Rekonstrukcija stadiona u BiH

Keenan.-
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Keenan.- » 02 sep 2013, 13:13

thegunn je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:
thegunn je napisao/la:**** sarajevska prije bi ugasili portal neg napisali da je u Zenici otvoren Trening kamp...
Ti mali da šutiš, za sve ti Sarajevo krivo.
nasao se sarajlica uvrijeđen...pa ako iskreno pogledas ovo i jest samo portal o Zelji i Sarajevu i povremen o drugim klubovima u BiH...sagledaj malo realnije stvari..pogledaj samo kada budu Live tekstualni prenosi Celika Rudara Travnika ili nebitno koga drugog gdje se izvjestaji daju svakih 20 minuta a sa grbavice i koseva dobijamo izvjestaje i o temperaturi na stadionu...realno ali zalosno !
Realno tebi je smog udario u glavu.
FK Željezničar
Chelsea FC

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 02 sep 2013, 13:22

thegunn je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:
thegunn je napisao/la:**** sarajevska prije bi ugasili portal neg napisali da je u Zenici otvoren Trening kamp...
Ti mali da šutiš, za sve ti Sarajevo krivo.
nasao se sarajlica uvrijeđen...pa ako iskreno pogledas ovo i jest samo portal o Zelji i Sarajevu i povremen o drugim klubovima u BiH...sagledaj malo realnije stvari..pogledaj samo kada budu Live tekstualni prenosi Celika Rudara Travnika ili nebitno koga drugog gdje se izvjestaji daju svakih 20 minuta a sa grbavice i koseva dobijamo izvjestaje i o temperaturi na stadionu...realno ali zalosno !
SReca pa imamo svoje portale pa ne moram cekati sarajevske portale da nesto saznam o Čeliku :)
Ne moraju oni pisati nista o nama, jer znamo da im smeta sve sto se kod nas radi :)
Pozdrav za sarajlije
slika
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 02 sep 2013, 13:35

Reko da otvorim ss.ba da vidim sta se dešavalo na tom otvaranju, kad tamo tri rečenice :lol: :lol:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 02 sep 2013, 13:38

sagitarius je napisao/la:Reko da otvorim ss.ba da vidim sta se dešavalo na tom otvaranju, kad tamo tri rečenice :lol: :lol:
Izdvaja licnosti poput Sabica, Glavasa a ne napisa da su kamp otvorili Platini i Begic :D Da nema slike ne bi znao ni da je prisustvovao :D
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

thegunn
Kontakt:

Post Postao/la thegunn » 02 sep 2013, 13:43

vivaILchelik je napisao/la:
sagitarius je napisao/la:Reko da otvorim ss.ba da vidim sta se dešavalo na tom otvaranju, kad tamo tri rečenice :lol: :lol:
Izdvaja licnosti poput Sabica, Glavasa a ne napisa da su kamp otvorili Platini i Begic :D Da nema slike ne bi znao ni da je prisustvovao :D
Sportsko-Sarajevski informativni portal o desavanju u gradu Sarajevu,Sarajevskim sportskim Klubovima,Sarajevskim licnostima i ponekad ako zaluta koja informacija o ostalim sportskim događajima u BiH

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 02 sep 2013, 13:46

thegunn je napisao/la:
vivaILchelik je napisao/la:
Sportsko-Sarajevski informativni portal o desavanju u gradu Sarajevu,Sarajevskim sportskim Klubovima,Sarajevskim licnostima i ponekad ako zaluta koja informacija o ostalim sportskim događajima u BiH
Malo ih zezo Elmedin Mehić, pa stalno sir Vladu Jagodića sliko :lol: :lol:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 02 sep 2013, 13:48

badblueboylivno je napisao/la:Šteta što se ovamo neće igrati službene utakmice. :(

Yebeno izgleda, dokaz da se može kad se hoće i da ima novca, samo se isti treba tražiti.
Ovo su iskesirali Platini i kompanija. Valjda kompenzacija za onaj smijesni penal protiv Francuske... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 02 sep 2013, 13:51

Zenicani, gdje da pogledam izvjestaj sa otvorenja? Ima li na zenica blogu?

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 sep 2013, 13:54

Chuckie je napisao/la:Zenicani, gdje da pogledam izvjestaj sa otvorenja? Ima li na zenica blogu?
Ima na klixu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 02 sep 2013, 13:55

Chuckie je napisao/la:Zenicani, gdje da pogledam izvjestaj sa otvorenja? Ima li na zenica blogu?
Vjerovatno malo kasnije, dok smontiraju :D
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 02 sep 2013, 13:56

http://www.zenica.tv/index.php/foto-gal ... tar-nfsbih" onclick="window.open(this.href);return false;
samo bez ovo prepucavanja po nekim gradskim,kantonskim osnovama,nije ni mjesto ni tema ovo je za dobrobit svih

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 02 sep 2013, 13:58

Fakat ne razumijem ova međumahalska prepucavanja, ja nisam iz ze, ali mi pravo godra i za ovo i bilino i dvoranu. Nadam se da repka nikad nece maknuti iz zenice.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 02 sep 2013, 16:45

Chuckie je napisao/la:Fakat ne razumijem ova međumahalska prepucavanja, ja nisam iz ze, ali mi pravo godra i za ovo i bilino i dvoranu. Nadam se da repka nikad nece maknuti iz zenice.
Ja sam iz Ze ali mi ovo prepucavanje ide pravo na živce. Najsretniji bi bio da reprezentacija može odigrati deset utakmica na deset različitih stadiona, a ne i da se i za ovu šaku jada naprežemo iz petnih žila da dovedemo u red.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 02 sep 2013, 17:01

Super, bas mi je drago da imamo sad ovo i da je otvoreno. Valjda ce biti i neki snimak od ovoga danas.

@revan - i ja bih najsretniji bio sto se tice nasih utakmica kada bi imali stadione poput Bilinog Polja i u Zenici, Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Banja Luci i da je normalnija drzava i da svaki veci grad osjeti to. Valjda ce biti jednog dana aBd.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 02 sep 2013, 17:12

Et na federaciji danas sa otvaranja centra ;)

Vils
Kontakt:

Post Postao/la Vils » 02 sep 2013, 17:16

Ima l' kako maestro Muris Varajić svira gitaru? :mrgreen:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 02 sep 2013, 17:19

Nemam FTV da gledam, bice neki snimak kasnije vjerovatno, hvala :)

Taj covijek postao glavni gitarista blakana. Znam prije par godina kad smo pricali preko YouTube kad je isao po takmicenjima i sa Emir Hot-om iz Engleske se druzio. Druze se i dan danas ja mislim.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Vils
Kontakt:

Post Postao/la Vils » 02 sep 2013, 17:25

Murga je napisao/la:Nemam FTV da gledam, bice neki snimak kasnije vjerovatno, hvala :)

Taj covijek postao glavni gitarista blakana. Znam prije par godina kad smo pricali preko YouTube kad je isao po takmicenjima i sa Emir Hot-om iz Engleske se druzio. Druze se i dan danas ja mislim.
Imenjak ti, Murga, razvaljuje! :mrgreen: A on i Emir skupa ubitačan tandem. Baš me iznenadilo kada sam vidio da je svirao na otvaranju centra, ustvari, ne bi trebalo da iznenađuje, zaslužuje u potpunosti i logično je. ;)
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 sep 2013, 17:26

a sad gospon Platini, pošto ste dobri s Vahom i Bakom, i dr. veležovcima, dođite u Mostar i pogledajte u kakvim uslovima igra klub koji je sve izgubio u ratu, jedino mu je ime ostalo :!:

IndependenT
Kontakt:

Post Postao/la IndependenT » 02 sep 2013, 17:41

[youtube][/youtube]

Eo i video..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.