Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

RickBlaine
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la RickBlaine » 03 sep 2013, 00:56

Coentrao ostaje, super. Treba neko ko ce pljuvat lobotomce sa klupe :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 sep 2013, 01:01

111 je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:koji je perez levatina to je nevjerovatno

plati coentrao-a 30 miliona,da bi bio na klupi,da bi ubrzo poslao na posudbu

plati kaku 60 miliona, najskuplji grijač u istoriji covjecanstva, pa ga dzaba vrati onima kojima je platio 60 miliona

dva krila plati skoro 200 miliona

sad kad vidimo postavu reala benzema 30,ronaldo i bejl skoro po 100 miliona, isco 30 miliona ili koliko vec, lukica 35, alonso 30,pepe 30, ramos 30,marcelo ne znam al cini mi se i on tako nekako,te jos nekoliko skupih igraca, i onda kao on dobar pregovarach, pa ovako se ekipa ni na manageru na najmanjem levelu ne moze sabrati
Stajalo bi to, ali da nije 4 godine vremenskog razmaka....Kaka je bio promašena akvizicija još od njegove druge sezone u Realu (prvu je odigrao sasvim dobro)....mogao je davno tražiti transfer da ima imalo natjecateljskog duha u sebi, ali brazilski ciganski karakter je presudio....što bi igdje išao , kad može sjediti na klupi i mlatiti pare zagarantovane ugovorom.
Klasicni parazit zadnje 2 godine.

Pero ga je konacno skinuo s qrca.
ne kazem ja da je los potez sto ste ga se kutarisali, to je dobro, samo smijesno koliko je placen za nista, 60 miliona transfer i 4 godine po desetak miliona plate, 100 miliona, uhh. ne moze se on porediti s viljom kao sto neko pokusava, vilja je u barci privrijedio solidno, igrao je,davao golove,bitan bio u pohodu na ligu i ligu prvaka tamo u sezoni kad je tek dosao,kasnije se povrijedio opako i to je to, vilja mozda nije opravdao svakio milion, ali vecinu jeste, nas jedini veliki promasaj je zlatan, ali cak je i on nesto uspio privrijediti, placnen 45 miliona plus eto, prodan za 27, osvojena titula s njim, ni on nije ni blizu promasaj kao kaka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 03 sep 2013, 01:03

@Romariooo promasaj je promasaj, necemo sad valjda gledati ciji je veci. :mrgreen:
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 03 sep 2013, 01:05

jebbe mi se za barcelonu na ovoj temi. de mi recite sta je sa onim lijevim bekom iz granade? Jel doso? Valjal cemu?.Cudi me to s obzirom da lik ima 27g mogli su nekoga mladkeg naci.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 03 sep 2013, 01:06

Romario

Mogao je i Zlatan kao i Kaka, jer je imao 4 godine ugovora....mogao je sjest na klupu, bacati majmuna i yebavati Pepa i Tita.
Ali Zlatan je karakter (pa kakav god da je ludak) i htio je nove izazove koje je pronašao u Milanu, pa kasnije i u PSGu....sreca pa se odmah nakon prve sezone rastavio sa Barcom, nije se pretvorio u parazita kako Kaka u Realu - a mogao je komotno
Njih dvojica su ispala potpuno razliciti slucajevi.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 sep 2013, 02:10

Nacho dobio poziv od Brke. :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 sep 2013, 02:15

111 je napisao/la:Romario

Mogao je i Zlatan kao i Kaka, jer je imao 4 godine ugovora....mogao je sjest na klupu, bacati majmuna i yebavati Pepa i Tita.
Ali Zlatan je karakter (pa kakav god da je ludak) i htio je nove izazove koje je pronašao u Milanu, pa kasnije i u PSGu....sreca pa se odmah nakon prve sezone rastavio sa Barcom, nije se pretvorio u parazita kako Kaka u Realu - a mogao je komotno
Zlatan karakter naspram kake haha, svakakvih sam gluposti ovdje procitao, mislim generalno na forumu, al ova nekako prednjaci
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 03 sep 2013, 02:18

leorey je napisao/la:Prodali Ozila :lol: :lol: :lol:
Pero je mozda za pregovore najbolji covjek, ali kao nogometni znalac je 0 ali cista 0.
Kakvo olaksanje imam ja kao navijac Barce sto je ovakva igracina otisla, 80 asistencija u 3 sezone.Covjek koji je prava radilica na terenu, suti i igra, jedini igrac uz Casillasa kojeg postujem u Realu.A jedan evo ode a drugi grije klupu.Ja ipak mislim da ce Ronaldo najvise zazaliti odlaskom ovog genijalca i velikog navijaca Barcelone :D
Ni kup Bernabeua vi necete osvojiti :mrgreen:
Jeste Pero je najbolji, plati igraca 99 miliona koji realno vrijedi 40-50 miliona

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 03 sep 2013, 02:23

Titova-Juga je napisao/la:
111 je napisao/la:Romario

Zlatan karakter naspram kake haha, svakakvih sam gluposti ovdje procitao, mislim generalno na forumu, al ova nekako prednjaci
Ti jesi možda procitao šta sam napisao, ali nisu u stanju shvatiti niti misaono obraditi to što sam napisao - jer si izgleda limitiran po tom pitanju....to je malo viša matematika za tebe, izgleda
A meni se , iskreno, ne da crtati sad u ove sitne sate.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 sep 2013, 02:26

Ali si zato ti pun kapaciteta da pises ovakve smijurije..samo nastavi
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 03 sep 2013, 02:27

Titova-Juga je napisao/la:Ali si zato ti pun kapaciteta da pises ovakve smijurije..samo nastavi
važi, dogovoreno....samo slijedeci put nemoj komentarisati ono što ni sam ne razumiješ ;) obrukaš se bezze

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 sep 2013, 02:34

Kralju, dodji sebi, razvaljujes gluposti, naspavaj se. Ibrahimaga ide gdje ima vise love, on I ljubav prema klubu su nebo I zemlja, mada ima obicaj da grb istih voli da poljubi s vremena na vrijeme, koje li ironije. Momak se kao covjek ne moze ni u ludilu porediti sa velicinom kakav je kaka. O igrackim kvalitetama bi se vec dalo porazgovarati.

Smrt nacionalizmu !!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 03 sep 2013, 02:43

opet se hairlija nemilosrdno bruka :shock:

niko Zlatana i ne smatra da je neki svetac ;) niti je to ikad bio.... pricali smo o Kaki i ti si upao kao padobranac sa nebuloznim konstatacijama o nekoj "velicini Kake" :lol:
Pa taj veliki Kaka je parazitirao zadnje tri godine u Realu..sjedio na klupi i 'ladno uzimao platu zagarantovanu ugovorom kojeg je potpisao 2009....nije ni pomislio da nađe neke nove izazove u karijeri, da zatraži transfer, iako je svjestan bio odavno da na njega ne racunaju više ozbiljno u Realu (više kao varijanta klupe), a Mourinho ga je zakucao na nju....vec se vampirski privalio na sisu Reala i sisao dok je mogao...i to je za tebe velicina, jelde :o :shock: e aferim momcino....imaš rezon do jaja

Zlatan bar to nije radio u Barci, iako je mogao jer je imao još 3 godine ugovora....odmah nakon sezone raskinuo brak sa Barcom i nastavio dalje....i da, bar po tom pitanju je ispao karakter za brazilca.

Ako sad ne kontaš šta sam napisao, onda ti ni kursađije ni vecernja škola ne mogu pomoci :mrgreen:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 sep 2013, 02:50

Kakav lik :twisted: sam si u gornjem postu prije mog uplitanja spomenuo zlaju I napravio usporedbu. Isti taj kaka je za duplo manju platu dosao nazad u voljeni klub, plus covjek je veliki vjernik. Nikada ne bi otisao da galianiju nije bilo do love, a pazi ja ovdje nekom klincu moram dokazivati ljudskost kake u odnosu na igraca kojem je $ br 1. Na spavanje ako si zavrsio s drobom :oops:

Smrt nacionalizmu !!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 03 sep 2013, 02:55

Titova-Juga je napisao/la:Kakav lik :twisted: sam si u gornjem postu prije mog uplitanja spomenuo zlaju I napravio usporedbu. Isti taj kaka je za duplo manju platu dosao nazad u voljeni klub, plus covjek je veliki vjernik. Nikada ne bi otisao da galianiju nije bilo do love, a pazi ja ovdje nekom klincu moram dokazivati ljudskost kake u odnosu na igraca kojem je $ br 1. Na spavanje ako si zavrsio s drobom :oops:
:lol: :lol: :lol: jašta je.... ne izlazi iz crkve, dok Perez placa 10 miliona po sezoni za njegovo parazitiranje...a Galiani ga natjerao da prima tolike pare

joj s kim ja raspravljam u ove sate :x :oops: sam sebe degradiram sa ovim

hajd vozdra

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 sep 2013, 02:56

To ti je najpametnija nocas.

Smrt nacionalizmu !!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 sep 2013, 08:31

Consigliere je napisao/la:
RickBlaine je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Fanovima svaka cast! Umri Perez!!! :evil: ]
Ne mislis li mozda da je Ozil sam htio igrati a ne sjediti na klupi cijelu sezonu?
Ozil je zrtva Perezovog preuzimanja kontrole nad transferima. I ko kaze da bi sjedio na klupi? Sta ako Bale slomi nogu na prvom treningu?
hahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 sep 2013, 08:43

Nisam u toku (jbg, tek danas dođoh doma), koliko je Bale plaćen? Je li tačno ovo što pronađoh da je u pitanju 85.3 miliona funti?

Vidjeh i da se Real riješio Oezila i Kake. Što se tiče Kake, možda je i prekasno za ovo ( :mrgreen: ), ali Oezil je svakako otišao za dobre pare i stvarno su male šanse da bi ove sezone igrao u 1. postavi. Jednostavno, Isco je dragulj kakav se rijetko viđa, a Bale će po krilu činiti čuda (Oezil to nije kadar učiniti).

Gdje je Coentrao? Naletih da je i on trebao negdje na posudbu. Je l' se to odradilo? :?

Halalite, ova 3-4 dana sam bukvalno "prespavao", pa... Eto, u najkraćim crtama da budem u toku sa ovim Perezovim transferima (valjda nije belaj). :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 03 sep 2013, 08:52

Dati Iscu 10-tku Modricu 8-cu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 sep 2013, 08:59

Consigliere je napisao/la:
RickBlaine je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Fanovima svaka cast! Umri Perez!!! :evil: ]
Ne mislis li mozda da je Ozil sam htio igrati a ne sjediti na klupi cijelu sezonu?
Ozil je zrtva Perezovog preuzimanja kontrole nad transferima. I ko kaze da bi sjedio na klupi? Sta ako Bale slomi nogu na prvom treningu?

Ozil je po prvi put u 4 godine presjedio citavu utakmicu na klupi.Kod Mourinha je uvijek igrao pa makar i minut.
Nije htio da bude druga violina,a uopste nije htio da se bori sa konkurencijom Iscom. Tako da je pobjegao ,plus sto mu je Arsenal ponudio cash bolji neg u Realu.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.