Coentrao nije uspio finiširat loan deal u Manchester,ovaj prelazni rok je donio u klub 115 miliona eura ,potrošeno oko 170 a kad se stavi na vagu ko je otišao a ko došao ,možemo biti prezadovoljni,inače Perez je doveo dvije od tri navijačke želje(fulao je na Cavaniu),čeka nas uzbudljiva sezona.Monolog je napisao/la:Nisam u toku (jbg, tek danas dođoh doma), koliko je Bale plaćen? Je li tačno ovo što pronađoh da je u pitanju 85.3 miliona funti?
Vidjeh i da se Real riješio Oezila i Kake. Što se tiče Kake, možda je i prekasno za ovo (), ali Oezil je svakako otišao za dobre pare i stvarno su male šanse da bi ove sezone igrao u 1. postavi. Jednostavno, Isco je dragulj kakav se rijetko viđa, a Bale će po krilu činiti čuda (Oezil to nije kadar učiniti).
Gdje je Coentrao? Naletih da je i on trebao negdje na posudbu. Je l' se to odradilo?![]()
Halalite, ova 3-4 dana sam bukvalno "prespavao", pa... Eto, u najkraćim crtama da budem u toku sa ovim Perezovim transferima (valjda nije belaj).
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

izgubiste predobrog igraca,nezz greska je bila pustanje ozila al et
ja mislim da ce ronaldo najvise izgubiti odlaskom ozila,on ga je znao nac samo tako,najvise golova je postigao na ozilove asistencije
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
ne znam koliko si upucen ali isco je potpisao za real madrid
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ma isco nije ni blizu toliko dobar asistent ko ozil,lik u zadnje 3 sezone ima samo 12 asistencija ,ozil samo u prosloj 13LenBias je napisao/la:ne znam koliko si upucen ali isco je potpisao za real madrid
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
pa pogledaj kome ce imat priliku asistirat u real madridu a kome je imao u malagi 
- tyler durden
- Kontakt:
Mozda Realu ne treba asistent toliki, nego neko ko moze izdrzat na toj poziciji 90 minuta i obavljat malo i defanzivne zadatke. A ne mozemo reci da je Isco nikakav asistent, u zadnje 3-4 utakmice ima 3 gola i 2-3 asistencije 
- Consigliere
- Kontakt:
Ozil prije 5 dana. Nigdje znaka da je nezadovoljan ili da bi htio ici... Prodan je na silu, jer je doveden Bale i to je jedina istina. Smijesno i paradoksalno je to da navijaci Barcelone bolje znaju sta je bolje za Real nego navijaci Reala.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- tyler durden
- Kontakt:
Smijesno je da svi znaju bolje od Realovih fanova , jel de? Eh da je to samo istina.Consigliere je napisao/la:Ozil prije 5 dana. Nigdje znaka da je nezadovoljan ili da bi htio ici... Prodan je na silu, jer je doveden Bale i to je jedina istina. Smijesno i paradoksalno je to da navijaci Barcelone bolje znaju sta je bolje za Real nego navijaci Reala.
[youtube][/youtube]
Eto ti nam reci sta je jedina istina. Pa ako je zadovoljan zasto je htio ici, nego ga je nazvao Wenger i rekao kako ce mu se ove sezone vjerovanto smanjit minutaza igranja u Realu i dace se morat izborit za prvo mjesto, jer su ove godine po prvi put doveli jacu konkurenciju na Ozilovu poziciju. I obecao mu Wenger duplo vecu platu od one u Realu i minutazu i to je to.
Kad malo razmislis svojom glavom umjesto sto zivis od nekih isforsiranih prica, reci mi, ko bi jos Real Madrid zamijenio Arsenalom ?
pusti ga, kako je krocio na temu reala 99% napisanoga su mu bile ciste gluposti koje veze s vezom nemaju
- Consigliere
- Kontakt:
Niko! Znaci slazes se sa mnom da ovdje nije bilo njegove zelje za odlaskom. Kako komentarises video?tyler durden je napisao/la: Smijesno je da svi znaju bolje od Realovih fanova , jel de? Eh da je to samo istina.![]()
Eto ti nam reci sta je jedina istina. Pa ako je zadovoljan zasto je htio ici, nego ga je nazvao Wenger i rekao kako ce mu se ove sezone vjerovanto smanjit minutaza igranja u Realu i dace se morat izborit za prvo mjesto, jer su ove godine po prvi put doveli jacu konkurenciju na Ozilovu poziciju. I obecao mu Wenger duplo vecu platu od one u Realu i minutazu i to je to.![]()
Kad malo razmislis svojom glavom umjesto sto zivis od nekih isforsiranih prica, reci mi, ko bi jos Real Madrid zamijenio Arsenalom ?
I KOJI QURAC SVI TOLIKO BRANE PEREZA I NJEGOVU POLITIKU? STA JE ON DOBRO DONIO REALU?
- Consigliere
- Kontakt:
Znaci, video je lazan i glupost? Poklopi se...LenBias je napisao/la:pusti ga, kako je krocio na temu reala 99% napisanoga su mu bile ciste gluposti koje veze s vezom nemaju
opet citas i pamtis stvari koje ti samo idu u korist, to sto je momak prethodno objasnio sve u detalje macku o rep, odustani brate durden, vrijeme je, pusti ga, nek lupeta i kraj price 
- Consigliere
- Kontakt:
Od cijele zajednice Realovih navijaca, fan stranice, forumi, chatovi... transfer Ozila u Arsenal vecinsku podrsku je dobio samo na ovom forumu. Bravo momci, cestitke! 
- tyler durden
- Kontakt:
Pa eto objasnio sam ti,kako je pricao ,nije bilo zelje za odlaskom, ali posto ga je Wenger uvjerio, a mali se prepao konkurencije i borbe za prvo mjesto u timu, plus sto ide i SP. Pristao je na Wengerov supljak i otisao. I sta sad treba da zalim nekog ko izjavljuje da je sretan, pa onda pobjegne ko zadnja zdapi ?Consigliere je napisao/la:
Niko! Znaci slazes se sa mnom da ovdje nije bilo njegove zelje za odlaskom. Kako komentarises video?
I KOJI QURAC SVI TOLIKO BRANE PEREZA I NJEGOVU POLITIKU? STA JE ON DOBRO DONIO REALU?
Koji je to predsjednik u zadnjih 10-13 godina donjeo vise Realu od Pereza? Nijedan.
Plus slozio si se , da samo budala moze zamijenit Real , Arsenalom.
Molim te ,odleprsaj sad.
Romariooo je napisao/la:koji je perez levatina to je nevjerovatno
plati coentrao-a 30 miliona,da bi bio na klupi,da bi ubrzo poslao na posudbu
plati kaku 60 miliona, najskuplji grijač u istoriji covjecanstva, pa ga dzaba vrati onima kojima je platio 60 miliona
dva krila plati skoro 200 miliona
sad kad vidimo postavu reala benzema 30,ronaldo i bejl skoro po 100 miliona, isco 30 miliona ili koliko vec, lukica 35, alonso 30,pepe 30, ramos 30,marcelo ne znam al cini mi se i on tako nekako,te jos nekoliko skupih igraca, i onda kao on dobar pregovarach, pa ovako se ekipa ni na manageru na najmanjem levelu ne moze sabrati
Tačnije Kaka je plaćen 68 mil i kroz ove 4 godine Real je na Kaki izgubio 108 mil računajući i njegovu platu.Ovo je bez konkurencije najveći promašaj u istoriji.
Što se tiče Coentraoa sve stoji što si rekao, platiš igrača 30 mil i pošalješ ga na posudbu to samo može uraditi Perez i niko više.
Ronaldo je plaćen 94 mil ali on se isplatio ipak je u onom trenutku bio najbolji igrač na svijetu, ali ovih 100 mil za Bale se nikako ne može opravdati ja mislim da se Levy još čudi sam sebi kakav je deal sklopio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- tyler durden
- Kontakt:
Coentrao nije otisao na posudbu.
ali ovih 100 mil za Bale se nikako ne može opravdati ja mislim da se Levy još čudi sam sebi kakav je deal sklopio
Jedan klub je nudio i vise od Real Madrida ćelo se ne cudi nego je u
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.
Spasi nas.
Bale je placen 91 mil. a ne 100
ako cemo pricati o tome koliko se ko isplatio ili ce se isplatiti treba spomenuti kako je klinika sanitas dala 12 miliona eura da se u njoj bale obavi pregled, pametnome dosta, stvarno ce bale biti promasaj 
Zadnja izmjena: LenBias, dana/u 03 sep 2013, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ne volim Real Madrid. NIje da ih mrzim,nego ih jednostavno ne simpatisem. Ali ruku na srce,ovaj transfer rok je bio savrsen. Bez obzira koliko se para potrosilo. Da je to moj klub napravio,ja bih bio presretan.
Bale i Isco,savrseno. Bolje igrace nisu mogli dovesti. Real ce ove godine biti prejak.
Bale i Isco,savrseno. Bolje igrace nisu mogli dovesti. Real ce ove godine biti prejak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.