tyler durden je napisao/la:Consigliere je napisao/la:
Niko! Znaci slazes se sa mnom da ovdje nije bilo njegove zelje za odlaskom. Kako komentarises video?
I KOJI QURAC SVI TOLIKO BRANE PEREZA I NJEGOVU POLITIKU? STA JE ON DOBRO DONIO REALU?
Pa eto objasnio sam ti,kako je pricao ,nije bilo zelje za odlaskom, ali posto ga je Wenger uvjerio, a mali se prepao konkurencije i borbe za prvo mjesto u timu, plus sto ide i SP. Pristao je na Wengerov supljak i otisao. I sta sad treba da zalim nekog ko izjavljuje da je sretan, pa onda pobjegne ko zadnja zdapi ?

give me a break.
Koji je to predsjednik u zadnjih 10-13 godina donjeo vise Realu od Pereza? Nijedan.
Plus slozio si se , da samo budala moze zamijenit Real , Arsenalom.
Molim te ,odleprsaj sad.
Perez od 2000-2006- prvaci Evrope, 2 puta prvaci Spanije
Perez od 2009-2013- prvaci Spanije
Calderon 2006-2009- 2 puta prvaci Spanije
U 10 godina Perezovog madata, prvaci smo bili 3 puta, te jednom prvaci Evrope... I to je taj uspjesni predsjednik?
Calderon ga u 3 godine mandata umalo nije stigao po broju titula i to sa normalnim igracima, a ne nekim Galktikosima i ostalim sranjima...

Da ne pricam da su prakticno sve legenda kluba otisle kad je on bio na celu: del Bosque, Hierro, Morientes, Raul, Guti....
Ali, koga briga, bitno je da je doveo yebenog Bejla!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!