klub radi na ostalim transferima,treba ocekivati bar jos jedno ime uz ovog golmana iz Italije
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Haman da je prica oko Ezila zavrsena,al ja sve kontam moze se nesto izjaloviti
...
klub radi na ostalim transferima,treba ocekivati bar jos jedno ime uz ovog golmana iz Italije
SLOBODA NAVIJAČIMA
To govori i međusobni omjer ove dvije ekipetyler durden je napisao/la:Pa naravno da je budala, i da nema muda uopste. Realu doveo adekvatnu konkurenciju na njegovu poziciju, a on pobjegao prvom prilikom. Umjesto da se izbori za svoje mjesto .proFCB je napisao/la:pa kazem samo za mene je glupost i mozemo se mi raspravljat do mile. volje!!! a kao drugo malo mi je tesko povjerovati da bi ozil trebao izgubiti mjesto u realu,no nebitno ta prica je zavrsena ocito je. ozil je novi igrac arsenala i njemu zelim sve najbolje,al mi je tesko povjerovati da nekome u arsenalu moze biti dobro. heheh
Pokajace se , jer Real i Arsenal su nebo i zemlja.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Nadjoh sliku Ozila noć prije puta u Njemačku i bio je na Emiratesu znači slika nije PS nisam na PC pa da shaream.
Ne reagujte na ove provokatore. Zna se sta se uglavnom desi kad se sastanu Real i Arsenal. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Jebote otvorim temu a 8/10 postova provokatorska đubrad. Sjašite s klinca malo.
- Cautinho
- Kontakt:
Tacno ne vjerujem.
Ako bude istina,i Arsenal ga zbilja potpise,ostat cu *paf*.
Svaka cast,stvarno nevjerovatan transfer,izgleda da je Arsene cekao sve do zadnjeg dana da izadje kao pobjednik prijelaznog roka.
Zbilja me iznenadilo kad je cijeli rok Wenger ostao skrstenih ruku,i nista se nije desavalo.
A sad izgleda da ce biti veliko iznenadenje.
Cestitke jos jednom,cujem i Demba Ba se povezuje...
Ma ono.
Ako bude istina,i Arsenal ga zbilja potpise,ostat cu *paf*.
Svaka cast,stvarno nevjerovatan transfer,izgleda da je Arsene cekao sve do zadnjeg dana da izadje kao pobjednik prijelaznog roka.
Zbilja me iznenadilo kad je cijeli rok Wenger ostao skrstenih ruku,i nista se nije desavalo.
A sad izgleda da ce biti veliko iznenadenje.
Cestitke jos jednom,cujem i Demba Ba se povezuje...
Ma ono.
Keep walking.
Ponuda od 25 mil funti za Matu,odbijena
Arsene se ne sali bice i veceras svasta
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ma to je sad vec glupost. Nema sanse da Cazorla, Ozil i Mata zajedno igraju.ennis je napisao/la:Ponuda od 25 mil funti za Matu,odbijena![]()
![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Vođa se puko dandom nudi svima redom..
**** Ozila nek smo mi Banderu otjerali...
**** Ozila nek smo mi Banderu otjerali...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Zasto ?Greivis je napisao/la:Ma to je sad vec glupost. Nema sanse da Cazorla, Ozil i Mata zajedno igraju.ennis je napisao/la:Ponuda od 25 mil funti za Matu,odbijena![]()
![]()
Nadmocna tika taka u najavi
Ma ne vjerujem ni ja druze,al Wenger od sinoc nije sam svoj,sta li smislja??Sa Ezilom je sokirao citavu evropu
SLOBODA NAVIJAČIMA
Uhh, kakvo pojacanje, ne mogu da vjerujem da je wenger iskesiro toliko novca na jedno pojacanje, ali ako se uzme u obzir o kome je rijec, tih 50 mil je sitnica... Uspio nas je sve iznenaditi, a do jucer se nismo ni dovodili u vezu sa njim... Ovo nam je pojacanje bilo znatno potrebnije nego Suarez, jer kakve ce sanse Ezil u napadu stvarat pored njega bi i Chamak izgledao kao zvijer.
Ne bi me iznenadilo da je Wenger unaprijed predvidio ovakav razvoj dogadjaja oko Reala i Bejla pa se zato toliko usutio oko transfera i cekao pravi trenutak da pokrene stvari, stari je to lisac
Ne bi me iznenadilo da je Wenger unaprijed predvidio ovakav razvoj dogadjaja oko Reala i Bejla pa se zato toliko usutio oko transfera i cekao pravi trenutak da pokrene stvari, stari je to lisac
Ajde topdzije jos jednog zadnjeg veznog dovedite (Felaini-Song) i napadaca (Ba) i titula je blizu 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Zadnji vezni nece doci sigurno, ima Wengisa da preporodi Flaminia!van gall je napisao/la:Ajde topdzije jos jednog zadnjeg veznog dovedite (Felaini-Song) i napadaca (Ba) i titula je blizu
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
To ih cini boljim klubom od Real-a???Greivis je napisao/la:Ne reagujte na ove provokatore. Zna se sta se uglavnom desi kad se sastanu Real i Arsenal.
Nisam uopste dosao da provociram ovdje, lijepo sam vam cestitao na transferu,ali ako je istina da je 50miliona, onda ste ga i masno platili!
Ja sam samo rekao da mi je cudno sto je otisao iz Reala u Arsenal, ali eto Boze moj,sigurno da zna bolje od mene sta mu je najbolje za buducnost"
Stern des Südens

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nikakav zadnji vezni vise ne dolazi u obzir!!! Dolazak zadnjeg veznog bi znacio klupa velskog zidana ili Jacka, a taj scenario mi se ni najmanje ne svidja !!!
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
Mogli bi mozda biti ravnopravni sa BvB-om u grupi lige prvakavan gall je napisao/la:Ajde topdzije jos jednog zadnjeg veznog dovedite (Felaini-Song) i napadaca (Ba) i titula je blizu
Stern des Südens
Bilo je i meni cudno kada su Cole,Ture,Adebayor,Nasri,Clishy... svi redom isli u Chelsea i City pa nista... Arsenal konacno pokazuje ambiciju!proFCB je napisao/la:
Ja sam samo rekao da mi je cudno sto je otisao iz Reala u Arsenal, ali eto Boze moj,sigurno da zna bolje od mene sta mu je najbolje za buducnost"
Carl Jenkinson je World Class!!!!
jao politike, eto masno je dat 50 za ozila a nije 45 za javi martinezaproFCB je napisao/la:ali ako je istina da je 50miliona, onda ste ga i masno platili!
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
Otisli su i Sneijder i Robben i na kraju se pokazalo donijeli ispravnu odluku.proFCB je napisao/la:To ih cini boljim klubom od Real-a???Greivis je napisao/la:Ne reagujte na ove provokatore. Zna se sta se uglavnom desi kad se sastanu Real i Arsenal.
Nisam uopste dosao da provociram ovdje, lijepo sam vam cestitao na transferu,ali ako je istina da je 50miliona, onda ste ga i masno platili!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.