Olimpik Sarajevo
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
@Mancini, ja ne znam zasto si ti tako deprimiran i negativan. Znam sve, poraz ekipe za koju navijas nije ugodan. Ali najozbiljnije ti govorim Olimpic ima jako jako dobru, uigranu i kvalitetnu ekipu. Kratka vam je klupa, to je cinjenica..jer cim vam ispadnu jedan ili dva igraca iz prvih 11 bas se osjeti na igri, ali dobra ste ekipa.
Da imaju jako dobru i kvalitetnu ekipu, odsustvo 2 igrača ne bi osjetili i imali bi opet na klupi par igrača koji bi bili idealne zamjene. To je dobra i kvalitetna ekipa,
Olimpic to realno nije. Nema 2-3 igrača i odma im igra ovisi o kontri 2 igrača. Drugog rješenja nema. To se danas vidilo.
Olimpic to realno nije. Nema 2-3 igrača i odma im igra ovisi o kontri 2 igrača. Drugog rješenja nema. To se danas vidilo.
Stubican bi trebao imati broj 99, ali cini mi se da je Torlak imao 99 protiv Veleza, pa ne znam koga si vidio. Ako je na klupi broj 99 bio onda je Stubican sigurno.hearts je napisao/la:ko je igrač sa brojem 99 i onaj čupo broj 14 što je ušao ?
A broj 14 ima Elvis Bibic, samo ne znam je l' na njega mislis, jer znam samo da je Kapic unisao umjesto Odovica. Kapic ima broj 17.
Mozes ovdje pogledati njihove slike pa naci koga si vidio:
http://olimpic.ba/cms/index.php?prvi_tim
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kapic je nosio devetku,Torlak je bio 18-ka.
14 je neki sa malo duzom kosom a 99 je Stubican.
1946
Nedim Duric ima duzu, svijetlu kosu. On je mozda i jedini da ima dugu kosu(zavisi od sta se racuna kao "duga kosa") :Head je napisao/la:Kapic je nosio devetku,Torlak je bio 18-ka.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Citav Septembar ce nam biti lagan:
7. 14.09.13. FK Rudar P. - FK Olimpic
8. 21.09.13. FK Olimpic - NK Zvijezda
9. 25.09.13. NK Travnik - FK Olimpic
10. 28.09.13. FK Olimpic - NK Vitez
I peti Oktobar protiv Zelje.
Ako se nastave problemi Zelje, mislim da moze biti 15 bodova.
A moramo svaki bod uzeti protiv ovih prvih 4 ekipa, inace nema nista ni od titule ni od Evrope.
7. 14.09.13. FK Rudar P. - FK Olimpic
8. 21.09.13. FK Olimpic - NK Zvijezda
9. 25.09.13. NK Travnik - FK Olimpic
10. 28.09.13. FK Olimpic - NK Vitez
I peti Oktobar protiv Zelje.
Ako se nastave problemi Zelje, mislim da moze biti 15 bodova.
A moramo svaki bod uzeti protiv ovih prvih 4 ekipa, inace nema nista ni od titule ni od Evrope.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mosa ovi brkovi sta je reci za stajling?Mokroguz je napisao/la:Nedim Duric ima duzu, svijetlu kosu. On je mozda i jedini da ima dugu kosu(zavisi od sta se racuna kao "duga kosa") :Head je napisao/la:Kapic je nosio devetku,Torlak je bio 18-ka.
04.10.2009 !!
Ne znam nisam uspio skontati. A ko je ovaj crveni sa kravatom na ovoj slici stručnog štaba ?Mokroguz je napisao/la:hearts je napisao/la:
Mozes ovdje pogledati njihove slike pa naci koga si vidio:
http://olimpic.ba/cms/index.php?prvi_tim
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Smajic je 9-ka, Kapic 17-ka.Head je napisao/la:Kapic je nosio devetku,Torlak je bio 18-ka.
Sarajevo je trenutno u velikoj formi i po meni je bilo realno da nas pobjede. Igraju pred svojom publikom, imaju kvalitetniji tim (napravili su odlican posao u ovom prijelaznom roku) i sve osim 3 boda bi bio neuspjeh. U ovakvim utakmicama kada je protivnik jak, treba ti publika da malo bodri i podigne igrace. Tu smo na gubitku. Ali kada su utakmice protiv slabijih klubova i kada igraci treba da igraju bez pritiska, tada navijaci mogu biti problem. Tu smo u prednosti.
Olimpik ovim porazom ispada iz trke za titulu mada nada ostaje, a preostaje borba za europu jer ima još mnogo utakmica da se igra. za titulu morate početi pobjeđivati barem kući Sarajevo, Željo, Borac i Široki.
Eee nemoj tako komsija, to je samo euforija nakon slucajne pobjede.Bistrik je napisao/la:Olimpik ovim porazom ispada iz trke za titulu mada nada ostaje, a preostaje borba za europu jer ima još mnogo utakmica da se igra. za titulu morate početi pobjeđivati barem kući Sarajevo, Željo, Borac i Široki.
Vi ste izgubili od Sirokog, Zeljo od Borca, Siroki od Zvijezde. Zar se tako ganja titulu?
Sta je problem da izgubimo protiv vas onda? Niste valjda Zvijezda, Travnik, Rudar, Radnik pa da nismo za titule. Isti sastav vam je bio protiv Slavije kao sad protiv nas, i eto 0-0 ostade, je l' i Slavija sada za titulu dobra?
Prosle godine izgubiste protiv Travnika, Radnika, Celika i Sirokog, i opet ste bili blizu tituli.
Postujem vas i FK Sarajevo, ali nema predaje tako lahko. Ovo je samo jedan poraz, i nije bilo protiv FK Busovaca ili koga vec.
Cak smo i bolji bili od Borca kod kuce, ali nije nam se dalo pobjediti. Prerano nas je iskljuciti iz trke, nego ako izgubimo i jednu utakmicu u Septembru, onda tek mogu price oko nemogucnosti titule.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Čestitam vam na korektnoj igri a bodove niste mogli ni očekivati.
Samo tabela vam je u haosu
Ko to radi od vas nekoliko dajte malo truda.
http://www.olimpic.ba/cms/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo tabela vam je u haosu
http://www.olimpic.ba/cms/" onclick="window.open(this.href);return false;
Servis Želje i Sarajeva i sigurnih 12 bodova za te dvije ekipe.U pravu su iz drugih gradova kada kažu da protiv njih zapnu a protiv komšija se predaju prije utakmice.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ti kontaš pobjediti u PrijedoruMokroguz je napisao/la:Eee nemoj tako komsija, to je samo euforija nakon slucajne pobjede.Bistrik je napisao/la:Olimpik ovim porazom ispada iz trke za titulu mada nada ostaje, a preostaje borba za europu jer ima još mnogo utakmica da se igra. za titulu morate početi pobjeđivati barem kući Sarajevo, Željo, Borac i Široki.
Vi ste izgubili od Sirokog, Zeljo od Borca, Siroki od Zvijezde. Zar se tako ganja titulu?
Sta je problem da izgubimo protiv vas onda? Niste valjda Zvijezda, Travnik, Rudar, Radnik pa da nismo za titule. Isti sastav vam je bio protiv Slavije kao sad protiv nas, i eto 0-0 ostade, je l' i Slavija sada za titulu dobra?
Prosle godine izgubiste protiv Travnika, Radnika, Celika i Sirokog, i opet ste bili blizu tituli.
Postujem vas i FK Sarajevo, ali nema predaje tako lahko. Ovo je samo jedan poraz, i nije bilo protiv FK Busovaca ili koga vec.
Cak smo i bolji bili od Borca kod kuce, ali nije nam se dalo pobjediti. Prerano nas je iskljuciti iz trke, nego ako izgubimo i jednu utakmicu u Septembru, onda tek mogu price oko nemogucnosti titule.
- invincible1921
- Kontakt:
ne znam zasto je tako ,ali fkt je tako,olimpik nije ista ekipa kad igra sa nama ili sa sarajevom.Mancini je napisao/la:Servis Želje i Sarajeva i sigurnih 12 bodova za te dvije ekipe.U pravu su iz drugih gradova kada kažu da protiv njih zapnu a protiv komšija se predaju prije utakmice.
=\_1921_/=
nije to upitanju. evo Borac i sarajevo osvojili ste samo 1 bod. gdje sakupiti taj manjak bodova? plus nije ovo "samo" 3 boda za Sarajevo nego 6 jer smo samim tim vama pobjegli a niste uzeli boda. dakle vama treba sada dva kiksa Sarajeva i Borca da bi stigli.Mokroguz je napisao/la:Eee nemoj tako komsija, to je samo euforija nakon slucajne pobjede.Bistrik je napisao/la:Olimpik ovim porazom ispada iz trke za titulu mada nada ostaje, a preostaje borba za europu jer ima još mnogo utakmica da se igra. za titulu morate početi pobjeđivati barem kući Sarajevo, Željo, Borac i Široki.
Kako ce 3 biti 6?? Kiksajte jednom pa ces vidjeti sta se desi tabeli.Bistrik je napisao/la: nije to upitanju. evo Borac i sarajevo osvojili ste samo 1 bod. gdje sakupiti taj manjak bodova? plus nije ovo "samo" 3 boda za Sarajevo nego 6 jer smo samim tim vama pobjegli a niste uzeli boda. dakle vama treba sada dva kiksa Sarajeva i Borca da bi stigli.
Svima je dovoljan samo taj jedan kiks od vas i jedan od Borca da zaprijeti neko treci vrhu opet, a dva kiksa vas i Borca bi nas vratilo medju prva 3 definitivno ako ne i u samom vrhu, ukoliko mi sami ne kiksamo u medjuvremenu. Cak i Musemic je rekao da nam fali 2 boda - ako si gledao utakmicu protiv Borca znarces o cemu govori. I vec ti je tu odgovor ako je jedino problem pobjediti takvu ekipu kod kuce.
Zato sam ranije rek'o da trebate kiksati kako bi se mi vratili u trku opet, medjutim ne znaci da nemamo sanse, i dalje se nastavlja, jos 24 kola ima. Ja ocekujem da ce mo biti u vrhu tabele nakon zadnje sedmice Septembra, a vi bas igrate protiv Borca tokom Septembra, i tu nam je vec dio povratka.
I ova nasa liga je u banani kad vidis Sirokog da namlati Travnika 5-1, i vas 1-2, da bi onda gubili od Zvijezde 2-0, i vi protiv nas 0-2 pobjedili a samo 1-2 protiv Leotara koga smo mi 4-0 granatirali. Borac 1-1 sa nama jedva, a pobjedili protiv Zelje - poenta je da nije ni jedna ekipa u Bosni Real Madrid da nece nikad izgubiti, cak i oni gube.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kapic je bio sa brojem 17, a broj 9 nosi Irhan Smajic koji je usao u igru.Head je napisao/la:Kapic je nosio devetku,Torlak je bio 18-ka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.