zlatandr je napisao/la:
Pa o tom ti ja i pricam, kako mozes zasnovati evropskog zelju na igracima koji se ponasaju neprofesionalno i koji se ne zalazu za Zeljin dres, ni upola koliko bi trebali.
U Evropskom Zelji jedan Stanic ti ne bi mogao biti ni na klupi, Jamak i Svraka ti sigurno ne bi bili "najvazniji" igraci prvog tima. Al haj i to nije bitno, znam da nemamo repa da dodedemo neko pravo pojacanje i da smo sada prinudjeni imati igrace ovog kalibra u timu, ponavljam, najvise mi smeta sto na prelomnim utakmicama pojedini igraci trckaraju po terenu, totalno nezainterosovani i bez ikakve zelje za pobjedom, umjesto da grizu i ginu po terenu. I jos ti na kraju te tekme odu fino na pivu u kafanu i sl.
Slazem se sa tvojim postom, pa da ti kazem:
Horde su svoje fino dotjerali u red.
Sve se nešto smijemo što su im uletili na trening, ali, ovakvo ponasanje prema svetom dresu je smiješno. Igrači se prije ili kasnije moraju opametiti. Neće titule same dolaziti. Nesto se bojim da smo se zasitili, da nema prave inspiracije kod igrača. Ali za sve ima lijeka

Ne mora biti baš nasilno, nek njih ode 40-50 na neki trening i fino poprica sa igracima.
Vecina igrača sirom svijeta se provodi, ali na terenu i treningu daje svoj maksimum. Oni nek se provode koliko hoce, ali ne da meni oduzimaju svaku utakmicu po 2-3 godine zivota a oni sutradan odu na izlet i da izvines gu.ze jedan drugom rodicu
Ja te volim, volim Željo..