NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 02 sep 2013, 16:57

NKZvijezdacom je napisao/la:Pustite da vidimo kako ce odratiti utakmicu sa Čelikom, ako tu kiksa napolje i njega zatim naci nekog iskusnog trenera. A vidim TKanton sada ti smeta što se Fadilu odrzaju fešte, a dok si bio u klubu sve si ih u Zvijezde kovao. Nisi dao progovoriti protiv njih! Nevalja ti to, nikako budi zahvalan.
Hahahahaha ti si ocigledno malo loncice pomijeso ja i klub oj majko mila.......
Nisam ja kazao da meni smeta sto oni festaju Fadilu u cast, da mu svake sedmice prave festu nemogu mu se oduzit, vec sam onako vise iz zafrkancije naveo da zbog toga rade rebalans budzeta, nemora znacit da ce ga smanjit mozda hoce da povecaju

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 02 sep 2013, 21:58

moranjak je napisao/la:slika
Šta reći na ovu sliku.Da je bilo prije par mjeseci trebali bi svi zvjezdaši biti ponosni.Danas je situacija potpuno drugačija.Ne znam uopste sta nam sada to znači jer je čovjek pa skoro okrenuo leđa klubu.Kao istaknuti sportski radnik je dospio do ovog mjesta,ali istaknuti sportski radnik treba biti i dalje i oprevdano biti na tom mjestu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 sep 2013, 21:59

jestel gledali doru na bht
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Touch
Kontakt:

Post Postao/la Touch » 02 sep 2013, 22:50

Hvala Bogu da svakom istinskom i vjernom navijacu Zvijezde kao i svakom gradjaninu Gradacca treba da bude ponos sto imamo covjeka na ovakvom mjestu i daje bogdom ovakvih ljudi vise koji su ovome gradu dali puno toga vrijednoga ponosa, casti i sl.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 sep 2013, 07:59

sinoc doro kaze da je prevelik pritisak na igrace i klub od strane navijaca opcenito.e pa to je sve napravljeno zabranom treninga ,fakticki je ljudima zabranjeno doci na stadion.
sve je to uticalo da igraci budu nespremni na bilo kakav pritisak ,rade bez prisustva ljudi onda izadu pred 2000 i useru se.
rad kluba na sve nacine podrzavam ali podhitno treba rijesiti meduljudske odnose i naci kompromis na relaciji klub navijaci i simpatizeri

Nova sezona nova nafaka

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 03 sep 2013, 08:30

Nurdo da bi postao sportski radnik mora uvazavati pravila sporta ! Biznis i politika OK ali do razumne granice ! Sastav koji je on instalirao u klub je napravio najvecu stetu njemu samom a i Zvijezdi. Sve se da popraviti samo izbaciti papanluk i sve ce to biti dobro ! Podrska klubu , svi ostali su prolaznici !

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 03 sep 2013, 09:08

Cuj Doro trener vodio Bosnu , aman pa nije vodio Man.utd. majka mu starra.Moras bit laik ko vrata da bi skontao da doro u ozbilnoj ekipi nebi ni zagrijavanje mogao voditi kao ni Mehić. Ko je gledao protiv Leotara sve mu je jasno. Onakav Leotar nas je pobijedio šta očekivati protiv Čelika koji je 10 puta jači od Leotra. Pod hitno treba trener dobar po mogućnosti :D .A nezam i ovi navijači navalili na tog Mustafu ko mameni ,mislim pa i znam da je cvitkušić bio puno gori po Zvijezdu ( Kupovina trave nas je koštala ko za Nou Kamp a dobili slaku,vozanje po HR.sa zvijezdinim autom u privatene svrhe razne spletke...) a Mustafa samo treninge zabranio i nevalja,mada pojedincima treba zabranit i utakmice.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

NKZvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la NKZvijezdacom » 03 sep 2013, 09:51

Pa nedo bog da smo onda Manijaci, Horde Zla kako bih onda Doro i njegovi glumci, igrali. Pred 10 000 hiljada ili robijasi. To je smjesno sta nece iznostiti u javnog. Glavni krivci za los rezulat su nesposobni treneri i igraci...

Zagalo
Kontakt:

Post Postao/la Zagalo » 03 sep 2013, 10:11

Zdravo.Pratim ovaj forum i sve do sada se nisam odlučio da nešto napišem ali sad je stvarno i meni previše svega i svačega.Kao prvo,ostaće Zvijezda u ligi.U ovakvoj ligi je puno teže ispasti nego ostati.Ostaće,jer ima tu klubova koji su u finansijskom raspadu-Leotar,klubova koji nemaju "minuli rad"-veze,poznanstva,ugled-Obarska,klubova koji se već 100 godina motaju po začelju pa su svoje kredite potrošili -Travnik,Rudar,. A Vitez je novi pa ni on nema svijetlu budućnost.Ostaće Zvijezda i to sve dok se neko pametan ne odluči da ovu smijuriju od lige ne smanji na bar 12 klubova jer ovo što sada igra u toj ligi je smiješno.Pa ja ne bih mogao da gledam Zvijezda -Leotar da je neko drugi bio mjesto Zvijezde ni da mi plaćaju.Što se tiče kluba neko je dobro pomenuo krkanluk.Na žalost to je u zadnje vrijeme opšte prisutna pojava u Zvijezdi.Da li je to donio Nurdo ili je došlo samo od sebe ne znam.Ali da ima puno toga što treba mijenjati e to je činjenica.Trener?Onaj dječko nije za toga to je valjda svakom jasno.Da li je tu po rođačkoj,zemljačkoj ili liniji poslušnosti ja ne znam.Jedino znam da ne treba da bude tu.I neko je pomenuo da je nezreo.Jeste.Svađati se sa igračima preko FB je nezrelo.Pa onda njegova dječija konstatacije,bez da je pitan u emisiji oko naj gola,kako je to njegov rođak koji je dao gol.Jednostavno odaje utisak čovjeka koji ne haje puno za ono što se dešava uZvijezdi već sebe vidi kao privremeno rješenje a dječački je zadovoljan je što će po čaršiji biti pominjan kao trener Zvijezde...I onda zabrana navijačima da dolaze na utakmice.Takav zakon u BiH ne postoji.Privremena zabrana posjete sportskim borilištim se može izreći osobi koja je već ugrožavala redi i mir na stadionu ili postoje jasni dokazi da to planira učiniti.Ovako odluka UO Zvijezde izgleda suludo.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 03 sep 2013, 10:50

Zagalo je napisao/la:Zdravo.Pratim ovaj forum i sve do sada se nisam odlučio da nešto napišem ali sad je stvarno i meni previše svega i svačega.Kao prvo,ostaće Zvijezda u ligi.U ovakvoj ligi je puno teže ispasti nego ostati.Ostaće,jer ima tu klubova koji su u finansijskom raspadu-Leotar,klubova koji nemaju "minuli rad"-veze,poznanstva,ugled-Obarska,klubova koji se već 100 godina motaju po začelju pa su svoje kredite potrošili -Travnik,Rudar,. A Vitez je novi pa ni on nema svijetlu budućnost.Ostaće Zvijezda i to sve dok se neko pametan ne odluči da ovu smijuriju od lige ne smanji na bar 12 klubova jer ovo što sada igra u toj ligi je smiješno.Pa ja ne bih mogao da gledam Zvijezda -Leotar da je neko drugi bio mjesto Zvijezde ni da mi plaćaju.Što se tiče kluba neko je dobro pomenuo krkanluk.Na žalost to je u zadnje vrijeme opšte prisutna pojava u Zvijezdi.Da li je to donio Nurdo ili je došlo samo od sebe ne znam.Ali da ima puno toga što treba mijenjati e to je činjenica.Trener?Onaj dječko nije za toga to je valjda svakom jasno.Da li je tu po rođačkoj,zemljačkoj ili liniji poslušnosti ja ne znam.Jedino znam da ne treba da bude tu.I neko je pomenuo da je nezreo.Jeste.Svađati se sa igračima preko FB je nezrelo.Pa onda njegova dječija konstatacije,bez da je pitan u emisiji oko naj gola,kako je to njegov rođak koji je dao gol.Jednostavno odaje utisak čovjeka koji ne haje puno za ono što se dešava uZvijezdi već sebe vidi kao privremeno rješenje a dječački je zadovoljan je što će po čaršiji biti pominjan kao trener Zvijezde...I onda zabrana navijačima da dolaze na utakmice.Takav zakon u BiH ne postoji.Privremena zabrana posjete sportskim borilištim se može izreći osobi koja je već ugrožavala redi i mir na stadionu ili postoje jasni dokazi da to planira učiniti.Ovako odluka UO Zvijezde izgleda suludo.
Potpis. Objasnio si ama baš sve što se događa u posljednje vrijeme u klubu.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 sep 2013, 10:56

Nemogu vjerovat loši rezultati zbog pritiska publike.Pa svuda u svijetu se fudbal igra zbog gledalaca a kod nas u Zvijezdi je publika pritisak. Najbolje bi bilo da protiv Čelika niko od nas nedođe na stadion pa možda i dobiju, neće imati pritisak.Sjedim neki dan u kafiću do mene jedan igrač Zvijezde kaže da mi je samo otići odavdje a znam dobro da je u Zvijezdu došao gologuz malte ne molio da ostane odradio probu i sada bi glumac da ide a kvalitetom je za drugu ligu sjever.Jel to nama treba??? Na kraju je ispalo da su se kola slomila na Gaćinoviću a čovjek je najmanje bio kriv, ali je ipak kao savjestan čovjek iz moralnih razloga odstupio. A ko bi od ovih postojećih to uradio, niko njima je svejedno mjesto na tabeli bitno je da su oni tu i za loš rezultat će uvijek naći neko opravdanje.Ovu godinu možda i ostanemo ali samo zahvaljujući što u ovoj ligi ima još dosta loših ekipa ali šta dalje???????

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 03 sep 2013, 11:19

Postao/la Zagalo dana 03 sep 2013, 09:11
Zdravo.Pratim ovaj forum i sve do sada se nisam odlučio da nešto napišem ali sad je stvarno i meni previše svega i svačega.Kao prvo,ostaće Zvijezda u ligi.U ovakvoj ligi je puno teže ispasti nego ostati.Ostaće,jer ima tu klubova koji su u finansijskom raspadu-Leotar,klubova koji nemaju "minuli rad"-veze,poznanstva,ugled-Obarska,klubova koji se već 100 godina motaju po začelju pa su svoje kredite potrošili -Travnik,Rudar,. A Vitez je novi pa ni on nema svijetlu budućnost.Ostaće Zvijezda i to sve dok se neko pametan ne odluči da ovu smijuriju od lige ne smanji na bar 12 klubova jer ovo što sada igra u toj ligi je smiješno.Pa ja ne bih mogao da gledam Zvijezda -Leotar da je neko drugi bio mjesto Zvijezde ni da mi plaćaju.Što se tiče kluba neko je dobro pomenuo krkanluk.Na žalost to je u zadnje vrijeme opšte prisutna pojava u Zvijezdi.Da li je to donio Nurdo ili je došlo samo od sebe ne znam.Ali da ima puno toga što treba mijenjati e to je činjenica.Trener?Onaj dječko nije za toga to je valjda svakom jasno.Da li je tu po rođačkoj,zemljačkoj ili liniji poslušnosti ja ne znam.Jedino znam da ne treba da bude tu.I neko je pomenuo da je nezreo.Jeste.Svađati se sa igračima preko FB je nezrelo.Pa onda njegova dječija konstatacije,bez da je pitan u emisiji oko naj gola,kako je to njegov rođak koji je dao gol.Jednostavno odaje utisak čovjeka koji ne haje puno za ono što se dešava uZvijezdi već sebe vidi kao privremeno rješenje a dječački je zadovoljan je što će po čaršiji biti pominjan kao trener Zvijezde...I onda zabrana navijačima da dolaze na utakmice.Takav zakon u BiH ne postoji.Privremena zabrana posjete sportskim borilištim se može izreći osobi koja je već ugrožavala redi i mir na stadionu ili postoje jasni dokazi da to planira učiniti.Ovako odluka UO Zvijezde izgleda suludo.

BRAVO ! Potpisujem

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 03 sep 2013, 11:40

rukfash je napisao/la:Postao/la Zagalo dana 03 sep 2013, 09:11

BRAVO ! Potpisujem
I ja se slazem sa ovim tekstom,jer stvarno zbog pojedinaca izgledamo kao jedna prosjecna seoska ekipa i po ponasanju i po igri.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 03 sep 2013, 12:35

16- INA KUPA BIH
NK VITEZ - NK ZVIJEZDA GRADACAC

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 sep 2013, 12:48

Kako su igrali juniori i kadeti

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 03 sep 2013, 16:26

Tkanton je napisao/la:Kako su igrali juniori i kadeti
Juniori 1:1
Kadeti dobili 4:0

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 sep 2013, 17:58

i ovaj kup vise nabijem na qrac

Nova sezona nova nafaka

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 03 sep 2013, 18:54

Shorty je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Kako su igrali juniori i kadeti
Juniori 1:1
Kadeti dobili 4:0
Ko je dao golove??
>>No body likes us but we dont care<<

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 03 sep 2013, 19:38

vatreni je napisao/la:
moranjak je napisao/la:slika
Šta reći na ovu sliku.Da je bilo prije par mjeseci trebali bi svi zvjezdaši biti ponosni.Danas je situacija potpuno drugačija.Ne znam uopste sta nam sada to znači jer je čovjek pa skoro okrenuo leđa klubu.Kao istaknuti sportski radnik je dospio do ovog mjesta,ali istaknuti sportski radnik treba biti i dalje i oprevdano biti na tom mjestu.
"skoro okrenuo leđa klubu"- nigdje jos nisam cuo da neko ko daje novac klubu, tom istom klubu okrece ledja.To samo ima u Gradaccu.Ne branim Nurdu, ali osoba koja je u nas grad i na stadion dovela selektora,predsjednika saveza,mladu reprezentaciju,trazi sponzore odnosno donacije za izgradnju stadiona,cija firma oprema restoran,.... i jos dosta toga,... okrece ledja klubu.Bilo je i Nurdinih gresaka, ali to ne znaci da je covjek okrenuo ledja klubu.
Mnogi mogu da misle sta hoce o Fadilu i Nurdi, ali da njih dvojice nema danas ne bi imali ovakav stadion,niti bi igrali PL,selektor nikada ne bi privirio Gradaccu,......jednostavno bili bi seoski klub.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.