Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pa kad skontam jesmo se i napatili danas, zasluzili smo da nam dođe

Hahahahhahaha covjek 7 sati odradjuje medicinski...
Ma ne znam, ja mislim da je London, jer kada je prikazalo da ulazi oni okolo sto su napolju su poceli da vriste, e jedino ako nema tu neki televizor gdje bi oni gledali...

Ma ne znam, ja mislim da je London, jer kada je prikazalo da ulazi oni okolo sto su napolju su poceli da vriste, e jedino ako nema tu neki televizor gdje bi oni gledali...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
25 stranica za ovaj dan ispisano i to je povijesno majke mi

vriste i kad bieber dolazi , sve se lako da montirat , mozda i nije london , ja se iskreno molim da jeste , oslabite real , pojacate jedan od meni drazih klubova
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ako Ozil zaista predje u Arsenal za tih nekih 45 mil, hahahahah, pa to ce biti sigurno jedan od najboljih transfera u historiji, 24 god, 70 + asst za 3 godine ,
kapa dole Wenger
kapa dole Wenger
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Vristali su oni dzelati pored reportera, nije bio ton sa klipa na kom se on vidi.Gunner4 je napisao/la:Hahahahhahaha covjek 7 sati odradjuje medicinski...![]()
![]()
![]()
Ma ne znam, ja mislim da je London, jer kada je prikazalo da ulazi oni okolo sto su napolju su poceli da vriste, e jedino ako nema tu neki televizor gdje bi oni gledali...![]()
- Rockefeller
- Kontakt:
Ovo je gotovo mogu vam reći. Mesut Ozil novi je igrač Arsenala i nosiće broj 11.
Čujemo se...
Čujemo se...
Rekli bi na skysportu da se Ozil nalazi u Londonu.Gunner4 je napisao/la:Hahahahhahaha covjek 7 sati odradjuje medicinski...![]()
![]()
![]()
Ma ne znam, ja mislim da je London, jer kada je prikazalo da ulazi oni okolo sto su napolju su poceli da vriste, e jedino ako nema tu neki televizor gdje bi oni gledali...![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Vala zasluzili ste ga vise nego Real Bejla
Nadam se da ce vam doći

Da da gotovo je sad definitivno,opusteno raja...
E hvala ti Boze da se i ovo zavrsi
E hvala ti Boze da se i ovo zavrsi
SLOBODA NAVIJAČIMA
Di ces bolan.Rockefeller je napisao/la:Ovo je gotovo mogu vam reći. Mesut Ozil novi je igrač Arsenala i nosiće broj 11.![]()
Čujemo se...
- Greenfingers
- Kontakt:
koliko je covjek ušparao i zaradio na transferima mogo je komotno bacit cener miliona na kafu jošbordo_Sarajevo je napisao/la:Ako Ozil zaista predje u Arsenal za tih nekih 45 mil, hahahahah, pa to ce biti sigurno jedan od najboljih transfera u historiji, 24 god, 70 + asst za 3 godine ,
kapa dole Wenger
gdje li je Dominacija veceras
Moraju u Arsenalu pronaci smjesu za pustanje bijelog dima iznad Emiratesa, pa je to razlog zbog kojeg se transfera oduzio.
Mislim da prije izaberu Papu nego li Arsenal potpise novog igraca...
Mislim da prije izaberu Papu nego li Arsenal potpise novog igraca...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ajde Ezele vise majkumu, i ja sam nesto posto nervozan

To vi zakljucujete sami? Neka vas jos nista nije gotovo....
Ozil potpisao za fulham,
Ozil potpisao za fulham,
ajmoooo okonjaaaaaaaaa, doner ti je*em...
Eo ga Mo Farah. Live. Daj nazovite i Piersa.
- Greenfingers
- Kontakt:
nema sta, Real sve slabiji, eno samo nekih sto miliona dadose za Bale-a...Furymaker je napisao/la:vriste i kad bieber dolazi , sve se lako da montirat , mozda i nije london , ja se iskreno molim da jeste , oslabite real , pojacate jedan od meni drazih klubova
Chuckie je napisao/la:Eo ga Mo Farah. Live. Daj nazovite i Piersa.
Pirs mjenja misljenja ko carape majke mi.. nervira me dosta lik, nego a da mi oladimo od Ezela?
Ajmo pricat malo o necem drugom mozda onda bum i eto ga.
Buraz ti si pred nervnim slomom idi malo odmori!AA23 je napisao/la:
Ozil potpisao za fulham,
Jeb.ote zaljubicu se u onog Viviana gledajuci njegovu njusku stalno restartujuci arsenal.com
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.