Odem u grad, kontam kad se vratim bit će veselja, a ono još mučenje. Al haj bit će ako Bog da
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Hoćel ljudi, kako je ?
Odem u grad, kontam kad se vratim bit će veselja, a ono još mučenje. Al haj bit će ako Bog da
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Eto kazu na sky da ce nakon reklama se ukljucit na emirates ima nesto novo xD 
www.nkbratstvogracanica.com
- Consigliere
- Kontakt:
Imal to gdje sluzbeno? Bogami se bas oteglo...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Marsal
- Kontakt:
Daj mi link, onaj mi od raula crko. Brzo!cesc4 je napisao/la:Eto kazu na sky da ce nakon reklama se ukljucit na emirates ima nesto novo xD
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ako je to istina onda treba Zidanu hebat nesto bogami, znaci svako se ovdje raduje, pojacanje koje treba da Arsenalu pomogne da bude ondje gdje je bio i sad ovaj celavi papak sere nesto..[/quote]
čuj ćelavi papak ? nije on kriv sto je uprava arsenala nesposobna[/quote]
Nisam reko nista za nasu upravu, oni jesu nesposobni al sad odjednom da trazi, ZNACI prodje medicinski i sad trazi? Hebo majku sto se nije ranije aktiviro..[/quote]
to su medijske patke samo,on je vaš igrac 100 %
čuj ćelavi papak ? nije on kriv sto je uprava arsenala nesposobna[/quote]
Nisam reko nista za nasu upravu, oni jesu nesposobni al sad odjednom da trazi, ZNACI prodje medicinski i sad trazi? Hebo majku sto se nije ranije aktiviro..[/quote]
to su medijske patke samo,on je vaš igrac 100 %
http://arsenal-bih-tv.****/" onclick="window.open(this.href);return false; Evo ga buraz ne zuri reklame su isadMarsal je napisao/la:Daj mi link, onaj mi od raula crko. Brzo!cesc4 je napisao/la:Eto kazu na sky da ce nakon reklama se ukljucit na emirates ima nesto novo xD
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ne mora ljudi značiti da je to tačno, nevjerovatno je koliko informacija kruži po twitteru. Sačekat još malo više od 2 sata, pa ćemo vidjeti, ali navijači Arsenala i Uniteda će večeras izgubiti po nekoliko godina života.AA23 je napisao/la:Nisam reko nista za nasu upravu, oni jesu nesposobni al sad odjednom da trazi, ZNACI prodje medicinski i sad trazi? Hebo majku sto se nije ranije aktiviro..amer991 je napisao/la:čuj ćelavi papak ? nije on kriv sto je uprava arsenala nesposobnaAA23 je napisao/la:
Ako je to istina onda treba Zidanu hebat nesto bogami, znaci svako se ovdje raduje, pojacanje koje treba da Arsenalu pomogne da bude ondje gdje je bio i sad ovaj celavi papak sere nesto..
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Marsal
- Kontakt:
Šta umjesto ovih zvjezdica da kucam?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
cesc4 je napisao/la:Eto kazu na sky da ce nakon reklama se ukljucit na emirates ima nesto novo xD
Sad htjedoh da napisem..
Sad ces vidjet ode u PSG... majke mi ako ovaj transfer ne uspije treba pobit sve zivo u upravi, majke mi niko ovoliko ne vuce transfer..
@amer
daj boze, pehovi smo mi..
-
amargadjun
- Kontakt:
BREAKING NEWS: Zinedine Zidane prekinuo pregovore sa Arsenalom o dovođenju Mesut Ozila. Uskoro opširnije...
opet kanta
opet kanta
pratite deadline live , evo sad će za Arsenal nešto..
maršale
http://firstrownow.eu/watch/205132/2/wa ... -live.html" onclick="window.open(this.href);return false;
maršale
http://firstrownow.eu/watch/205132/2/wa ... -live.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
http://firstrownow.eu/watch/205132/2/wa ... -live.html" onclick="window.open(this.href);return false;Marsal je napisao/la:Šta umjesto ovih zvjezdica da kucam?
parodija 
kucaj blogsp*t com jbg neda da napisem ...Marsal je napisao/la:Šta umjesto ovih zvjezdica da kucam?
Zadnja izmjena: cesc4, dana/u 02 sep 2013, 21:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Pegla ovaj o Evertonu, oj Unitede i Arsenalu sta je ovo bog nam dao srece 
Jel ovo ozbiljno za Zidana ? 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
uh jeste aktivni večeras Mašallah,mogli bi prestić Liverpool,što se tiče postova naravno 
- Rockefeller
- Kontakt:
AA23 je napisao/la:
Nego evo i Boatenga :
https://www.facebook.com/pages/J%C3%A9r ... 7611758847" onclick="window.open(this.href);return false;
Oficijalna FB stranica, valjda je oficijalna![]()
Arsenal are currently writing the statement for Ozil's announcement.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.