Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Dobro nam dosao brate Mesute,nek ti je haijrli i sa srecom a i nama s tobom,polijte me vodom,nabijte me nogom,Wenger nas je pocastio ovako dobrom robom,. 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Od Dennisa nije dosao dokazaniji igrac.
Meni su smijesni navijaci Juventusa koji se cude ovom svemu, kao da Juventus dovodi velike igrace. Naravno Tevez i Llorente nisu losi, ali nisu vala ni klasa ovog momka.
Meni su smijesni navijaci Juventusa koji se cude ovom svemu, kao da Juventus dovodi velike igrace. Naravno Tevez i Llorente nisu losi, ali nisu vala ni klasa ovog momka.
Celik!3,2,2.
Sada ako Giroud ne dadne 25+ golova neka se ubije! Inace mogao bi tu i Poldi i Theo da uskoce...chi3llo je napisao/la:Pa Ozil i Poldi ce da dominirajuOdavno nisam jedva cekao da gledam tekmu Arsenala
Dje su sad hejteri stu su tamo po LP temi stavljali Arsenala kao 3ceg il 4og u grupi, Mesut ima da izdominira grupu
![]()
Nije vam spic jos kakav dos'o?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Slusam talksport i navijaci Arsenala su pravo raspolozeni.Veceras im nema spavanja,isto da se titula osvojila.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ne cudim se, nego mi gotivno sto ste napokon pokazali muda, niste odavnoAllGunsBlazing je napisao/la:Od Dennisa nije dosao dokazaniji igrac.
Edit; @Gunner4 Ma Ozil i Poldi ce da jebu familije
Zadnja izmjena: chi3llo, dana/u 03 sep 2013, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Ma samo neka nije otisao u neki plasticni klub a danas ih ima podosta,ipak je izabrao ekipu s tradicijom i pokazao da mu je ipak karijera na prvom mjestu pa tek pare 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- AaronRamsey
- Kontakt:

evo samo dokaz da ono sto sam ja govorio da je tacno i to je vodja skontao ali kasno STA SADA dobili ste pojacanje ali sta dalje kako ce sada igraci reagovati..............
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Traži u Realu veću platu prvo,ne dobija je i odlazi u Arsenal gdje će igrati za duplo veće pare.van gall je napisao/la:Ma samo neka nije otisao u neki plasticni klub a danas ih ima podosta,ipak je izabrao ekipu s tradicijom i pokazao da mu je ipak karijera na prvom mjestu pa tek pare
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Istina Juventus pametno radi. To niko nije rekao, i nisam uopste na tebe mislio, jbg znas kako je kazes nesto protiv kluba, a ima i dobrih ljudi koji navijaju, a i provokatora.
Celik!3,2,2.
Jaruga nije to to na sto ti ciljas, imo si ti kvalitetnijih postova, de se malo konsoliduj jbmu da se nasmijemo ko ljudiAaronRamsey je napisao/la:
evo samo dokaz da ono sto sam ja govorio da je tacno i to je vodja skontao ali kasno STA SADA dobili ste pojacanje ali sta dalje kako ce sada igraci reagovati..............
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Djelovace samo pozitivno da ce imati elana da budu jos bolji... Pa momci ovo cekaju cijelo ljeto... Konacno je Arsenal pokazao ambiciju i zasto bi iduce godine Koss, Ramsey ili Cazorla izrazili zelju da odu iz Arsenala kada veci igraci od njih dolaze u klub?AaronRamsey je napisao/la:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- Rockefeller
- Kontakt:
1.Szczesny
2.Viviano
3.Fabianski
1.Sagna
2.Jenkinson
3.Mertesacker
4.Koscielny
5.Vermaelen
6.Monreal
7.Gibbs
1.Flamini
2.Arteta
3.Diaby
4.Ramsey
5.Wilshere
6.Rosicky
7.Ozil
8.Chamberlain
1.Walcott
2.Podolski
3.Cazorla
4.Giroud
5.Sanogo
6.Bendtner
25.Serge Gnabry
To je ekipa.
piers king

2.Viviano
3.Fabianski
1.Sagna
2.Jenkinson
3.Mertesacker
4.Koscielny
5.Vermaelen
6.Monreal
7.Gibbs
1.Flamini
2.Arteta
3.Diaby
4.Ramsey
5.Wilshere
6.Rosicky
7.Ozil
8.Chamberlain
1.Walcott
2.Podolski
3.Cazorla
4.Giroud
5.Sanogo
6.Bendtner
25.Serge Gnabry
To je ekipa.
piers king
-
BigBigBang
- Kontakt:
Wenger is a Genius:
Wenger sold Gervinho to Roma
So Lamela could join Spurs
Allowing Bale to leave to Madrid
And Arsenal to Sign #Ozil .
Hejteri na koljena pred Wengera gospodina.
Wenger sold Gervinho to Roma
So Lamela could join Spurs
Allowing Bale to leave to Madrid
And Arsenal to Sign #Ozil .
Hejteri na koljena pred Wengera gospodina.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pa kad pogledas plate ostalih igraca s pravom je i trazio,a sigurno da je u Psg il Monacu mogao imati jos vecu platu nego u Arsenalu ali je opet njih odabrao ,jaca liga,jaci club po svemu trenutno,mjesto u prvih 11,glavna zvijezda,mnogo pametan potez kako god okrenesLBJ MVP je napisao/la:Traži u Realu veću platu prvo,ne dobija je i odlazi u Arsenal gdje će igrati za duplo veće pare.van gall je napisao/la:Ma samo neka nije otisao u neki plasticni klub a danas ih ima podosta,ipak je izabrao ekipu s tradicijom i pokazao da mu je ipak karijera na prvom mjestu pa tek pare
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Nagodnost lvl 3000 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ozil je sjajno pojačanje, ali ne mogu se oteti utisku da vam je odbrana prosječna za neke veće domete.
Bez uvrede.
Bez uvrede.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
8.5 mil čisto sumnjam al i to je negdje oko 150 k možda više možda manje, još ako je eura to je opet oko 130 k funti, sedmično što je prosjek plata u velikim timovima ,a ma i ispod prosjeka
Vođa zna.
Arsenal nije ni blizu PSG-a trenutno.van gall je napisao/la:Pa kad pogledas plate ostalih igraca s pravom je i trazio,a sigurno da je u Psg il Monacu mogao imati jos vecu platu nego u Arsenalu ali je opet njih odabrao ,jaca liga,jaci club po svemu trenutno,mjesto u prvih 11,glavna zvijezda,mnogo pametan potez kako god okrenesLBJ MVP je napisao/la:Traži u Realu veću platu prvo,ne dobija je i odlazi u Arsenal gdje će igrati za duplo veće pare.van gall je napisao/la:Ma samo neka nije otisao u neki plasticni klub a danas ih ima podosta,ipak je izabrao ekipu s tradicijom i pokazao da mu je ipak karijera na prvom mjestu pa tek pare
Kad pogledaš plate igrača Reala vidiš da je njegova realna bila.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Napad je najbolja odbranaceze je napisao/la:Ozil je sjajno pojačanje, ali ne mogu se oteti utisku da vam je odbrana prosječna za neke veće domete.
Bez uvrede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.