Bandera samo neka ide, nije mi žao para ocm.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ne znam jesu li smiješnija tvoja pljuvanja ili to što tvrdiš da nisi došao sa namjerom da provociraš.
Aj dobro, sve znate, nema potrebe ulaziti u raspravuAllGunsBlazing je napisao/la:Ma gdje bi Ozil igrao pored strasnog Krossa ili pak Thiaga, to su ipak svjetski igraci.
Zato sto je Real bio voljan da ga pusti da ide, a Bibao nije ili ti to trebam objasnjavati???BigBigBang je napisao/la:A gledaj ovo klauzula Ozila je 80 miliona, dobili smo ga za 50, dobar posao dok vi Bilbau niste mogli spustiti ispod klauzule.
Ne bi rekao da si toliki domuz da to ne razumijes???
Zadnja izmjena: proFCB, dana/u 02 sep 2013, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Stern des Südens
Dobili smo strasnog igraca a realno neka prica ko sta hoce nije puno ni placen mada su mi pravo zanimljivi ovi koji dolaze da nabijaju kako smo ga puno platili jer ne mogu osporavati njegov kvalitet,malo je ovakvih igraca danas ukazala se prilika i to je to Wenger je odreagovao.
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa sta onda pricas niej mi jasno puno ti je 50 za Ozila dok ti za Martineza 40 nije puno jer je to bila klauzula? 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- arsengunner
- Kontakt:
Mene je pomalo strah 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ozil announcement now expected 6pm (SkySports).
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Murga je napisao/la:Ozil announcement now expected 6pm (SkySports).
Ma veceras ce to oko 8 objavit sviju mi..
Finito.
Čestitke, dobar transfer.
Čestitke, dobar transfer.
Ma sta zna SkySportsMurga je napisao/la:Ozil announcement now expected 6pm (SkySports).
http://sportsport.ba/ino_fudbal/sluzben ... ala/112857" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pazi, mozda i ja grijesim... ali pokusavam reci da u situaciji u kojoj se klub protivi transferu imas izlaznu klauzulu koja je 40 miliona to ti je take it or leave it, ukoliko igrac zeli preci!BigBigBang je napisao/la:Pa sta onda pricas niej mi jasno puno ti je 50 za Ozila dok ti za Martineza 40 nije puno jer je to bila klauzula?
Aa da kada se dogovaras sa klubom, koji jeste za transfer onda mi je to malo prenapucana cijena...
Za Suareza se nudilo 40-ak miliona, po mom misljenju bolji je Suarez od njega,ali mozda i grijesim
Stern des Südens
anell je napisao/la:Ma sta zna SkySportsMurga je napisao/la:Ozil announcement now expected 6pm (SkySports).![]()
![]()
http://sportsport.ba/ino_fudbal/sluzben ... ala/112857" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma SS.ba dominira
Segunarsenal @Olusegunmayowa 1m
Mesut Ozil is now an Arsenal player. Fee: £40m. Contract: 5 years, £130,000-a-week. Club-record signing & highest (current) earner."
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 02 sep 2013, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Drago mi je da je Wenger konacno odrijesio kesu.
Konacno zavrsise i vese frustracije s transferima
Konacno zavrsise i vese frustracije s transferima
- Rockefeller
- Kontakt:
Ovih 50 miliona je vjerovatno popust na kolicinu. 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Prvo njih dvojicu ne mozes porediti, ali ako vec poredis Suarez nije bolji napadac nego sto je Ozil veznjak to je definitivno. Oba su ponajbolji igraci svijeta na svojim pozicijama tako da su oni tu negdje a Ozil je jos mladji.proFCB je napisao/la:Pazi, mozda i ja grijesim... ali pokusavam reci da u situaciji u kojoj se klub protivi transferu imas izlaznu klauzulu koja je 40 miliona to ti je take it or leave it, ukoliko igrac zeli preci!BigBigBang je napisao/la:Pa sta onda pricas niej mi jasno puno ti je 50 za Ozila dok ti za Martineza 40 nije puno jer je to bila klauzula?
Aa da kada se dogovaras sa klubom, koji jeste za transfer onda mi je to malo prenapucana cijena...
Za Suareza se nudilo 40-ak miliona, po mom misljenju bolji je Suarez od njega,ali mozda i grijesim
U vrijeme danasnjih transfere mislim da ispod 40 miliona funti za igraca Ozilovog kalibra je nemoguce dovesti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Slazem se i tu, samo sto Suarez moze igrati i krilo, a Özil ne moze igrati u napadu... a Sule na krilu nije puno slabiji nego Öziol, nebitno ode rasprava mal te ne u Off topic
Stern des Südens
Hajde molim vas nemojte da mi kvarite dan sa tim glupim raspravam nije sada vrijeme za to...
Inace svhacate li ljudi da je ovo istorijski dan za Arsenal!!!
Evo jos jednog imena sto ovaj vrlo ugledan portal prenosi
http://sportsport.ba/ino_fudbal/arsenal ... g-a/112859
Zar ovo vec nije mnogo veznih igraca?
Inace svhacate li ljudi da je ovo istorijski dan za Arsenal!!!
Evo jos jednog imena sto ovaj vrlo ugledan portal prenosi
http://sportsport.ba/ino_fudbal/arsenal ... g-a/112859
Zar ovo vec nije mnogo veznih igraca?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
ma kakav javier, nista to. stoper jos i mozda desni bek i carling cup je nas
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.