Sta je Isco?Raul_64 je napisao/la:Momak , igra se 4-3-3Consigliere je napisao/la:Ajde, molim vas, dodjite sebi!
http://allsports.com.ng/2013/08/13/i-do ... ancelotti/
OVO JE PEREZOV TRANSFER!!!
Nema mjesta za cenera , vidjeti pod prve tri utakmice(i citave predsezone ako ti je draze)
sta ti nije jasno ?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bitna razlika.
Bekam se nikako nije uklapao formacijski , dok nas sada napusta igrac koji se ne uklapa formacijiski upravo.
Na krilu desnom imas dva bolja igraca , pivota ne moze igrati jer em ne zna odbranu igrat em nema pluca za to.
Tako sjedeci , igrajuci ponekad
sljedece godine ako bi se 30 moglo uzeti.

Sta su zapeli za lijevog beka toliiko , mozda samo da se izvade na nesto
valjalo bi
rijesavas se skupog , cisto defanzivnog orijentisanog beka
za jednog koji zna da je backup(i koji je izdominriao prosle godine u GranadI)
Igra povucenije i kreira igru za takve kao Mesut koji daju zadnji pas(pa tako statistika njegova i Andresova je glupost npr. jer nemaju isti zadacu).
Isco moze igrati kao i Mesut , uz bolji sut i slabiji pas igru.Al Mesut ne moze igrati Ihkovo.

Bekam se nikako nije uklapao formacijski , dok nas sada napusta igrac koji se ne uklapa formacijiski upravo.
Na krilu desnom imas dva bolja igraca , pivota ne moze igrati jer em ne zna odbranu igrat em nema pluca za to.
Daj baKorinov je napisao/la:@Raul_64 CoentraoUnited, Siqueira
Madrid.

valjalo bi
Isco je Iniesta , "osmica".Sta je Isco?
Igra povucenije i kreira igru za takve kao Mesut koji daju zadnji pas(pa tako statistika njegova i Andresova je glupost npr. jer nemaju isti zadacu).
Isco moze igrati kao i Mesut , uz bolji sut i slabiji pas igru.Al Mesut ne moze igrati Ihkovo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
						- RickBlaine
- Kontakt:
Ne mere bolan, ne mere. Zavrsio prijelazni rok.Korinov je napisao/la:@Raul_64 CoentraoUnited, Sequeira
Madrid ???
@Konsiljere. Otvori oci. Pogledaj ondasnji roster, ondasnjeg trenera i sam uoci razliku.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Huh, stigo je..
Sta reci prezadovoljan sam 

Hvala realu puno

Sta reci prezadovoljan sam

Hvala realu puno
- Consigliere
- Kontakt:
Perez je najveci neprijatelj Reala! Covjek kojem je sam biznis i zarada na pameti... Navijaci skandiraju Ozilu, on ih usutkuje! Yebem li mu majku u picku!! Nazalost vecina navijaca pusi sve to sto nam servira taj prevarant. Pogledaj samo Kaku i njegov poravak u Madridu... Sjest' i plakat!RickBlaine je napisao/la:Ne mere bolan, ne mere. Zavrsio prijelazni rok.Korinov je napisao/la:@Raul_64 CoentraoUnited, Sequeira
Madrid ???
@Konsiljere. Otvori oci. Pogledaj ondasnji roster, ondasnjeg trenera i sam uoci razliku.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Prodali Ozila   

Pero je mozda za pregovore najbolji covjek, ali kao nogometni znalac je 0 ali cista 0.
Kakvo olaksanje imam ja kao navijac Barce sto je ovakva igracina otisla, 80 asistencija u 3 sezone.Covjek koji je prava radilica na terenu, suti i igra, jedini igrac uz Casillasa kojeg postujem u Realu.A jedan evo ode a drugi grije klupu.Ja ipak mislim da ce Ronaldo najvise zazaliti odlaskom ovog genijalca i velikog navijaca Barcelone 

Ni kup Bernabeua vi necete osvojiti

Pero je mozda za pregovore najbolji covjek, ali kao nogometni znalac je 0 ali cista 0.
Kakvo olaksanje imam ja kao navijac Barce sto je ovakva igracina otisla, 80 asistencija u 3 sezone.Covjek koji je prava radilica na terenu, suti i igra, jedini igrac uz Casillasa kojeg postujem u Realu.A jedan evo ode a drugi grije klupu.Ja ipak mislim da ce Ronaldo najvise zazaliti odlaskom ovog genijalca i velikog navijaca Barcelone

Ni kup Bernabeua vi necete osvojiti

27.10.2020
						- RickBlaine
- Kontakt:
Treba li ti prevest?bparena je napisao/la:[img]http://i39.tinypic.com/xfujck.jpg[/img
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Rijeci covjeka koji razumije fudbalRaul_64 je napisao/la:Bitna razlika.
Daj baKorinov je napisao/la:@Raul_64 CoentraoUnited, Siqueira
Madrid.

valjalo bi
Sta je Isco?
Isco je Iniesta , "osmica".

Isco je bolji, korisniji i upotrebljiviji na "osmici" (može igrati i na "desetci", naravno)....pretpostavljam da je on nasljednik Inieste u dresu Španije....trenutno ne vidim boljeg španskog igraca od njega za te pozicije... Mata to nije (iako su me neki ubjeđivali da on može tu zamjeniti).
- 
				Amar Dzeko
- Kontakt:
Nije Perez prodao Ozila, nego Ancelotti. Tacka.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
						"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Jel Sikira dodje majkumu
il ce Nacho pokrivati sve

- 
				Amar Dzeko
- Kontakt:
Coentrao u Manchesteru   Napokon nesto dobro.
  Napokon nesto dobro.

Napokon nesto dobro.
  Napokon nesto dobro.Ronaldo - Isco - Bale
Ipak ode Coentrao.Raul_64 je napisao/la:Jel Sikira dodje majkumu
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
						- Consigliere
- Kontakt:
Da isto tako je kupio Balea iako je neki dan rekao da mu uopste ne treba u ekipi...Amar Dzeko je napisao/la:Nije Perez prodao Ozila, nego Ancelotti. Tacka.
navodno je pozajmica u pitanju. Trebaju nam se bekovi i odmoriti nekada, na krilu ne moze biti gori od Younga (ili mozda moze?Amar Dzeko je napisao/la:Coentrao u ManchesteruNapokon nesto dobro.
 ). Jedno pitanje, jel` moze on igrati DMF-a?  Kao da sam ga gledao u nekim tekmama u veznom redu a sumnjam da je igrao prema naprijed.
 ). Jedno pitanje, jel` moze on igrati DMF-a?  Kao da sam ga gledao u nekim tekmama u veznom redu a sumnjam da je igrao prema naprijed.R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
						MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
siquiera u benficiRaul_64 je napisao/la:Jel Sikira dodje majkumu
					Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 03 sep 2013, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
						MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne moze. Ne moze ni krilo. Moze samo beka.Rooney88 je napisao/la:navodno je pozajmica u pitanju. Trebaju nam se bekovi i odmoriti nekada, na krilu ne moze biti gori od Younga (ili mozda moze?Amar Dzeko je napisao/la:Coentrao u ManchesteruNapokon nesto dobro.
). Jedno pitanje, jel` moze on igrati DMF-a? Kao da sam ga gledao u nekim tekmama u veznom redu a sumnjam da je igrao prema naprijed.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ne moze , vjeruj.Rooney88 je napisao/la:navodno je pozajmica u pitanju. Trebaju nam se bekovi i odmoriti nekada, na krilu ne moze biti gori od Younga (ili mozda moze?Amar Dzeko je napisao/la:Coentrao u ManchesteruNapokon nesto dobro.
). Jedno pitanje, jel` moze on igrati DMF-a? Kao da sam ga gledao u nekim tekmama u veznom redu a sumnjam da je igrao prema naprijed.
U prvoj sezoni ga je Jozo pokusao par utakmica u predsezoni i nije vise nikad , 2 godine nije zaigrao tu ni u pripremnim.
Defanzivno orijentisan bek i eto , mozda nije imao toliko slobode u Realu da ide naprijed.
Oleeee
Bales i Pavosni

- Consigliere
- Kontakt:
to vec pozdravljam!Romariooo je napisao/la:ode vam i coentrao
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.