najslabija karika a nas drugi strijelac u kvalifikacijama i Europi :lol:
I ako Bog da uskoro najbolji u Bundeligi.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 01 sep 2013, 20:58

OK Hoffenheim je smijesan, a nek su eto giganti Hull kombinacija Barcelone i Bayerna. Dzeko zasluzuje kritiku za jucerasnju igru, pomiri se sa tom cinjenicom.

On je mozda sebi usro mjesto u ekipi sa jucerasnjom igrom. Sam je biro da ostane u Citiju kada je mogo u Bayern proslog ljeta da je htio prihvatit manju platu.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 sep 2013, 21:00

djeco smijesni ste ustat kad spomenes EDIN DZEKO, mora je ibisevic jos pure najest da bude kao DIJAMANT 8-)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 sep 2013, 21:01

Kakav je poredak strijelaca u BL nakon cetvrtog kola?

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 01 sep 2013, 21:06

Kakvo je to nicim izazvano i glupo poredjenje Dzeke i Ibisevica i zasto?Neki lokal patriptizam i slicne gluposti.Vedad nije iz Sarajeva?Ako je bilo sta od ovoga jadno i bijedno.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 01 sep 2013, 21:10

Rank Player TOP SCORERS
1 Christian Benteke 3
2 Fraizer Campbell 2
2 Olivier Giroud 2
2 Robin van Persie 2
2 Lukas Podolski 2
2 Roberto Soldado 2
2 Daniel Sturridge 2
2 Danny Welbeck 2
9 Charlie Adam 1
9 Sergio Agüero 1
9 Ross Barkley 1
9 Darren Bent 1
9 Wilfried Bony 1
9 Robbie Brady 1
9 Marouane Chamakh 1
9 Joe Cole 1
9 Seamus Coleman 1
9 Edin Dzeko 1
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 sep 2013, 21:21

Miske10 je napisao/la:Kakvo je to nicim izazvano i glupo poredjenje Dzeke i Ibisevica i zasto?Neki lokal patriptizam i slicne gluposti.Vedad nije iz Sarajeva?Ako je bilo sta od ovoga jadno i bijedno.

ne poredi se jarane na osnovu toga ova djeca uporeduju nekakve gluposti pisu da se sjebes Edin Dzeko igra u Engleskoj u Ekipi koje ima svjetske klase Edin je osvojio sve sto se trebalo osvojih postao je legenda njemackog fudbala sa grafiteom i proci ce dosta godina kad njih dvojicu skinu sa trona fudbala, + najveci transver je napravio i konstantan je igrac po igri i sada neka frka ispala sto je ibisevic dao tri gola nakim levatima a isti dzeko je dao 4 totenhemu i great bejlu nidze veze i sada hajka pred odlucujuce tekme neke gluposti prosipaju i negativu dizu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 01 sep 2013, 21:30

Consigliere je napisao/la:Vidjet cemo kad protiv Slovacke (ne dao bog) fula koji zicer, po obicaju... Vjerovatno potpuno drugacija spika.
Ti nisi cekao utakmicu sa Slovackom vec si odmah pozurio da sve ubjedis da je on najslabiji,da 3 gola nisu nista specijalno,da je Hof levatska ekipa,a igras se vidovite Dzemile i vec znas da ce po ,,obicaju,, fulati zicere protiv Slovacke.
Sto ne mogu negativaca.....idi cisti kasike..

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 01 sep 2013, 21:32

Rule_hz je napisao/la:
Miske10 je napisao/la:Kakvo je to nicim izazvano i glupo poredjenje Dzeke i Ibisevica i zasto?Neki lokal patriptizam i slicne gluposti.Vedad nije iz Sarajeva?Ako je bilo sta od ovoga jadno i bijedno.

ne poredi se jarane na osnovu toga ova djeca uporeduju nekakve gluposti pisu da se sjebes Edin Dzeko igra u Engleskoj u Ekipi koje ima svjetske klase Edin je osvojio sve sto se trebalo osvojih postao je legenda njemackog fudbala sa grafiteom i proci ce dosta godina kad njih dvojicu skinu sa trona fudbala, + najveci transver je napravio i konstantan je igrac po igri i sada neka frka ispala sto je ibisevic dao tri gola nakim levatima a isti dzeko je dao 4 totenhemu i great bejlu nidze veze i sada hajka pred odlucujuce tekme neke gluposti prosipaju i negativu dizu
Edin Dzeko je svjetska zvijezda,jedan od najboljih napadaca svijeta,stoga je glupo sporiti se oko nasa 2 zmaja.I Vedad je dobar,nas Pipo Inzagi :)

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 01 sep 2013, 21:40

Consigliere je napisao/la:

elansa je napisao/la:
mars u tri mile

Vedo je u nekoliko navrata za Bih davao pogotke kada se lomila utakmica.Tako da ne mozes reci da je obicno najslabija karika,i da tek treba da pruzi partiju za reprezentaciju protiv jaceg protivnika.Sad aBd Vedo i Dzeko brvo trpaju Slovacima,a onda u Brazilu.Zmajevi nasi.
Zadnja izmjena: ibish1995, dana/u 01 sep 2013, 21:52, ukupno mijenjano 2 puta.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 sep 2013, 21:51

Consigliere je napisao/la:Vidjet cemo kad protiv Slovacke (ne dao bog) fula koji zicer, po obicaju... Vjerovatno potpuno drugacija spika.
Ljepoto moja, sunce moje zarko, de ti meni reci, za koje komsije navijas za one sa istoka ili za one sa zapada?

I ovi svi slicni pacovi zamaskirani nickovima, sto dolaze srati redovno po BH igracima i BH reprezentaciji, hajde ba odajte identitet, zar vas je sram da kazete to sto jeste.
Al ova SPIKA te yebe, za tvog Mandzu koji zapinje sam sebi za noge kao parmak je Vedad izmislio fudbal.

RAZGULI BA I TI I TEBI SLICNI!

MOZETE VEDADU,DZEKI,PJANICU I CIJELOJ BH REPKI DA SE SAGNETE I POPUSITE KURCINE
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 01 sep 2013, 21:54

emir79 je napisao/la:
Ljepoto moja, sunce moje zarko, de ti meni reci, za koje komsije navijas za one sa istoka ili za one sa zapada?

I ovi svi slicni pacovi zamaskirani nickovima, sto dolaze srati redovno po BH igracima i BH reprezentaciji, hajde ba odajte identitet, zar vas je sram da kazete to sto jeste.
Al ova SPIKA te yebe, za tvog Mandzu koji zapinje sam sebi za noge kao parmak je Vedad izmislio fudbal.

A Vedo izgleda ima i alatku da valja :mrgreen:

http://www.nacional.hr/clanak/70881/dze ... rno-glumac" onclick="window.open(this.href);return false;

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 01 sep 2013, 22:27

Cestitam, uspijeli ste usrati jos jednu temu. Bolje je da glasate jednom za Vedu http://www.bundesliga.com/en/fanzone/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 sep 2013, 22:32

emir79 je napisao/la:

:lol: :roll:

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 01 sep 2013, 22:39

Izgleda da jest Hrvatic... :lol: Ti onda nisi kvalifikovan da pricas o Vedi.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 sep 2013, 23:21

Cartman je napisao/la:
hroni je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Da ima Seferovic lego bi nam ko budali samar ja cak kontam igrat nekad i sa ofanzivnim LUlicem MIsimovicem i HAjrovicem umjesto VEdada
:mrgreen: :mrgreen: :lol:
A zasto ovaj lik pise dva prva slova sa caps lockom? :lol:
PTsp :shock:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.