Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
[youtube][/youtube]Marsal je napisao/la:Sad kad je objavio vijest što se mene tiče mogu ga stavit u lonac, narezati mrkve, luka, dodati sos od rajčice i AS vegete, skuhat ga i pojest u slast. Kasnije sve to zalit rakijom od lavljih govana tzv lavljovačom.MoR je napisao/la: Brate jedino mu bacač plamena može pomoći, možda
p.s. o čemu ovi padobranci?
- Marsal
- Kontakt:
Ja MoRa uopšte ne spuštam nego se obojica zayebavamo
On je meni drag lik jer se uvijek voli zayebavat i provocirat i forum mu je zayebancija i hobi kao što je i meni.
On je meni drag lik jer se uvijek voli zayebavat i provocirat i forum mu je zayebancija i hobi kao što je i meni.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
eh sad ce opet wilsher ili ramsey da glume zadnjeg veznog ili ce jedan od njih na klupu da napravi mjesta ozilu.. steta i za flaminija bio je jedan od boljih protiv totenhama
Pa ocm ne zna se koji je goriMarsal je napisao/la:Ja MoRa uopšte ne spuštam nego se obojica zayebavamo![]()
- BeyKopites
- Kontakt:
Nisu mi jasni likovi koji se čude slavlju navijača Arsenala.Pa jbt. ovakvi igrači se ne potpisuju svaki dan, hvala qrcu khm, hoću reći Realu na ovakvom dragulju.
Samo se i Wenger opasno igrao sa živcima navijača, sad mi je onaj @AA23? mnogo jasniji zašto je stalno nervozan bio
Za cijeli prelazni rok dovedeš samo 2 igrača besplatno i onda na kraju, BOOM.Izvukao se stari lisac ipak
Samo se i Wenger opasno igrao sa živcima navijača, sad mi je onaj @AA23? mnogo jasniji zašto je stalno nervozan bio
Za cijeli prelazni rok dovedeš samo 2 igrača besplatno i onda na kraju, BOOM.Izvukao se stari lisac ipak
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
što ne mogu ove paničare šteta ovo ono. Igraće ko je najbolji yebote. preko 60 utakmica se igra po sezoni i vama jedan transfer predstavlja problem -.-
Vođa zna.
Sjajno pojacanje.Drago mi je zbog lige i zbog caleta,inace je fan Arsenala 
Još uvijek sam u Delirijumu,
EZELE CRNA MACKO TURSKA DONESI ZIROKOPTERU LOPTICA DA SE IGRAMO
Nemogu opisati znači od sinoć visim na mobu blejim i gledam kad će završit pa Zidane se petlja pa onaj pa ovaj ma stvarno kapa dole.
EZELE CRNA MACKO TURSKA DONESI ZIROKOPTERU LOPTICA DA SE IGRAMO
Nemogu opisati znači od sinoć visim na mobu blejim i gledam kad će završit pa Zidane se petlja pa onaj pa ovaj ma stvarno kapa dole.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Hoće li biti šta od napadača, ima li kakvih nagađanja ???
Jedino u 2014 godiniLondonarsenal je napisao/la:Hoće li biti šta od napadača, ima li kakvih nagađanja ???
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bandera opet odbila minimalno smanjenje plate,al' ajde neka ga.Nije los za treceg spica 
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- Marsal
- Kontakt:
Ništa do zime. Bendtner ostao jer nemamo druge zamjene. Ali nije frka, ako se Giroud slučajno povredi mogu tu uletiti i Podolski i Walcott.Londonarsenal je napisao/la:Hoće li biti šta od napadača, ima li kakvih nagađanja ???
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Potpisali smo izgleda sevcenka ko bekap olivjeu
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Consigliere
- Kontakt:
Cestitke! Dobili ste mega igraca... Wilshiere-Santi-Ozil... Yebeno! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
konacno se moze odahnuti
uff kakav dan ccc

uff kakav dan ccc
Wilshire/Ramsey-Arteta/Cazorla
Walkot-Õzil-Podolski
Giroud
Walkot-Õzil-Podolski
Giroud
konačno neko normalan da čestita i nešto fino da napiše. Ono sve zavist zavist i zavistConsigliere je napisao/la:Cestitke! Dobili ste mega igraca... Wilshiere-Santi-Ozil... Yebeno!
Odjednom Ozil nije nešto cc, kakvih sve paćenika neće doć
Vođa zna.
Mogao bi i Poldi sad mnogo bolji da bude jer dobro se poznaju on i Ezel iz repke,kako god sjajan posao odradjen i cestitam,samo Svabe u ekipu i nema zime 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.