Nije Torres. Za Zlatana nisam siguran, ukupno mozda i jeste, ali novcano mislim da nije, jer je i Eto'o bio dio transfera. Kako god, Perez je bogRickBlaine je napisao/la:Dobro sad... Zlatan i Torres su iznad pojedinih tu. Ali prva tri su nasa
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ako tebe kao simpatizera reala raduje da je ovo aspekt u kojem real dominira, onda cekaj ponovo slijedece ljeto, jer Realove najbolje predstave ove sezone su prosle sa zakljucenjem prelaznog rokaAmar Dzeko je napisao/la:PET NAJSKUPLJIH TRANSFERA SVIH VREMENA
1. Gareth Bale (Tottenham - Real, 99 milijun)
2. Cristiano Ronaldo (Manchester - Real, 94 milijuna)
3. Zinedine Zidane (Juventus - Real, 74 milijuna)
4. Luis Figo (Barcelona - Real, 70 milijuna)
5. Kaka (Milan - Real, 64.5 milijuna)
Kakva je.bena dominacija
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nemoj biti tako siguran.Astren je napisao/la:Ako tebe kao simpatizera reala raduje da je ovo aspekt u kojem real dominira, onda cekaj ponovo slijedece ljeto, jer Realove najbolje predstave ove sezone su prosle sa zakljucenjem prelaznog rokaAmar Dzeko je napisao/la:PET NAJSKUPLJIH TRANSFERA SVIH VREMENA
Kakva je.bena dominacija
Ronaldo - Isco - Bale
cuj morata haha malo realnosti ne bi skodilomirzatele je napisao/la:Iker ; Carvajal,Varane,Ramos,Marcelo ; Xabi,Modric ; Bale,Isco,CR7 ; Morata
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
a tvoje nade da si normalan su prosle zakljucenjem tvog postaAstren je napisao/la:Ako tebe kao simpatizera reala raduje da je ovo aspekt u kojem real dominira, onda cekaj ponovo slijedece ljeto, jer Realove najbolje predstave ove sezone su prosle sa zakljucenjem prelaznog rokaAmar Dzeko je napisao/la:PET NAJSKUPLJIH TRANSFERA SVIH VREMENA
Kakva je.bena dominacija
Ako cemo po dosadasnjim iskustvima tako je.. ako izuzmemo Figa i Zizua nesto mi je klimava ta dominacijaAmar Dzeko je napisao/la:Nemoj biti tako siguran.Astren je napisao/la:Ako tebe kao simpatizera reala raduje da je ovo aspekt u kojem real dominira, onda cekaj ponovo slijedece ljeto, jer Realove najbolje predstave ove sezone su prosle sa zakljucenjem prelaznog rokaAmar Dzeko je napisao/la:PET NAJSKUPLJIH TRANSFERA SVIH VREMENA
Kakva je.bena dominacija
ccc e moj brate ja nisam napisao ko ce igrati,nego koga bi ja stavio u prvih 11..vidis da su tu i casillas i carvajal koji vjerovatno nece bit u prvoj jos dugoLenBias je napisao/la:cuj morata haha malo realnosti ne bi skodilomirzatele je napisao/la:Iker ; Carvajal,Varane,Ramos,Marcelo ; Xabi,Modric ; Bale,Isco,CR7 ; Morata
kako lobotomci fataju rezervne account-e
,to napravio za slučaj prirodne nepogode

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Dosta realno postade odlazak Ozila.
Steta , iako u ovih 4-3-3 on ne moze igrati.
Steta , iako u ovih 4-3-3 on ne moze igrati.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Jadno će biti ako Ozil ode.
Čuj to, njemački maestro odlazi jer dolazi donedavni velški klinac iz pozadine koji je izdominirao jednu sezonu.
Koji posao
Čuj to, njemački maestro odlazi jer dolazi donedavni velški klinac iz pozadine koji je izdominirao jednu sezonu.
Koji posao
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
veliki, dosao za 10 ode za 50RealMoudrid je napisao/la:Jadno će biti ako Ozil ode.
Koji posao
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/news/11095/8902027/" onclick="window.open(this.href);return false; 
- RickBlaine
- Kontakt:
Super.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
imal ko link ono proslu utakmicu kad je neymar glumio za oskara protiv malage
- ronweasley
- Kontakt:
Znači, došao Bale? Super. Aj mi sad objasnite gdje bi on kao trebao igrati tu? Jedino da igraju bez klasičnog špica. 
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- Nail for Real
- Kontakt:
Lijevog beka naravno.ronweasley je napisao/la:Znači, došao Bale? Super. Aj mi sad objasnite gdje bi on kao trebao igrati tu? Jedino da igraju bez klasičnog špica.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
U onih 4-3-3 , izbacis Argentinca i ubacis njega.ronweasley je napisao/la:Znači, došao Bale? Super. Aj mi sad objasnite gdje bi on kao trebao igrati tu? Jedino da igraju bez klasičnog špica.
- ronweasley
- Kontakt:
Pratio Carlov rad i u Milanu i u Čelziju i u PSGu i vidio da kod njega ime ne garantuje nikome da će igrati. Tako da, ako Di Maria nastavi igrati kao danas, a Bale trebao vrijeme da se "pronađe", budi siguran da će Di Maria igrati. Bez obzira na ovih 100 miliona ili koliko već.Raul_64 je napisao/la:U onih 4-3-3 , izbacis Argentinca i ubacis njega.ronweasley je napisao/la:Znači, došao Bale? Super. Aj mi sad objasnite gdje bi on kao trebao igrati tu? Jedino da igraju bez klasičnog špica.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
kako god okreneš di marija je limitiran igrač i daleko lošiji od velšanina.
naprijed rejal
Imat ce dovoljno utakmica i Di Maria.
Al Bale je druga liga za njega , ma koliko se nas **** trudio.
ODe Mesa , steta
igracina , al kako odbiti 50 miliona za igraca koji bi ti sjedio na klupi ?
Al Bale je druga liga za njega , ma koliko se nas **** trudio.
ODe Mesa , steta
igracina , al kako odbiti 50 miliona za igraca koji bi ti sjedio na klupi ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.