Brko specijale, majstor za manipulacije i namještaljke!SarajlijaTM je napisao/la:Dovoljno je reci:Sipovac
Mojne da ne nabrajam dalje
Nego spremi se za brku,opet je tu, hladan ko spricer,dok se vi jadnici sa tribine trudite da mu nešto dobacite
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
- SarajlijaTM
Naravno,jedva cekam opet istu pricuanel81m je napisao/la:Brko specijale, majstor za manipulacije i namještaljke!SarajlijaTM je napisao/la:Dovoljno je reci:Sipovac
Nego spremi se za brku,opet je tu, hladan ko spricer,dok se vi jadnici sa tribine trudite da mu nešto dobacite
Ovako je bilo dosadno
**** ga, bilo bi smješno da nije tužno.Znao sam da je veliki manipulator ali šta mi momak neki dan ispriča, hahahaha.SarajlijaTM je napisao/la:Naravno,jedva cekam opet istu pricuanel81m je napisao/la:Brko specijale, majstor za manipulacije i namještaljke!SarajlijaTM je napisao/la:Dovoljno je reci:Sipovac
Nego spremi se za brku,opet je tu, hladan ko spricer,dok se vi jadnici sa tribine trudite da mu nešto dobacite![]()
![]()
![]()
Ovako je bilo dosadno
Šabanu Pehilju je **** sve nakon utakmice sa Širokim u finalu kupa i rekao mu "sad promaši penal kad si znao gol dat".
Namjestili su čitavu polusezonu proljetnu, nemožeš vjerovat.
A uz Amara Osima navodno je Vlado Jagodić najveći šalabajzer u našem fudbalu trenutno.Taj uzima i šakom i kapom za nastupe u mladoj repki.To mi je pričao igrač koji ima preko 30god. i nemojte reć da je sad neki ljubomorni malac kojega Vlado nije zovnuo u repku.Kaže čovjek, taj će uništiti ovu generaciju.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sve je regularno dok je fcs prvo, ne brinite se 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Boli mene racku za FCS, u ovoj ligi niko nije čist, da se razumijemo.Ali pojedini su stvarno majstori manipulacija.fedeltafrotta je napisao/la:sve je regularno dok je fcs prvo, ne brinite se
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
a optuzbe se naravno uzimaju za ozbiljno kada izneses validne dokaze, a ne mahalske price 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Ne kažem da će se to desiti, mada još uvijek niko ne može tvrditi da neće, ali ako se desi da se pehar i ove sezone podigne na Grbavici (obzirom na standardnu komšijsku euvoriju na početku sezone) mislim da bi bilo samoubistava na Koševu... 
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Tokom sastanka za novinare u Monaku, kojem su mogli prisustvovati samo odabrani, odnosno 53 urednika i novinara, članova UEFA-inog žirija za izbor najboljeg fudbalera u Evropi u sezoni 2012/13, Platini je komentarisao i mogućnost organizovanja regionalne fudbalske lige na prostoru bivše Jugoslavije , odnosno zapadnog Balkana.
'UEFA nije protiv takvog takmičenja ukoliko se na nivou nacionalnih fudbalskih saveza i država stvore uslovi za nešto takvo', rekao je Platini, ali je izrazio mišljenje kako to neće biti tako brzo.
'UEFA nije protiv takvog takmičenja ukoliko se na nivou nacionalnih fudbalskih saveza i država stvore uslovi za nešto takvo', rekao je Platini, ali je izrazio mišljenje kako to neće biti tako brzo.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Liga 10 i plej of je rješenje
Kod nas će se to desiti nikad
Kod nas će se to desiti nikad
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
To bi bio spas za klubove iz bivše države, ali prvenstveno milim na klubove iz Hrvatske, Srbije i Slovenije.Nažalost, naši klubovi zaostaju u svemu i nevjerujem da bi bili pozvani, a ako i bi bili bi kanta za napucavanje.Plus toga, nebi bili ni mamac za publiku u BG i ZG sigurno.Naš fudbal treba borbu protiv korupcije i smanjenje lige.Trebamo svi biti svjesni da se namještanjima ništa ne dobiva, samo pojedinci ušićare a velika većina gubi.Šta će ti trofeji ako ih namjestiš???Isto kao da si otišao u prodavnicu sportske opreme i iste kupio, nema razlike.Prijedor je napisao/la:Tokom sastanka za novinare u Monaku, kojem su mogli prisustvovati samo odabrani, odnosno 53 urednika i novinara, članova UEFA-inog žirija za izbor najboljeg fudbalera u Evropi u sezoni 2012/13, Platini je komentarisao i mogućnost organizovanja regionalne fudbalske lige na prostoru bivše Jugoslavije , odnosno zapadnog Balkana.
Da se razumijemo care, nemam ja ništa ni protiv Želje, ni protiv Čelika, niti ijednog drugog BH kluba, ali imam protiv korupcije, kriminala, namještalji, prevaranata, šalabajzera itd...fedeltafrotta je napisao/la:a optuzbe se naravno uzimaju za ozbiljno kada izneses validne dokaze, a ne mahalske price
Nikad se nebi radovao nekom trofeju koji je zarađen mutnim radnjama i lično bi se smatrao prevarenim i izrađenim.
Poznaješ li ikoga od igrača lično, da ti to može ispričati ili nekoga ko je sa istim blizak?Pitaj za ovo finale, šta je sve bilo.Sve će ovo jednog dana izaći na vidjelo, možda za 2, možda za 5, možda za 25 godina.Samo je tužno što naš fudbal tone sve dublje a mi gledamo i ništa ne poduzimamo a godine prolaze, drugi jačaju i prelaze nas.Žalosno!
Ma buraz ne sekiram se ja, ovo nam je 4 sezona sa ovakvim startom. Samo ste mi simpazamorano je napisao/la:Buu je napisao/la:Željin poraz ponovo povod da homo zajednica i smogovci organizuju jednu toplu orgiju. Guma cuva glavu momci, nikad se ne zna kakvih se parazita moze razmijeniti izmedju vas. Lp
@Buu nemoj se ba sikiratiSad ce Željo 12 dana u Sloveniju na pripreme dok je pauza za repku,a Amar ce u Tucepe malo odmoriti pa kada se vrati i tim iz Slovenije i Amar iz Tucepa tada ce vas i krenuti
![]()
![]()
I onako sve svoje protivnike nadigrate u svim segmentima igre a ipak izgubite
![]()
Dino "institucija" šah,kralj,zakletva
![]()
![]()
Izjave su mu za 10
NO PYRO NO PARTY
nakon pregledanog sazetka ove utakmice s Otoke, ovo je stvarno zalosno, pa ebt k'o krvnici, i onaj Jakupovic da te Allah dragi sacuva, ako je sad ovakvo sudjenja sta li ce biti za par kola ili na sredini prvenstva 
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Gledam ovu Jelen,srpsku ligu.
Reprezentacija im je u teškoj banani,ni Partizan ni Zvezda ne mogu godinama ništa u Evropi,a posjećenost im je fantastična.Novi Pazar prvu kući preko 8.000,ovu zadnju 6.500,ostale ekipe isto tako solidno,mahom preko 3.000.Dosta su uložili u u infrastrukturu stadiona,sad ovaj zadnji(od Voždovca)na vrhu prodajnog centra,sa reflektorima i umjetnom travom...
Đe u nas zapelo?
Reprezentacija im je u teškoj banani,ni Partizan ni Zvezda ne mogu godinama ništa u Evropi,a posjećenost im je fantastična.Novi Pazar prvu kući preko 8.000,ovu zadnju 6.500,ostale ekipe isto tako solidno,mahom preko 3.000.Dosta su uložili u u infrastrukturu stadiona,sad ovaj zadnji(od Voždovca)na vrhu prodajnog centra,sa reflektorima i umjetnom travom...
Đe u nas zapelo?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Ponovo lesevi prvi u pm, konto sam da radnik moze do boda makar.... 
04.10.2009 !!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
SarajlijaTM je napisao/la:Pripremite nove pjesmice,parole i nadjite svoje mjesto iznad zeljine klupe,sljedecu tekmu se vraca BABO ILI ONAJ KOJEG NAJVISE MRZITE![]()
![]()
![]()
![]()
Jos ludji nego ikad
KRAJ PRICE
Niko vas vise ne uzima za ozbiljno ni u cemu...ni u igri ni u organizaciji i navijanju
::::SAMO ČELIK::::
Mi smo prvo rinaka od države, jedan gradi dvojica ruše, nije daleko od toga ni u fudbalu.Da nepričamo o manipulacijama i mešetarenjima.Radi pojedinaca i njihovih ineresa ispaštaju svi!tepsija je napisao/la:Gledam ovu Jelen,srpsku ligu.
Đe u nas zapelo?
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ma znam,ali eto.Kod nas samo neka kontra,sve se radi samo da ne bude kako treba.
Idemo smanjiti ligu,da bude koliko toliko gledljiva,onom tamo se digne **** i nema ništa od toga.
I onaj tamo uživa što se ništa ne može bez njega a ni sam nije svjestan da time utiče na puno male djece koja bi se masovnije uključila u sport ako bi došlo do poboljšanja.Ali,kao da je njega briga za drugu djecu.
Uostalom,što je najgore,nogomet ga zanima kao mene nuklearna fizika.
Ali eto...
Idemo smanjiti ligu,da bude koliko toliko gledljiva,onom tamo se digne **** i nema ništa od toga.
I onaj tamo uživa što se ništa ne može bez njega a ni sam nije svjestan da time utiče na puno male djece koja bi se masovnije uključila u sport ako bi došlo do poboljšanja.Ali,kao da je njega briga za drugu djecu.
Uostalom,što je najgore,nogomet ga zanima kao mene nuklearna fizika.
Ali eto...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
eh da jedni grade makar nesto bi i bilo,ovdje ruse trojica i to ono pravo ko svojeanel81m je napisao/la:Mi smo prvo rinaka od države, jedan gradi dvojica ruše, nije daleko od toga ni u fudbalu.Da nepričamo o manipulacijama i mešetarenjima.Radi pojedinaca i njihovih ineresa ispaštaju svi!tepsija je napisao/la:Gledam ovu Jelen,srpsku ligu.
Đe u nas zapelo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.