Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Onaj BErtans igra za LAtviju ja mislio povrijeđen
to je Dairis Bertans, povrijeđeni je Davis Bertans iz Partizana .. ako se ne varamzgembo89 je napisao/la:Onaj BErtans igra za LAtviju ja mislio povrijeđen
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dvojica su u pitanju.Onaj bolji i opasniji je povrijedjen!zgembo89 je napisao/la:Onaj BErtans igra za LAtviju ja mislio povrijeđen
Danas je odstampana navijacka zastava i sutra se nosi u Jesenice..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ima li slika zastave ?neno#4 je napisao/la:Danas je odstampana navijacka zastava i sutra se nosi u Jesenice..
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
nije sva popunjena koliko sam zadnji put gledao.. ocigledno da ce onda biti manja nego sto je prvobitno trebalo biti.LloriS je napisao/la:Ima li slika zastave ?neno#4 je napisao/la:Danas je odstampana navijacka zastava i sutra se nosi u Jesenice..
Da vidio sam mozda 300 ljudi da je bilo na njoj. ali dobro je ikakva, neka onda uvecaju slike ako nije popunjena.
Ne moze 300 ljudi biti na njoj nikako..Mora biti minimalno 5-6 hiljada...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Da ja kad sam se prijavljivo na stranici budizmaj vidio sam toliko slika oko 300, mozda nije sve prikazano, i cinilo mi bas malo cuj 300neno#4 je napisao/la:Ne moze 300 ljudi biti na njoj nikako..Mora biti minimalno 5-6 hiljada...
ja sam sad izbrojao okvirno, i izadje mi nesto vise od 4600 ljudi
- storm_raider
- Kontakt:
Sanse protiv Srbije su nam kao i protiv Latvije.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Litvaniji fali Playmaker,to treba iskoristiti,nemaju kvalitetnog igraca na toj poziciji,ako prodjemo ovu grupu,vrlo lako bi mogli proci i medju osam najboljih,s obzirom da se ukrstamo sa najgorom grupom ikada na Euru..
- skyisthelimit
Cini se da ce Stipanovic biti spreman za prvu utakmicu, ako ne vec tu onda protiv srba 100% .
15.10 - 15.06 ...
Metanor je napisao/la:Litvaniji fali Playmaker,to treba iskoristiti,nemaju kvalitetnog igraca na toj poziciji,ako prodjemo ovu grupu,vrlo lako bi mogli proci i medju osam najboljih,s obzirom da se ukrstamo sa najgorom grupom ikada na Euru..
kalnietis nije loš play
filip13 je napisao/la:Metanor je napisao/la:Litvaniji fali Playmaker,to treba iskoristiti,nemaju kvalitetnog igraca na toj poziciji,ako prodjemo ovu grupu,vrlo lako bi mogli proci i medju osam najboljih,s obzirom da se ukrstamo sa najgorom grupom ikada na Euru..
kalnietis nije loš play
Kalnietis je play u tijelu beka sutera,previse visok,previse krupan,previse spor...Predvidjam najbolje partije McCaleba i Wrighta upravo protiv njega,i da ''nije los'' znaci da nije dobar kao ostatak ekipe.
Metanor je napisao/la:filip13 je napisao/la:Metanor je napisao/la:Litvaniji fali Playmaker,to treba iskoristiti,nemaju kvalitetnog igraca na toj poziciji,ako prodjemo ovu grupu,vrlo lako bi mogli proci i medju osam najboljih,s obzirom da se ukrstamo sa najgorom grupom ikada na Euru..
kalnietis nije loš play
Kalnietis je play u tijelu beka sutera,previse visok,previse krupan,previse spor...Predvidjam najbolje partije McCaleba i Wrighta upravo protiv njega,i da ''nije los'' znaci da nije dobar kao ostatak ekipe.
smiješno je reći da je previše visok,možda i on odigra najbolju partiju protiv 13 cm nižeg mccaleba
a sta ce biti,ako se Litvanac spusti u low post protiv Makedonca 
ni latvija nema kvalitetnog playa
filip13 je napisao/la:ni latvija nema kvalitetnog playa
dairis nam je pravio najvise problema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.