Greivis je napisao/la:20m za nekog iz Southamptona ponudjeno.
Shinderlin (kako već) DMF po Wengerovom ukusu :DD
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Greivis je napisao/la:20m za nekog iz Southamptona ponudjeno.
nedim1993 je napisao/la:i svi na ovoj temiEdenHazard je napisao/la:AA23, AaronRamsey, AllenLFC, amer991, amerosm, ammarc, Anon, arminarsenal, AsharaK, bega_afc, Benop, BigAndy, BoBo89, Bosniacum Lilium, cesc4, crybaby, DakaZdici, Desmond, Desole, Devi1, DrzavaTuzla, DukeOfWellington, Edin.-, EPL, Faraon iz Visokog, FCUM, Furymaker, Guarin14, Gunner4, Hammer, HeKen, HighburyHigh, ipetm, jasko__, klasik, Magiiic, Marsal, mk516, MoR, nedim1993, Obskurni, Orion87, Ozren, Paraglajder, Patrice_Evra_3, redsKO, richa, rio_Ferdy88, ronweasley, RtoX, Rule_hz, Saurman, shereWillpower, soxx, Sportfanatik, steelcity, tillman, Torres_9, unhallowed, VGS, xGGMU i 136 gostiju.
kikiriki, košpice, sok, tops

ne govori mu da je ludronweasley je napisao/la:Si mi dobar?AaronRamsey je napisao/la:kad su pocele ove spekulacije samo sam se blago nasmijao kolika je glupost da dovodi jos jednog veznjaka pored sepeta nasih i naravno pored naseg zidana i mogu samo reci da ovo nije istina i da je vodja ovo potplatio svjetske maedije malo da skrene paznju sa svoje politike i ovo ce biti samo prica za navijace kako smo pokusali ali nismo uspjeli i dabogda ne uspjeli jer ovo je bacanje para bolje da kupimo alderweirelelda treba nam odbrana.......
ako je on to vam je strasno pojacanjeRosicky je napisao/la:Greivis je napisao/la:20m za nekog iz Southamptona ponudjeno.
Shinderlin (kako već) DMF po Wengerovom ukusu :DD
Nemam ja šta moliti Boga, meni je svejedno.Magiiic je napisao/la:ne govori mu da je ludronweasley je napisao/la:Si mi dobar?AaronRamsey je napisao/la:kad su pocele ove spekulacije samo sam se blago nasmijao kolika je glupost da dovodi jos jednog veznjaka pored sepeta nasih i naravno pored naseg zidana i mogu samo reci da ovo nije istina i da je vodja ovo potplatio svjetske maedije malo da skrene paznju sa svoje politike i ovo ce biti samo prica za navijace kako smo pokusali ali nismo uspjeli i dabogda ne uspjeli jer ovo je bacanje para bolje da kupimo alderweirelelda treba nam odbrana.......nego moli boga da ne bude u pravo k'o za velškog Zidana !!!
Marsal je napisao/la:Pazite ovog Messe, la illahe ilelah, gdje će mu duša.
A ova stranica mi je najjaca od svih mogucih stranica...Marsal je napisao/la:Pazite ovog Messe, la illahe ilelah, gdje će mu duša.
ronweasley je napisao/la:Koliko je popularan Mesut Ozil postao za kratko vrijeme, svjedoči i nevjerovatni podatak da su forumu bh. internet portala SS.ba među smajlije uveli i smajli Mesuta Ozila. Izgleda ovako:![]()
Desmond je napisao/la:ronweasley je napisao/la:Koliko je popularan Mesut Ozil postao za kratko vrijeme, svjedoči i nevjerovatni podatak da su forumu bh. internet portala SS.ba među smajlije uveli i smajli Mesuta Ozila. Izgleda ovako:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AA23 je napisao/la:Desmond je napisao/la:ronweasley je napisao/la:Koliko je popularan Mesut Ozil postao za kratko vrijeme, svjedoči i nevjerovatni podatak da su forumu bh. internet portala SS.ba među smajlije uveli i smajli Mesuta Ozila. Izgleda ovako:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
**** Kemu i njegovu dominaciju, DOŠO EZEL MOMČILUK!
Rosicky je napisao/la:Zadnje minute
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.