BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

emir79
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la emir79 » 02 sep 2013, 23:30

DZEKO PRESAO U ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sto bi ovo bilo dobro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 02 sep 2013, 23:38

Mujdza ce igrati,ustvari on MORA igrati inace bi bez njega mogli imati probleme.Utakmica u Petak je ono sto je sad bitno,na to se fokusirati,stisnuti zube,pobijediti a onda cemo se za Zilinu pregrupisati i vidjeti ko moze a ko ne.Vjerujem da ce Mujdzoni igrati obe utakmice.

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 02 sep 2013, 23:59

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 sep 2013, 01:51

Miske10 je napisao/la:Iznenadio me Dzeko sa ovim kasnjenjem ako nije bas nesto,ne daj Boze,hitno u porodici,sa nekim prijateljima i sl.Ako je u pitanju bilo sta drugo totalno neozbiljno pa neka je on sto puta Edin Dzeko.Jos i ove zvijezde kasne,Visca,Sunjic i Fejzic,sta tek reci za njih..
neko rece da je dzeko u americi,i meni se ovo ne svidja danas je ponedeljak.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 03 sep 2013, 02:03

Ne lupajte gluposti, kakva Amerika.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 03 sep 2013, 02:12

Slovački Spartak iz Trnave doveo je 30-godišnjeg Bosanca Damira Mirvića FC Spartak iz belgijskog drugoligaša C.S. Viséa.

Riječ je o fudbaleru koji je rođen u Bihaću, ali je prije odlaska u inostranstvo nastupao za FK Sarajevo zajedno sa Albinom Pelakom, Alenom Škorom, Muhamedom Alaimom…

“Imamo garancije da je riječ o sjajnom igraču.

Damir ima ambiciju da se vrati u reprezentaciju BiH, a to neće uspjeti iz druge belgijske lige.

Zbog toga smo pronašli zajednički jezik i on je potpisao za Spartak.

Ukoliko budemo zadovoljni i mi i on, zimus ćemo produžiti saradnju”, rekao je generalni direktor Spartaka Dušan Keketi.

Zanimljivo je da Damir Mirvić nikad nije bio ni blizu A tima, ali je svojevremeno nastupao za U-21 selekciju BiH, u vrijeme kad je selektor bio Ibrahim Zukanović.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 03 sep 2013, 09:12

Alipasino je napisao/la:Nemojte me napadat ali se bojim ove tekme vise nego ista.Znate sto mi smo mala zemlja i vjerujte da ima i onih kojima nismo isplativi na mundijalu a oni stavljaju sudije i ostalo.Strah me faktora sa strane i naseg opustanja.Oni imaju jace igrace od Grcke i samo im je falio novi trener a eto i to su dobili.
A druze da su tako htjeli ispilali bi nas one 2 tekme protiv grka. Malo im je kasno sada :lol: :lol: jooooooj kad ce utakmica
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Iago
Kontakt:

Post Postao/la Iago » 03 sep 2013, 09:16

ceze je napisao/la:Samo se strah da stručni štab ne shvati olako ovaj dvomeč sa Slovačkom.

Ovo nikako nije ekipa za podcijeniti unatoč lošijim rezultatima do sada jer imaju jako dobru i respektabilnu ekipu.
Prije par mjeseci na klupu je došao Kozak što bi možda moglo da rezultira pozitivnim šokom jer su rasterećeni a uz to još nisu izgubili šanse za odlazak na Svjetsko prvenstvo (4 boda su iza Grčke). Mada više ovise o drugim rezultatima nego o svojim.
Po meni imaju individualno bolju ekipu od Grčke, mada su u napadu slabiji.

Na golu su tanki pravo. Mucha kao prvi golman nije standardan u Sovetovu, drugi golman je povrijeđen, a treći je standardan u Plzenu (gledali smo ga protiv Želje, po meni nije ništa pokazao).

U odbrani su tu Škrtel (koji je strašno odigrao derbi sa Unitedom), Hubocana (standardan u Zenitu), Durica (standardan u Lokomotivi iz Moskve), Pekarika (standardan u Herhti) i još neke manje poznate igrače koji igraju Salzburgu, Plzenu, Legiji i drugim ekipama.

U vezi imaju Hamšika koji je u životnoj formi i od njega nam vjerovatno prijeti najveća opasnost.
Juraj Kučka :mrgreen:, pored Hamšika najbolji vezni igrač Slovačke, standardan i jedan od najboljih igrača Genove.
Desno krilo Weiss sad igra za Olympiacos, nekada veliki talenat koji je igrao (tačnije bio član) Manchester City-a.
Tu su još neki igrači koji igraju u Njemačkoj (Robert Mak), Holandiji, Ukrajini, Rusiji itd.

U napadu su vala tanki pravo, imaju Šestaka koji je nekad dobro igrao u Bochumu, a danas je član Bursaspora. Jendrišek koji igra u Cottbusu, Nemec u Union Berlinu, te još neki napadači koji igraju u Turskoj i Rusiji.

Ono što mene brine je povreda Mujdže za kojeg sumnjam da može odigrati dvije tekme u 4 dana, a pored toga je i Vranješ već dugo van terena. Mislim da će tu zaigrati Bičakčić a na štoperu Pandža ili Šunjić jer ne mislim da Vršajević ima kvalitet da odigra ovako bitnu tekmu. Volio bih da me razuvjeri :D
A ono što raduje je da su glavne uzdanice ekipe u dobroj formi (Spahić, Pjanić, Lulić, Džeko, Ibišević, Begović).

U svakom slučaju, sve osim pobjede bi bio loš rezultat jer će Grčka skoro pa sigurno dobiti Lihtenštajn, a uz to imaju lakši raspored do kraja.
:shock: za boldovano :shock:

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 03 sep 2013, 09:45

Ovi nasi novinari bas ne zmaju sta bi pitali pred utakmicu. Jedan covjek dobije dva intervjua za manje od dana i u ta dva se nadje pola istinih pitanja a sve kao novinari iz iste redakcije.
Plus ono pitanje kao npr jeste li zadovoljni bilo kakvom pobjedom je stvarno glupo. Eto neko ce plakat ako pobjedimo slovake samo 1-0 ili 2-1. Stvarno...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 sep 2013, 10:16

Hamsik i Skrtel imaju lakse povrede, ali navodno bi trebali biti spremni za mec.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 03 sep 2013, 10:19

Goalgetter je napisao/la:Hamsik i Skrtel imaju lakse povrede, ali navodno bi trebali biti spremni za mec.
uobičajno od protivnika.Dva glavna igrača u ekipi igraju oni 100%

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 03 sep 2013, 10:20

dadnan je napisao/la:Ovi nasi novinari bas ne zmaju sta bi pitali pred utakmicu. Jedan covjek dobije dva intervjua za manje od dana i u ta dva se nadje pola istinih pitanja a sve kao novinari iz iste redakcije.
Plus ono pitanje kao npr jeste li zadovoljni bilo kakvom pobjedom je stvarno glupo. Eto neko ce plakat ako pobjedimo slovake samo 1-0 ili 2-1. Stvarno...
Mene je s*ebo onaj novinar jedan što je postavio pitanje Ibiševiću. Bukvalno ga ovako pitao: "Dobro raspoloženje a?". Vedo ga gleda jadnik ne zna ni šta bi odgovorio :roll:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 sep 2013, 11:06

Dzeko si maksimalno iskoristava svoju popularnost i izdvaja se iz mase. Kakvi sad privatni poslovi u jeku kvalifikacija.
Dabogda da ova nonsalantnost dobro prodje :roll:
15.10 - 15.06 ...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 sep 2013, 11:25

Mora da se Dzeki pokvario twitter ili nesto slicno ozbiljno...nadam se sa Bozijom pomoci da sve ce biti uredu uskoro ;)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 03 sep 2013, 11:29

Na iglama sam.

Očekujem 3-1 i dolazak na koračić od Brazila. 8-)
Hayley <3

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 sep 2013, 11:31

Pauk je napisao/la:Mora da se Dzeki pokvario twitter ili nesto slicno ozbiljno...nadam se sa Bozijom pomoci da sve ce biti uredu uskoro ;)
:mrgreen:
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 sep 2013, 11:39

Zaboravio peglu ugasit. Hocete da pozar napravi? :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 sep 2013, 11:40

Gdje je Dzeko? Sta je ovo, koji qurac!?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 sep 2013, 11:42

sta vam je ba DIJAMANT ce biti tu njemu ne trebaju treninzi 8-)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 03 sep 2013, 11:49

daj ba raja, sta kenjate....ubicemo slovake i u utorak zajedno svi slaviti brazil, odnosno hotel-rezervacije izvrsiti u brazilu.......samo ovaj put nisam bas ono siguran u prvoj utakmici da cemo s najmanje s dva razlike dobiti....ali pobjeda nije upitna!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.