Ne mislis li mozda da je Ozil sam htio igrati a ne sjediti na klupi cijelu sezonu?Consigliere je napisao/la:Fanovima svaka cast! Umri Perez!!!]
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- RickBlaine
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
MuštulukKorinov je napisao/la:Mozda i Coentrao ide ..
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Da, da, da ...RickBlaine je napisao/la:Ti nemas pojma ni o cemu. Ubij se, ne treba ti takav zivot.bparena je napisao/la:Sta onda ceka Modric. Valjda misli da je bolji od Isca i Ozila ?

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Consigliere
- Kontakt:
Ozil je zrtva Perezovog preuzimanja kontrole nad transferima. I ko kaze da bi sjedio na klupi? Sta ako Bale slomi nogu na prvom treningu?RickBlaine je napisao/la:Ne mislis li mozda da je Ozil sam htio igrati a ne sjediti na klupi cijelu sezonu?Consigliere je napisao/la:Fanovima svaka cast! Umri Perez!!!]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Perez ništa nije kontrolisao ovo ljeto.Carlo je doveo igrače koji mogu igrati u ovom sistemu i otjerao je one koji ne mogu.Ozil je bio jedan od tih.Consigliere je napisao/la:Ozil je zrtva Perezovog preuzimanja kontrole nad transferima. I ko kaze da bi sjedio na klupi? Sta ako Bale slomi nogu na prvom treningu?RickBlaine je napisao/la:Ne mislis li mozda da je Ozil sam htio igrati a ne sjediti na klupi cijelu sezonu?Consigliere je napisao/la:Fanovima svaka cast! Umri Perez!!!]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sta ako Mesut pogine dok dodje do Londona ?
ja pitanje jebote dan
nije se uklapao u sistem , nije bio u prvih 11.
ja pitanje jebote dan
nije se uklapao u sistem , nije bio u prvih 11.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RickBlaine
- Kontakt:
Pogledaj na sat :kava:LBJ MVP je napisao/la:MuštulukKorinov je napisao/la:Mozda i Coentrao ide ..
Protupitanje: sta ako Ozil na putu do Valdebebasa pogine?Consigliere je napisao/la:Ozil je zrtva Perezovog preuzimanja kontrole nad transferima. I ko kaze da bi sjedio na klupi? Sta ako Bale slomi nogu na prvom treningu?
Daj mani tih idiotskih floskula. Naravno da Ozil ne bi u ovom sustavu bio nominalan starter, to svako zna i da nije bilo Carlovog blagoslova za prodaju - on ne bi ni otisao. Otisao je zato jer nije imao zagarantirano mjesto u prvom timu i zato jer ZELI IGRATI, iduce godine je Mundijal. Za njegovo dobro je bolje da je otisao u klub gdje ce igrati pedeset utakmica po sezoni a ne 25.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ozil je zrtva dovodjenja novog trenera, trenera koji ima svoje ideje i u te ideje se ne uklapaju neki igraci.
Sta ako je Mesut vec poginuo i zbog toga je Pero htio izvuci 50 miliona?
Sta ako je Mesut vec poginuo i zbog toga je Pero htio izvuci 50 miliona?
@Consigliere
Ne crnjaci - ne dao Bog nikome to...
Ne crnjaci - ne dao Bog nikome to...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Consigliere
- Kontakt:
Ajde, molim vas, dodjite sebi!
http://allsports.com.ng/2013/08/13/i-do ... ancelotti/
OVO JE PEREZOV TRANSFER!!!
Momak , igra se 4-3-3Consigliere je napisao/la:Ajde, molim vas, dodjite sebi!
Nema mjesta za cenera , vidjeti pod prve tri utakmice(i citave predsezone ako ti je draze)
sta ti nije jasno ?
- RickBlaine
- Kontakt:
@Tom Hagen. Kako si ti lakovjeran i naivan
Daj zagrebi malo ispod povrsine.
Nista osobno...
Nista osobno...
- Consigliere
- Kontakt:
Brate, ako si navijac Reala duze od 10 godina, znas i sam kakvo nam je sranje napravio od kluba dovodjenjem Beckhama i klape... Ovo me strasno podsjeca na to!RickBlaine je napisao/la:@Tom Hagen. Kako si ti lakovjeran i naivanDaj zagrebi malo ispod povrsine.
Nista osobno...
@Raul_64 Coentrao
United, Sequeira
Madrid ???
Zadnja izmjena: Korinov, dana/u 03 sep 2013, 00:10, ukupno mijenjano 2 puta.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Ma nemoj tako on je ipak MALI IZNANERVIRANI NAVIJAC, KOJEG POSTUJE NASA LEGENDA BARBAREZ.bparena je napisao/la:Da, da, da ...RickBlaine je napisao/la:Ti nemas pojma ni o cemu. Ubij se, ne treba ti takav zivot.bparena je napisao/la:Sta onda ceka Modric. Valjda misli da je bolji od Isca i Ozila ?
Slika je dokaz:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... je#p493116" onclick="window.open(this.href);return false;
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.
Spasi nas.
- Consigliere
- Kontakt:
Sta je Isco?Raul_64 je napisao/la:Momak , igra se 4-3-3Consigliere je napisao/la:Ajde, molim vas, dodjite sebi!
Nema mjesta za cenera , vidjeti pod prve tri utakmice(i citave predsezone ako ti je draze)
sta ti nije jasno ?
Bitna razlika.
Bekam se nikako nije uklapao formacijski , dok nas sada napusta igrac koji se ne uklapa formacijiski upravo.
Na krilu desnom imas dva bolja igraca , pivota ne moze igrati jer em ne zna odbranu igrat em nema pluca za to.
Tako sjedeci , igrajuci ponekad
sljedece godine ako bi se 30 moglo uzeti.
Sta su zapeli za lijevog beka toliiko , mozda samo da se izvade na nesto
valjalo bi
rijesavas se skupog , cisto defanzivnog orijentisanog beka
za jednog koji zna da je backup(i koji je izdominriao prosle godine u GranadI)
Igra povucenije i kreira igru za takve kao Mesut koji daju zadnji pas(pa tako statistika njegova i Andresova je glupost npr. jer nemaju isti zadacu).
Isco moze igrati kao i Mesut , uz bolji sut i slabiji pas igru.Al Mesut ne moze igrati Ihkovo.
Bekam se nikako nije uklapao formacijski , dok nas sada napusta igrac koji se ne uklapa formacijiski upravo.
Na krilu desnom imas dva bolja igraca , pivota ne moze igrati jer em ne zna odbranu igrat em nema pluca za to.
Tako sjedeci , igrajuci ponekad
sljedece godine ako bi se 30 moglo uzeti.
Daj baKorinov je napisao/la:@Raul_64 CoentraoUnited, Siqueira
Madrid.
Sta su zapeli za lijevog beka toliiko , mozda samo da se izvade na nesto
valjalo bi
rijesavas se skupog , cisto defanzivnog orijentisanog beka
za jednog koji zna da je backup(i koji je izdominriao prosle godine u GranadI)
Isco je Iniesta , "osmica".Sta je Isco?
Igra povucenije i kreira igru za takve kao Mesut koji daju zadnji pas(pa tako statistika njegova i Andresova je glupost npr. jer nemaju isti zadacu).
Isco moze igrati kao i Mesut , uz bolji sut i slabiji pas igru.Al Mesut ne moze igrati Ihkovo.
- RickBlaine
- Kontakt:
Ne mere bolan, ne mere. Zavrsio prijelazni rok.Korinov je napisao/la:@Raul_64 CoentraoUnited, Sequeira
Madrid ???
@Konsiljere. Otvori oci. Pogledaj ondasnji roster, ondasnjeg trenera i sam uoci razliku.
Huh, stigo je..
Sta reci prezadovoljan sam
Hvala realu puno
Sta reci prezadovoljan sam
Hvala realu puno
- Consigliere
- Kontakt:
Perez je najveci neprijatelj Reala! Covjek kojem je sam biznis i zarada na pameti... Navijaci skandiraju Ozilu, on ih usutkuje! Yebem li mu majku u picku!! Nazalost vecina navijaca pusi sve to sto nam servira taj prevarant. Pogledaj samo Kaku i njegov poravak u Madridu... Sjest' i plakat!RickBlaine je napisao/la:Ne mere bolan, ne mere. Zavrsio prijelazni rok.Korinov je napisao/la:@Raul_64 CoentraoUnited, Sequeira
Madrid ???
@Konsiljere. Otvori oci. Pogledaj ondasnji roster, ondasnjeg trenera i sam uoci razliku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.