Ma daj Benjo,pratio sam utakmice Gradine u PL.Turbić nista nije pokazao u ovom rangu takmičenja,u Prvoj ligi možda i vrijedi.Vjerovatno bi Pandza i Šaban u Prvoj ligi busili mreze.Dzafić je samo ostao u pričama da je nekada bio rasan strijelac.Benjo_AFC86 je napisao/la:Turbić i Džafić koji trenutno igraju za Gradinu, su za većinu vaših igrača izmislili fudbal
Ajde upravo, zabranite svim navijačima ulazak sad. Sigurno su oni krivi za poraze
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Naši ako su u planu dovesti valjanog trenera,mada posto-zasto neće dobri,onda bi to trebali učiniti što prije.Čovjek bi trebao imati stvarni uvid u igrački kadar,njihove trenutne mogućnosti i u ovih deset -petnaest dana otkloniti nedostatke i ekipu pripremiti za Čelik.Doro nije loš taktičar, ali nije autoritativan da bi igrači odgovorili njegovoj zadaći,te ne nosi breme odgovornosti dokle god je v.d.trener.
Eldin Masic, moze li mi neko reci o kakvom se igracu radi? 

Solidan igrač.Borben,dosta pouzdan.Zna iznenaditi dalekometnim projektilom.Po meni dzaba otjeran iz Zvijezde jer na toj poziciji poslije njega boljeg nismo imali.Sve u svemu trebao bi vam biti pojačanjeIB2000 je napisao/la:Eldin Masic, moze li mi neko reci o kakvom se igracu radi?

-
- Kontakt:
ja mislim da je ovo netacno za plateserim je napisao/la:To za plate sam i ja jučer čuo i to da tri mjeseca nisu primili plate a i da neki igrači su istjerivani iz stanova zbog neplaćene stanarine. Ja se samo nadam da ćemo pobjeđivati slabije ekipe jer i oni će gubiti od Želje Zrinjskog, Sarajeva, Borca i zato smo morali danas barem bod otkinuti Leotaru.

nas ce samo ostali davljenici ostaviti u ligi..nama su redom dolazili zrinjski zeljo i siroki kada te ekipe dodu u obarsku prijedor vitez travnik i trebinje mislim da ce tabela ici nama u prilog.mi moramo pobjedivati kuci i lagano u sredinu tabele.vidi se da 5-6 ekipa ima kvalitet i da ce se odvojiti a da ce ostali svi u borbu za opstanak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
vatreni je napisao/la:Solidan igrač.Borben,dosta pouzdan.Zna iznenaditi dalekometnim projektilom.Po meni dzaba otjeran iz Zvijezde jer na toj poziciji poslije njega boljeg nismo imali.Sve u svemu trebao bi vam biti pojačanjeIB2000 je napisao/la:Eldin Masic, moze li mi neko reci o kakvom se igracu radi?
Hvala brate..

Pitajte samo igrace kad sretnete na ulici koliko u teretani provde vremena i sve ce vam bit jasno... To se desavalo i u vrijeme odovica
Pitajte eto i bit ce vam jasno sto ne mogu trcat. Pozdrav! 

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
- Kontakt:
Eh , evo i mene.. bio sam odsutan al da se i ja malo ukljucim 
Sto se tice izbora novog sportskog direktora , onako.. mora bit bolji od Mustafe to je definitivno , dal on bio tu kao marioneta ili sta , bolji mora bit , msm. ne moze biti gori..
Sto se tice izbora trenera , mislim da je dobra solucija Doro .. jer poznaje ligu , poznaje igrace.. pa valjda uspije ostvarit neki rezultat , s ovim igrackim kadrom.. treba tu malo doradit na samoj snazi igraca , kondiciji i svemu
To je od mene...

Sto se tice izbora novog sportskog direktora , onako.. mora bit bolji od Mustafe to je definitivno , dal on bio tu kao marioneta ili sta , bolji mora bit , msm. ne moze biti gori..

Sto se tice izbora trenera , mislim da je dobra solucija Doro .. jer poznaje ligu , poznaje igrace.. pa valjda uspije ostvarit neki rezultat , s ovim igrackim kadrom.. treba tu malo doradit na samoj snazi igraca , kondiciji i svemu

To je od mene...

nebrini se nidta ali sredit ce se situacije i biti ce bolje sa ovim sportskim direktorom sve se pomalo cisti i sredjuje jedna za drugom mutlavinom a doci ce i doro na redSamSvojMajstor je napisao/la:Eh , evo i mene.. bio sam odsutan al da se i ja malo ukljucim
To je od mene...
Možemo mi ovdje lupati bilo kakve gluposti i braniti ovog ili onog ali onakvoj ekipi Leotara je sramota bilo neuzeti bodove. A živi bili pa vidjeli da Doro nije kapacitet da bude glavni trener. Kao prvo one nema autoritet kod igrača(kaže igrači bili za njega, pa normalno kada znaju da sa njim mogu kako hoće), drugo čovjek nema iskustva vođenja prve ekipe(jedno je biti pomoćni a drugo glavni trener) i treće imali on uopšte licencu za vođenje prve ekipe(mislim da nema jer prošle godine je bio pomoćnik Odoviću a mi radi neposjedovanja trenerske licence Odovića nismo u prvom krugu licenciranja ispunili uslove za takmičenje u premier ligi-ako je imao licencu mogao je on biti prijavljen). Ako je neko i htio od njega da napravi trenera trebao mu je dati da vodi Bosnu M., da se uči a ne premijerligašku ekipu.
Kad je mogo Gacinovic zasto nebi i on...... a vodio je i Bosnu M.combe je napisao/la:Možemo mi ovdje lupati bilo kakve gluposti i braniti ovog ili onog ali onakvoj ekipi Leotara je sramota bilo neuzeti bodove. A živi bili pa vidjeli da Doro nije kapacitet da bude glavni trener. Kao prvo one nema autoritet kod igrača(kaže igrači bili za njega, pa normalno kada znaju da sa njim mogu kako hoće), drugo čovjek nema iskustva vođenja prve ekipe(jedno je biti pomoćni a drugo glavni trener) i treće imali on uopšte licencu za vođenje prve ekipe(mislim da nema jer prošle godine je bio pomoćnik Odoviću a mi radi neposjedovanja trenerske licence Odovića nismo u prvom krugu licenciranja ispunili uslove za takmičenje u premier ligi-ako je imao licencu mogao je on biti prijavljen). Ako je neko i htio od njega da napravi trenera trebao mu je dati da vodi Bosnu M., da se uči a ne premijerligašku ekipu.

Vidiš da nije mogao čim je izdržao samo četiri kola, pametan čovjek vidio da nije za toga i povukao se. A što se tiče Dore i Bosne znam da je vodio ali izgleda da nije dovoljno dugo. Doro je svoj karakter pokazao kada je nedavno bio problem sa Moranjkićem, on se kao malo dijete sa njim prepirao preko facebuka. Da nebi ulazili u daljnje rasprave vidjećete koliko ćemo mi bodova osvojiti sa Dorom.Tkanton je napisao/la:Kad je mogo Gacinovic zasto nebi i on...... a vodio je i Bosnu M.combe je napisao/la:Možemo mi ovdje lupati bilo kakve gluposti i braniti ovog ili onog ali onakvoj ekipi Leotara je sramota bilo neuzeti bodove. A živi bili pa vidjeli da Doro nije kapacitet da bude glavni trener. Kao prvo one nema autoritet kod igrača(kaže igrači bili za njega, pa normalno kada znaju da sa njim mogu kako hoće), drugo čovjek nema iskustva vođenja prve ekipe(jedno je biti pomoćni a drugo glavni trener) i treće imali on uopšte licencu za vođenje prve ekipe(mislim da nema jer prošle godine je bio pomoćnik Odoviću a mi radi neposjedovanja trenerske licence Odovića nismo u prvom krugu licenciranja ispunili uslove za takmičenje u premier ligi-ako je imao licencu mogao je on biti prijavljen). Ako je neko i htio od njega da napravi trenera trebao mu je dati da vodi Bosnu M., da se uči a ne premijerligašku ekipu.
MISLIM SA DOROM NA MJESTU SEFA STRUCNOG STABA NECEMO OSVOJITI VISE NITI JEDNOG BODA;JER KAO STO NAVEDOSTE GORE NITI IMA LICENCU NITI KVALITET NITI AUTORITET A NAZALOST NITI PERSPEKTIVE I USKORO BI TREBALI DOBITI NOVOG SEFA STRUCNOG STABAcombe je napisao/la:Vidiš da nije mogao čim je izdržao samo četiri kola, pametan čovjek vidio da nije za toga i povukao se. A što se tiče Dore i Bosne znam da je vodio ali izgleda da nije dovoljno dugo. Doro je svoj karakter pokazao kada je nedavno bio problem sa Moranjkićem, on se kao malo dijete sa njim prepirao preko facebuka. Da nebi ulazili u daljnje rasprave vidjećete koliko ćemo mi bodova osvojiti sa Dorom.Tkanton je napisao/la:Kad je mogo Gacinovic zasto nebi i on...... a vodio je i Bosnu M.combe je napisao/la:Možemo mi ovdje lupati bilo kakve gluposti i braniti ovog ili onog ali onakvoj ekipi Leotara je sramota bilo neuzeti bodove. A živi bili pa vidjeli da Doro nije kapacitet da bude glavni trener. Kao prvo one nema autoritet kod igrača(kaže igrači bili za njega, pa normalno kada znaju da sa njim mogu kako hoće), drugo čovjek nema iskustva vođenja prve ekipe(jedno je biti pomoćni a drugo glavni trener) i treće imali on uopšte licencu za vođenje prve ekipe(mislim da nema jer prošle godine je bio pomoćnik Odoviću a mi radi neposjedovanja trenerske licence Odovića nismo u prvom krugu licenciranja ispunili uslove za takmičenje u premier ligi-ako je imao licencu mogao je on biti prijavljen). Ako je neko i htio od njega da napravi trenera trebao mu je dati da vodi Bosnu M., da se uči a ne premijerligašku ekipu.
Jel u srijedu?
Izgleda Combe da ti nisu upoznat sa situacijom oko Dore. On je vodio Bosnu dugo vremena i tada Bosna i nije bila loša, bila je u vrhu tabele, što znači da je što se tiče druge lige on ima dobrog trenerskog iskustva i to je pokazano na utakmici protiv Širokog, a bogami i protiv Leotara - bez obzira na poraz. Ko je gledao utakmicu na TV-u mogao je vidjeti da ono upošte nije izgledalo loše.combe je napisao/la:Vidiš da nije mogao čim je izdržao samo četiri kola, pametan čovjek vidio da nije za toga i povukao se. A što se tiče Dore i Bosne znam da je vodio ali izgleda da nije dovoljno dugo. Doro je svoj karakter pokazao kada je nedavno bio problem sa Moranjkićem, on se kao malo dijete sa njim prepirao preko facebuka. Da nebi ulazili u daljnje rasprave vidjećete koliko ćemo mi bodova osvojiti sa Dorom.Tkanton je napisao/la:Kad je mogo Gacinovic zasto nebi i on...... a vodio je i Bosnu M.combe je napisao/la:Možemo mi ovdje lupati bilo kakve gluposti i braniti ovog ili onog ali onakvoj ekipi Leotara je sramota bilo neuzeti bodove. A živi bili pa vidjeli da Doro nije kapacitet da bude glavni trener. Kao prvo one nema autoritet kod igrača(kaže igrači bili za njega, pa normalno kada znaju da sa njim mogu kako hoće), drugo čovjek nema iskustva vođenja prve ekipe(jedno je biti pomoćni a drugo glavni trener) i treće imali on uopšte licencu za vođenje prve ekipe(mislim da nema jer prošle godine je bio pomoćnik Odoviću a mi radi neposjedovanja trenerske licence Odovića nismo u prvom krugu licenciranja ispunili uslove za takmičenje u premier ligi-ako je imao licencu mogao je on biti prijavljen). Ako je neko i htio od njega da napravi trenera trebao mu je dati da vodi Bosnu M., da se uči a ne premijerligašku ekipu.
Doro je već osvojio u ovoj polusezoni više bodova nego Vlado, iako je Vlado najmanje kriv za situaciju u Klubu (ako je uopšte kriv). I vidjećete da ćemo, akbg, pobijediti i Čelika ovdje, živi bili pa vidjeli....
Nemojte sada i po našim pljuvati..........
poslije sljedeceg poraza je bivsi a ako se nista drasticno ne promijeni onda je to nakon utakmice sa celikomrasta1922 je napisao/la:Jel u srijedu?
Upoznat sam ja dobro i sa njegovom situacijom a i sa njim samim lično. To što spominješ njegov uspjeh sa Bosnom, izgleda da još nije dovoljno naučio.(po mom skromno mišljenju upjeh se gradi od dna prema vrhu-moraš napraviti neki uspjeh u manjim ligama i klubovima da bi zaslužio povjerenje velikih a to kod njega nije bio slučaj, on nije nigdje ništa napravio a dobio je premijerligašku ekipu u ruke). A što se tiče utakmice u Trebinju da nije bilo loše, pa ljudi moji onakvoj ekipi Leotara neuzeti makar bod, to je sramota.
A to što spominješ da sam protiv naših ljudi uopšte nije istina. I sada sam siguran da bi Doro na terenu pokazao duplo više nego pola naših "zvjezdica" ali čovjek nije za trenera, barem ne za glavnog.
A to što spominješ da sam protiv naših ljudi uopšte nije istina. I sada sam siguran da bi Doro na terenu pokazao duplo više nego pola naših "zvjezdica" ali čovjek nije za trenera, barem ne za glavnog.
Davno sam napisao , Mustafa , Doro , administracija , prateci treneri sve promjeniti jer je to zaraza i bolest kluba !
-
- Kontakt:
Pustite da vidimo kako ce odratiti utakmicu sa Čelikom, ako tu kiksa napolje i njega zatim naci nekog iskusnog trenera. A vidim TKanton sada ti smeta što se Fadilu odrzaju fešte, a dok si bio u klubu sve si ih u Zvijezde kovao. Nisi dao progovoriti protiv njih! Nevalja ti to, nikako budi zahvalan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.