FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Ted Mosby
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Ted Mosby » 20 dec 2009, 21:04

Ma šta će vam iko imate Olića
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 dec 2009, 21:06

Pipita je napisao/la:Dovoljan je Ronaldo.. on ne treba ni skociti :mrgreen:
Njega nesto cesto nema, pa tako da ste deficitarni. Razmisli jos jednom, dzaba ga dobijate. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 20 dec 2009, 21:10

omerbavarac je napisao/la:
Njega nesto cesto nema, pa tako da ste deficitarni. Razmisli jos jednom, dzaba ga dobijate. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi kad dovodimo, dovodimo u stilu.. 30 miliona ili vise :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 dec 2009, 21:15

Pipita je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
Mi kad dovodimo, dovodimo u stilu.. 30 miliona ili vise :mrgreen:
I upropastite tih 30-tak miliona, i nakon 2 sezone prodate ga za 30% manju cijenu.... :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 20 dec 2009, 21:19

Pipita je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
Pipita je napisao/la:Najbolje mu je da se vrati. Osim sto ce vjerovatno biti bolje placen, uz talent koji ima, postace dosta medijski eksponiran nego li je sad...
... i potpisace za Real jednog dana. :lol:
o tome ti pricam :mrgreen:
Pohlepa je velika mana. Glava zaboli kasnije. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 20 dec 2009, 21:21

Jednostavno smo slabi na novac :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 dec 2009, 21:23

Pipita je napisao/la:Jednostavno smo slabi na novac :mrgreen:
Normalno da ste slabi a jos hocete Riberya dovest pfff :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 dec 2009, 21:40

dr.adnan je napisao/la:Nekada ljubljeni Bayernovac i vatreni buntovnik Lukas Podolski je prešao cifru od 1000 minuta kako nije gola zabio... Haman mu je Bayern pokvario nišanske sprave :D
Opasan frajer, evo sad masta da jednog dana zaigra za Barcelonu :lol:
Mozemo zamisliti da nam je sada umjesto Olica taj Lukas u ekipi. Ma ne bi mreze mirovale :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 20 dec 2009, 22:08

ja da sam na mjestu ulija pokusao bi dovesti ardu turana lik je sila ribija dati nekom za nekih 60 milki arda20milki+adler20milki+mertesaker10miliki u plusu 10 milki strasno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 20 dec 2009, 22:15

tax je napisao/la:ja da sam na mjestu ulija pokusao bi dovesti ardu turana lik je sila ribija dati nekom za nekih 60 milki arda20milki+adler20milki+mertesaker10miliki u plusu 10 milki strasno
I onda izracunas da je milka po 1.5 km ,ako ces onu velku sa keksom il ljesnjacima broj da je 2,5 km ,i to ti je :ribija dati za 150 km ,ardu dovesti za 50 km ,isto i adlera i za 25 km mertesakera i u plusu smo velikih 25 km :D

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 20 dec 2009, 22:15

bavarian_bk je napisao/la:
tax je napisao/la:ja da sam na mjestu ulija pokusao bi dovesti ardu turana lik je sila ribija dati nekom za nekih 60 milki arda20milki+adler20milki+mertesaker10miliki u plusu 10 milki strasno
I onda izracunas da je milka po 1.5 km ,ako ces onu velku sa keksom il ljesnjacima broj da je 2,5 km ,i to ti je :ribija dati za 150 km ,ardu dovesti za 50 km ,isto i adlera i za 25 km mertesakera i u plusu smo velikih 25 km :D
:D
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 21 dec 2009, 09:56

kros je dobar i o njegovom talentu ne treba ni pricati, a glavno je to sto ga ne trebamo kupovati :D
ali, ali, ne treba ocekivati da ce ikada biti u klasi igraca ala riberi.
jednostavno, imali smo balaka, u toniju dobili novog i to je to.
da se ja pitam, na zimu bih prodao ribija i to celziju(da nam daju bosingvu i 50 mil.) ili, interu za maikona plus 50 miliona. ovaj drugi je broj jedan na mojoj listi zelja ;)

e, koga dovesti da popuni ribijevo mjesto?
tax spomenu ardu, i tu se slazem :!: davno sam ja govorio da ga dovedemo, al´ seco se ne pita :cry: :D
arda je zvijer, tito, dobar k´o kruh, lepina, pogaca, itd.. :D
covjece, momak ima 22. godine. ako bi presao kod dobrog trenera(citaj gaal) za dvije godine bi bio kao riberi. brz je k´o metak, o tehnici ne treba ni govoriti-ne´mres mu lopte uzeti. a i ljepsi je od ribija :lol:

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 21 dec 2009, 10:52

secer je napisao/la:kros je dobar i o njegovom talentu ne treba ni pricati, a glavno je to sto ga ne trebamo kupovati :D
ali, ali, ne treba ocekivati da ce ikada biti u klasi igraca ala riberi.
jednostavno, imali smo balaka, u toniju dobili novog i to je to.
da se ja pitam, na zimu bih prodao ribija i to celziju(da nam daju bosingvu i 50 mil.) ili, interu za maikona plus 50 miliona. ovaj drugi je broj jedan na mojoj listi zelja ;)

e, koga dovesti da popuni ribijevo mjesto?
tax spomenu ardu, i tu se slazem :!: davno sam ja govorio da ga dovedemo, al´ seco se ne pita :cry: :D
arda je zvijer, tito, dobar k´o kruh, lepina, pogaca, itd.. :D
covjece, momak ima 22. godine. ako bi presao kod dobrog trenera(citaj gaal) za dvije godine bi bio kao riberi. brz je k´o metak, o tehnici ne treba ni govoriti-ne´mres mu lopte uzeti. a i ljepsi je od ribija :lol:

Al kraj spahe nije mogo proci :D
Ma da ,Ribery mi se nekako zbetio ,stalno povrijeđen ,prodati ga i mirna Bosna ,dovesti maicona i ardu i to je to!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 dec 2009, 15:05

Igraci su od danas na bozicnom odmoru do 3.1 kada pocinju pripreme,Van Gaal je nakon zadnjeg treninga pred odmor vagao igrace i dao im trening plan kojeg se moraju pridrzavati tokom pauze!

Sto se tice pojacanja,ja licno sumnjam da ce biti kupovine u ovom sada prelaznom roku,jer FCB to nikada nije prakticirao,a rezultati zadnjih par sedmica mi daju za pravo da to opet ocekujem,a generalno bi volio vidjeti 4 igraca u Bayernu od ljeta,a to su Vargas(Fiorentina),Khedira(Stuttgart),Luisao(Benfica) i Adler(Bayer),uz to,tu je i povratnik Kroos,ali moje želje su jedno a Gaalove i Uli-eve drugo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 dec 2009, 16:43

Moskovski Dinamo nudi Toniju 6.5 milijuna eura godišnje

Premda je nagovijestio svoj povratak u Italiju još uvijek aktualni napadač minhenskog Bayerna pobuđuje interes i u Rusiji...

Poznato je da ga se Bavarci žele riješiti bez odštete, kao što je i znano da su Inter i Roma već rekli da bi se mogli uključiti u utrku za njim. Spominje se i interes portugalske Benfice, a sada ruski Sport Express u isti kontekst dovodi i moskovski Dinamo i to s konkretnim brojkama.

Navodno je vodstvo kluba napadaču talijanske reprezentacije spremno ponuditi godišnju plaću od 6.5 milijuna eura, što je 3.5 manje od onoga što zarađuje sjedeći na klupi Bayerna, ali nikako ne i malo, možda čak i u odnosu na ono što mu nude u domovini.

Ipak, upitna je Tonijeva volja za odlaskom u Rusiju kada mu se nude domaći angažmani kojima se i nadao.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 21 dec 2009, 18:44

bistrikboy je napisao/la:Igraci su od danas na bozicnom odmoru do 3.1 kada pocinju pripreme,Van Gaal je nakon zadnjeg treninga pred odmor vagao igrace i dao im trening plan kojeg se moraju pridrzavati tokom pauze!

Sto se tice pojacanja,ja licno sumnjam da ce biti kupovine u ovom sada prelaznom roku,jer FCB to nikada nije prakticirao,a rezultati zadnjih par sedmica mi daju za pravo da to opet ocekujem,a generalno bi volio vidjeti 4 igraca u Bayernu od ljeta,a to su Vargas(Fiorentina),Khedira(Stuttgart),Luisao(Benfica) i Adler(Bayer),uz to,tu je i povratnik Kroos,ali moje želje su jedno a Gaalove i Uli-eve drugo...
Dobra pojačanja, pa bili bi nezaustavljivi!!! Samo bi možda umjesto Khedire nekog crnca tipa Alou Diarra da razvaljuje!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 dec 2009, 19:38

Rano smo poceli mastati o pojacanjima ;) kao sto bistrik rece Bayern nema naviku da u zimu dovodi nekoga. Jedino u slucaju neke nuzde onda reaguju...kao prosle sezone kad je Donovan pozajmljen.
Vise se prica oko smanjenja kadra i odlaska nezadovoljnih igraca, kao sto je Toni. Brenu posuditi u neki bundesligaski klub, Baumjohanna mozda isto tako. Lell i Ottl ? Sta s njima :D Na ovog potonjeg Gaal mozda i bude racunao, ali kuku-lele mora rauss!
Bice interesantno ko ce pored Nerlingena (sportski direktor) uskociti na mjesto menadzera. Kristijan niti moze niti zeli da obavlja sve ono sto je Uli decenijama radio. Odluka bi trebala pasti u toku januara.
Vom Jäger zum Gejagten

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 21 dec 2009, 20:13

ej trebam pomoc kako da postavim avatar molim vas pomozite zelio bih neku sliku od bayerna da stavim a neznam :roll:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 dec 2009, 20:25

bayern4ever je napisao/la:ej trebam pomoc kako da postavim avatar molim vas pomozite zelio bih neku sliku od bayerna da stavim a neznam :roll:
Odes na profil, zatim avatar i nadjes sliku koja ne smije biti veca od 100x100 px, ili velicine do 6 KiB....
Valjda skontas. :) :) :) :)

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 21 dec 2009, 20:32

vidjet cemo hvala na pomoci . 8-)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.