Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ma ništa... Izradio vas Zidane. Aj nema veze, biće bolje u januaru. 
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
pa uglavnom će pristat il odbitAA23 je napisao/la:Ma nemam ja zivaca, odoh ja AC 3 da prekucam bjezi.. sad frajer govori na SSN da je na " stolu " ponuda od 5 godina znaci u Arsenalu daleko je ovo od gotovog a jos 1:15 minuta do kraja prelaznog roka..
kakav zidane jeste normalni, pa frajer upravo pregovara sa Arsenalom
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 02 sep 2013, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Do kad traje transfer rok jel do 23 sata po našem vremenu ?
2 sata i 7 minutaAA23 je napisao/la:Ma nemam ja zivaca, odoh ja AC 3 da prekucam bjezi.. sad frajer govori na SSN da je na " stolu " ponuda od 5 godina znaci u Arsenalu daleko je ovo od gotovog a jos 1:15 minuta do kraja prelaznog roka..
www.nkbratstvogracanica.com
Do ponoći po našem vremenu.amer991 je napisao/la:Do kad traje transfer rok jel do 23 sata po našem vremenu ?
mislim da su svi arsenalovci ovakvi
jooj lika sa cvikama na onoj gore slike
oznojio se baja cekajuci i gurajuci medju djecom

'bm mu mater, zar se ne obavlja medical nakon potpisa ugovora. Samo kod Arsenala obratno. Ezel bio davno na EKG-u a još nije šarno.AA23 je napisao/la:Ma nemam ja zivaca, odoh ja AC 3 da prekucam bjezi.. sad frajer govori na SSN da je na " stolu " ponuda od 5 godina znaci u Arsenalu daleko je ovo od gotovog a jos 1:15 minuta do kraja prelaznog roka..
ma bjezi, razocara se covjek kad procita 50 k tvitova da je ozil novi igrac pa onda klub razvlaci i onda dolaze neke ruzne vijesti bjezi pola mi zivota skide, blago chily-u on samo zapali i libo ga za sve i jos nam rime baca ovdje.nedim1993 je napisao/la:pa uglavnom će pristat il odbitAA23 je napisao/la:Ma nemam ja zivaca, odoh ja AC 3 da prekucam bjezi.. sad frajer govori na SSN da je na " stolu " ponuda od 5 godina znaci u Arsenalu daleko je ovo od gotovog a jos 1:15 minuta do kraja prelaznog roka... šta se nerviraš
kakav zidane jeste normalni, pa frajer upravo pregovara sa Arsenalom
Aarone Remziju aj ti iznesi svoje misljenje majke ti nisi od nekidan piso post mozda nam budes sretan, a i chily nek dodje, PIKE takodjer
Po nasem do ponociamer991 je napisao/la:Do kad traje transfer rok jel do 23 sata po našem vremenu ?
www.nkbratstvogracanica.com
Vala zasluzili ste da ga dovedete,nisam nikad vidio da se neko napatio s nekim igračem ko Arsenal sa Mesutom.

Opustite se ljudi.Znate kakav sam sad film pregledao,haos. Kako ne shvatate da novine moraju da pisu nesto. Dal' ce biti u vezi toga da smo zvanično doveli Ozila ili da je to sve propalo...to je njihova cista volja.Pratite stream i po koji put pritisnite F5 na zvaničnoj i to je to 
To je to, gotovo sve.
Ovo je praznik za sve navijace Arsenala.
Ozil
Ozil
E jes vala Real sa Baleom ko nikadamer991 je napisao/la:Vala zasluzili ste da ga dovedete,nisam nikad vidio da se neko napatio s nekim igračem ko Arsenal sa Mesutom.![]()
![]()
SLOBODA NAVIJAČIMA
Sheyi je napisao/la:To je to, gotovo sve.
Ozil
???????
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Head je napisao/la:Arsenal can't confirm the signing because they can't find the Ö on the keyboard.
![]()
- Consigliere
- Kontakt:
Head je napisao/la:Arsenal can't confirm the signing because they can't find the Ö on the keyboard.
![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sta mislis koja je tacno svrha ljecnickog??Chuckie je napisao/la:zar se ne obavlja medical nakon potpisa ugovora. Samo kod Arsenala obratno.
- Greenfingers
- Kontakt:
voli Ozil klubove gdje je Fly Emirates sponzor 
potpise ugovor pa lijecnicki, zanimljivo Chuckie
potpise ugovor pa lijecnicki, zanimljivo Chuckie
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.