Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Head
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Head » 02 sep 2013, 21:50

Armageddon2012 je napisao/la:moram vas pohvaliti....po mojim ugradjenim senzorima cetiri utakmice su "sarene" dosad,a vi niste akteri nijedne 8-)

otkricu tri :lol:

siroki-rudar
zvijezda-siroki
olimpic-sarajevo

8-)

Postujem te jer si realan,al mi samo navedi razloge po kojima je Olimpic Sarajevo namjesteno,znaci nije bio prenos da vidis,a da je bio prenos ja mislim da bi Jakupovicu i kraj sudijske karijere bio sa onim zvizdukom jer ne pamtim kad sam vidio da nekog sudija vise handri nego SArajevo u toj utakmici..

Situacija u drugom poluvremenu kad svira faul za Sarajevo i citava tribina iznenadjena gestom,jer je to bio prvi prekrsaj u korist Sarajeva u drugom poluvremenu.Raja aplaudira a on gleda u tribinu i hinjski se smije.Treba ovom lopovu iz Bihaca zabraniti da svira i kvalitetno ga kazniti..

Inace meni jedine 2 sumnjive utakmice su Siroki Rudar i Mladost Borac.
1946

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 02 sep 2013, 21:52

pa ne kazem ja da je namjesteno vec da je sareno,a to zato sto tako pise forumas mancini koji gleda svaki mec olimpica,i ovi koji kazu da je citavo sarajevo igralo dvojku.

a mozda su sve cetiri regularne,necemo nikad to saznati.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 sep 2013, 21:56

Armageddon2012 je napisao/la:pa ne kazem ja da je namjesteno vec da je sareno,a to zato sto tako pise forumas mancini koji gleda svaki mec olimpica,i ovi koji kazu da je citavo sarajevo igralo dvojku.

a mozda su sve cetiri regularne,necemo nikad to saznati.
Ma moze on gledati 100 utakmica.Kazem da je namjesteno da Sarajevo pobijedi sigurno bi sudija siljio na nasu stranu a ne igrao se sa zivcima svih nas na tribini,u nekim momentima sam mislio da ce raja provaliti i ubiti ga na licu mjesta jer nam se popeo na vrh qrca.Jos da ne spominjem namjerno udaranje Komazeca od strane Vidovica.Komazec napusta igru ejr je i raniej bio rovit,i da ne govorim o startu akd je Mario TAdejevic ostao bez svijesti jer ga je Vidovic puko u glavu k'o da mu je najveci dusman.
1946

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 sep 2013, 21:57

Armageddon2012 je napisao/la:moram vas pohvaliti....po mojim ugradjenim senzorima cetiri utakmice su "sarene" dosad,a vi niste akteri nijedne 8-)

siroki-rudar
zvijezda-siroki
olimpic-sarajevo

8-)
nediraj mi zvijezdu bacit cu ti bombu :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 sep 2013, 22:46

Da ja koji sam gledao 100 utakmica Olimpica nisam bitan ali su bitni oni koji Olimpic gledaju jednom godišnje pa sve znaju.Olimpic je izgubio tekmu glatko sa prosječnom igrom protivnika.A Vidović tuče zato što se srcem bori za klub a dva najiskusnija igrača pogriješe kod golova.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 sep 2013, 22:49

Sve je ok al kad ovaj pitar napisa za ovog kamenjara da je realan HAHAHAHAHHA.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 sep 2013, 09:23

terabajt je napisao/la:Sve je ok al kad ovaj pitar napisa za ovog kamenjara da je realan HAHAHAHAHHA.
Pitar samo kraljevski širi noge. Realno.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 03 sep 2013, 09:42

Mancini je napisao/la:Da ja koji sam gledao 100 utakmica Olimpica nisam bitan ali su bitni oni koji Olimpic gledaju jednom godišnje pa sve znaju.Olimpic je izgubio tekmu glatko sa prosječnom igrom protivnika.A Vidović tuče zato što se srcem bori za klub a dva najiskusnija igrača pogriješe kod golova.
onaj odbiijanaac za prvi gol nije nikakav agreska nego se komazce nasao na pravom mjestu... nista drugo, a gol huseinbasica, solo-prodor ti smatras greskom? jel vi znate sta je GRESKA??? GRESKA JE NEPRAVILNO POSTAVITI OFSAJD ZAMKU, greška je dodati loptu protivniku, vratiti golmanu kratku loptu pa primiti gol... to su greske,... kad igrac prodje 3 protivnicka igraca to nije greska!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 sep 2013, 09:47

htcxone je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Da ja koji sam gledao 100 utakmica Olimpica nisam bitan ali su bitni oni koji Olimpic gledaju jednom godišnje pa sve znaju.Olimpic je izgubio tekmu glatko sa prosječnom igrom protivnika.A Vidović tuče zato što se srcem bori za klub a dva najiskusnija igrača pogriješe kod golova.
onaj odbiijanaac za prvi gol nije nikakav agreska nego se komazce nasao na pravom mjestu... nista drugo, a gol huseinbasica, solo-prodor ti smatras greskom? jel vi znate sta je GRESKA??? GRESKA JE NEPRAVILNO POSTAVITI OFSAJD ZAMKU, greška je dodati loptu protivniku, vratiti golmanu kratku loptu pa primiti gol... to su greske,... kad igrac prodje 3 protivnicka igraca to nije greska!
tako je!
to je pogreška! :lol: :lol: ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kanister
Kontakt:

Post Postao/la Kanister » 03 sep 2013, 09:50

England je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Sve je ok al kad ovaj pitar napisa za ovog kamenjara da je realan HAHAHAHAHHA.
Pitar samo kraljevski širi noge. Realno.
Pa jeste. Širi ih da mu ti obriješ muda. ;)

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 03 sep 2013, 09:52

ok, onda je svaki gol greska odbrane jel?
i slobodan udarac je greska odbrane jer su mogli bolje skociti u zivom, i udarac sa 30 metara je greska jer su mogli blokorati, i onaj gol maradone je greska odbrane jer su ONI krivi sto maradona zna, i gol ibrahimovica je greska odbrane protiv cini se vitese-a je greska odbrane jer je ibra jeb.eni genije sa loptom... dobar rezon nema sta

31 31 31 31 31 31 31

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 sep 2013, 10:08

htcxone je napisao/la:ok, onda je svaki gol greska odbrane jel?
i slobodan udarac je greska odbrane jer su mogli bolje skociti u zivom, i udarac sa 30 metara je greska jer su mogli blokorati, i onaj gol maradone je greska odbrane jer su ONI krivi sto maradona zna, i gol ibrahimovica je greska odbrane protiv cini se vitese-a je greska odbrane jer je ibra jeb.eni genije sa loptom... dobar rezon nema sta
jesi lik :)
vidiš da se zezam ;)
naravno da to nisu ni greške ni pogreške
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 03 sep 2013, 10:15

cuj ovog engleza... sta ti je bolan, pricamo o totalno drugim stvarima nevezano za tvoju patnju...

31 31 31 31 31 31 31

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 sep 2013, 10:20

htcxone je napisao/la:cuj ovog engleza... sta ti je bolan, pricamo o totalno drugim stvarima nevezano za tvoju patnju...
Moja patnja je plod tvoje mašte, zar sumnjaš, a i lijepo je vidjeti kako imaš zajednički jezik, to je najbolje, raduje me ta činjenica. ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 03 sep 2013, 10:41

cijela prica se svodi na to da ove " namjestene" utakmice su plod mašte... u čemu je fazon?
ne kazem da nisu 1005 al to ide malo drugacije i ne bas na tako ofiran načinn ... postoje mnogo "ljepsi" nacini za namjestanje tekmi, a tu su ukljuceni mnogi, cak i oni koji bi trebali da sprječavaju isto...

kad SIPA kaze, TAJ I TAJ , onda mozemo reci " e evo vidis" ... do tad, sve je mahala, i sve je prica, nekima je ocio sto je drugima normalno, nekima je tesko pa nece da idu vise na tekme jer su svjesni toga... itd. itd.

31 31 31 31 31 31 31

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 sep 2013, 15:56

Kakva crna SIPA i fudbal,baš smiješno.Vidio sam kako genije Huseinbašić prođe Regoju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 03 sep 2013, 16:01

Mancini je napisao/la:Kakva crna SIPA i fudbal,baš smiješno.Vidio sam kako genije Huseinbašić prođe Regoju.
po toj logici i juniori kad razbiise Radnika prosle sezone je isto smijesno zar ne?

31 31 31 31 31 31 31

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 03 sep 2013, 16:03

pa naravno,utakmice radnik-željezničar,rudar-željezničar,leotar-željezničar,velež-željezničar,olimpic-željezničar i široki-željezničar (kup) su svakome iole normalnom smiješne. 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 03 sep 2013, 20:23

siroki-rudar
zvijezda-siroki
olimpic-sarajevo

8-)
Slažem se za Široki, tj NK Kladionica.Za ostale neznam, Široki odavno već ima tradiciju namještanja. :mrgreen:
Kako su samo lani nonšalantno odigrali proljetni dio, znalo se 100% da su već kroz neki dogovor obezbjedili Evropu a što se kasnije vidilo u kupu, žalosno.

Sa Rudarom su kladionice umješale svoje prste, dao bi ruku!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 sep 2013, 20:45

Opet cemo mi gledati isti scenario i ove sezone:

- Sarajevo tradiocionalno najbolje u drzavi, giganti, grad je njihov, novi sponzor - titula u septembru a onda traze alibi za probleme jer su najbolji ne moguce da neko bude ispred njih, sve je ne regularno.

- Borac jedno vrjeme sve gazi u vrhu su, pa naglo padne igra i bodovi, i oni sumnjaju na namjestanja, neko radi protiv njih jer su iz "pc", ali tu su ne predaju se tek tako.

- Siroki grabi ka vrh, imaju uspone i padove ali se ne zale se kao ovo dovoje iznad, nego rade pa su zato u vrhu.

- Olimpik krene ih jedno vrijeme pa onda ih nema nigdje, pa odjednom budu na mjestu koje vodi u europu.

- Celik :lol:.

- Zeljeznicar krene sjajno budu prvi a onda jedno vrijeme igra jako slaba, razocarenje kod navijaca, pa onda naprosto puknu i pometu sve pred sobom, u Kup-u im ide odlicno. Ali naravno sve je to neregularno, na celu sa dva Osima, jedan na klupi kluba drugi u savezu. Stalno se nesto muti na Grbavici (nije beton za Arenu) nego neke crne stvari.

- Ostali klubvi su svi u pet-deste deka tako da nista od njih.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []