FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Odbrana veceras maestralna, napad takodje efikasan. Bilo je dosta kontra napada koje smo morali bolje, fali nam taj centrali vezni. Nadam se da Kova nije ozbiljine povrijedjen
Pazza Inter Amala
Palacio kralj bit ce on najbolji strijelac lige abd 

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Walter je kralj. Trenercina.
Odlicna utakmica veceras i lagana pobjeda. Al ne treba se zanosit sa nekim prevelikim optimizmom. Ekipa se tek stvara i sigurno ce biti uspona i padova al treba bit uz njih jer je ocigledno da ova ekipa puca od potencijala. Krenes redom od Samira,Juana, Ranocchie kojem je ovo sezona bit il ne bit,pa onda Kova, Taider, Ricky Maravilla,Icardi,Belfodil sve igraci koji vrlo lako mogu eksplodirat ove sezone. Al opet treba bit umjeren ko sto to radi Mazzarri s izjavama i ici od utakmice do utakmice.
Nasa najveca prednost ce biti neigranje Evropskih kupova. Mislim da se moze do LP,ustvari siguran sam al nece bit lako. Roma,Fiorentina,Napoli,Juve,Milan i mi cemo se borit za te prve tri pozicije. Bit ce fakat zanimljivo.
Iduce kolo sigurna pobjeda.
Forza Inter !!!
P.S. Za Palacia sam prije 15-ak dana reko da ce ove sezone na 30+. Fino je kreno 3 utakmice 4 gola. Majstor. I onda mi neko kaze da je Saraf trenutno bolji od njega. Pfff...
[youtube][/youtube]
Odlicna utakmica veceras i lagana pobjeda. Al ne treba se zanosit sa nekim prevelikim optimizmom. Ekipa se tek stvara i sigurno ce biti uspona i padova al treba bit uz njih jer je ocigledno da ova ekipa puca od potencijala. Krenes redom od Samira,Juana, Ranocchie kojem je ovo sezona bit il ne bit,pa onda Kova, Taider, Ricky Maravilla,Icardi,Belfodil sve igraci koji vrlo lako mogu eksplodirat ove sezone. Al opet treba bit umjeren ko sto to radi Mazzarri s izjavama i ici od utakmice do utakmice.
Nasa najveca prednost ce biti neigranje Evropskih kupova. Mislim da se moze do LP,ustvari siguran sam al nece bit lako. Roma,Fiorentina,Napoli,Juve,Milan i mi cemo se borit za te prve tri pozicije. Bit ce fakat zanimljivo.
Iduce kolo sigurna pobjeda.

Forza Inter !!!
P.S. Za Palacia sam prije 15-ak dana reko da ce ove sezone na 30+. Fino je kreno 3 utakmice 4 gola. Majstor. I onda mi neko kaze da je Saraf trenutno bolji od njega. Pfff...
[youtube][/youtube]
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- ArthurBishop
- Kontakt:
Rezultat vrhunski, igru neću komentarisati, jer nisam imao priliku da istu pogledam. Šteta, s obzirom na rezultat.
@Purgeru čudi me baš što ne kudiš svog sugrađanina, a kudiš Rickya i zanovijetaš da bude Messi i u važnim tekmama?
Ricky
@Purgeru čudi me baš što ne kudiš svog sugrađanina, a kudiš Rickya i zanovijetaš da bude Messi i u važnim tekmama?
Ricky

Željezničar za život cijeli!
FORZA MAZZARRI
Opet nisam gledao tekmu, ali citam i vidim da nastavljamo tamo gdje smo stali, igramo predobro u odnosu na proslu sezonu, a nismo jos ni na pola svojih mogucnosti...

Opet nisam gledao tekmu, ali citam i vidim da nastavljamo tamo gdje smo stali, igramo predobro u odnosu na proslu sezonu, a nismo jos ni na pola svojih mogucnosti...
- ArthurBishop
- Kontakt:
Mene ovaj početak toliko podsjeća na prošlu sezonu, da je to čudo jedno. Ovako smo počeli i prije 12 mjeseci, pa znamo kako završi.
Al' sad imamo mnogo iskusnijeg i boljeg trenera i nadam se bez povreda ove sezone..

Al' sad imamo mnogo iskusnijeg i boljeg trenera i nadam se bez povreda ove sezone..
Prosle sezone smo ispusili u 2. kolu. Ove imamo 2 pobjede i efikasnu igru. A sto je najvaznije u 3 zvanicne utakmice jos nismo primili gola.
Jel to sad znaci da je Samir golmancina ???

Jel to sad znaci da je Samir golmancina ???

Odlicnan Inter, Odlican. Od prvog dana pisem kritike na racun Jonathana, ali taj covjek je postao nevjerovatan,svaka mu cast, na ovom pocetku sezone,nadam se da moze i dalje nastaviti ovako..Palacio je tata, ostali svi dobri osim Japanca,koji je opet zabio i jednostavno trebamo nekoga umjesto njega..Belfodil opet masio sto postotnu priiliku,steta sto je Icardio presjedio 90 minuta..Pocetak sezone odlican, nadam se da mogu tako nastaviti..
-
- Kontakt:
Jest,al ove sezone imamo igru. Prosle su svi golovi bili produkt individualnih akcija,a veceras je tim nekako najveci dojam ostavio. Jos se vidi da ekipa nije kako treba uhodana,al bitno je da ide naprijed.ArthurBishop je napisao/la:Mene ovaj početak toliko podsjeća na prošlu sezonu, da je to čudo jedno. Ovako smo počeli i prije 12 mjeseci, pa znamo kako završi.![]()
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Imali smo i prošle sezone na jesen igru,igrali smo super,bolje od Juventusa,al smo se onda neobjašnjivo pretvorili iz odlične ekipe u ekipu koja se bori za opstanak.Ove sezone se nadam da nam se to neće dogodit,i da ćemo nastavit ovako igrat cjele seozne.
igra juce nikakva, al bi sad potpiso da ovako igramo a da dobivamo utkmice..ovakve su se prosle sezone redovno gubile..steta sto Belfodil ne dade gol, dobro bi mu doslo za samopouzdanje
Nadam se da Kova nije teze ozlijedjen
Jontahna me odusevljava, ne znam sta mu je
Gol Alvareza
Al ljudi stvarno moramo novog golmana trazit, nemate pojma kolko me strah svaki put kad protivnici dodju pred gol..ovaj kiks golman ne bi mogo branit ni u nasoj ligi, a da ne pricam o interu
Nadam se da Kova nije teze ozlijedjen
Jontahna me odusevljava, ne znam sta mu je

Gol Alvareza

Al ljudi stvarno moramo novog golmana trazit, nemate pojma kolko me strah svaki put kad protivnici dodju pred gol..ovaj kiks golman ne bi mogo branit ni u nasoj ligi, a da ne pricam o interu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
ArthurBishop je napisao/la:@Purgeru čudi me baš što ne kudiš svog sugrađanina, a kudiš Rickya i zanovijetaš da bude Messi i u važnim tekmama?
Loš i kao što sam napisao vidi se da nije spreman.SiamoNoi je napisao/la:Za Matea se vidi da nije 100 posto,samo da nije sada nova ozljeda...
Alvarez je u obje utakmice kod 0-0 promašio par šansi,bespotrebno pimpla loptu u čistim situacijama i samo usere akciju.Svaka njemu čast za onaj gol,ali neka koji put ove sezone nešto korisno napravi i kad utakmica bude malo neizvjesnija.
+1arminz je napisao/la:igra juce nikakva, al bi sad potpiso da ovako igramo a da dobivamo utkmice
Igra nista posebno,daleko od odlične kako vidim da se pisalo po forumima,ali dok se pobjeđuje dobro je,ne zanima me uopće kakva je igra.A i ionako pod Mazzarijem ne treba očekivat ništa spektakularno.
Zasad mu je jedina greška ovo stavljanje Matea od 1.minute jer je on daleko od spremnog igrača trenutno.Srećom pa je sad ova pauza,jos malo vremena za uigravanje i oporavak nekih igrača.Valjda neće biti novih ozljeda.
Danas oko 16h ocekujem da izadje neko ime sto se tice pojacanja. Mislim da ce jos neko doc iako se po svemu cini da nece.
Za divno cudo relativno miran zadnji dan prelaznog roka za Inter.
tako to uvijek bude pa onda u pet do 7 dva pojacanjaMago je napisao/la:Danas oko 16h ocekujem da izadje neko ime sto se tice pojacanja. Mislim da ce jos neko doc iako se po svemu cini da nece.

do 23.00h jearminz je napisao/la:tako to uvijek bude pa onda u pet do 7 dva pojacanjaMago je napisao/la:Danas oko 16h ocekujem da izadje neko ime sto se tice pojacanja. Mislim da ce jos neko doc iako se po svemu cini da nece.

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Nek si se ti javio. Ja se zabrino sta je s tebe. Haman ti zena ne da na forum ?
Hocel nam doc ko ?

Hocel nam doc ko ?
ma znam al cini mi se da je proslo ljeto neko doso u 7 satiadointer je napisao/la:do 23.00h jearminz je napisao/la:tako to uvijek bude pa onda u pet do 7 dva pojacanjaMago je napisao/la:Danas oko 16h ocekujem da izadje neko ime sto se tice pojacanja. Mislim da ce jos neko doc iako se po svemu cini da nece.

Previse miran je ovaj zadnji dan, smrdi mi tu nesto
Stvarno se ne sjecam kad je zadnji put za Inter zadnji dan mercata prosa bez nekog glupog piskaranja i izmisljotina.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- ArthurBishop
- Kontakt:
Navodno je Lavezzi na pragu dolaska. Spominje se cifra od 20 miliona. Sad 7 i na kraju sezone 13, odnosno to bi bila otkupna cijena, jer bi kao došao prvo na posudbu. Više će se znati večeras..
Ovo bi nas automatski svrstalo među top3 ekipe u prvenstvu. Lavezzi je zvijer i meni vrlo drag igrač.
Ovo bi nas automatski svrstalo među top3 ekipe u prvenstvu. Lavezzi je zvijer i meni vrlo drag igrač.

Ne treba. Iako je to bezveze vijest neka njega u PSG. Interu sad ne treba. Kad je trebo otiso je za parama i to je to.
Bek i eventualno veznjak jedan su moguci. Mozda i napadac al vjerujem neko iskusniji.
Bek i eventualno veznjak jedan su moguci. Mozda i napadac al vjerujem neko iskusniji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.