Ako se radi o igracima istih kvaliteta kao i u nasoj ligi onda to svakako treba gledati.Meni je uvijek draze da se pomogne nekom nasem klubu,nego komsijskim.Ok sad ako igrac odskace kvalitetom,od igraca iz PL BIH,ali ako je iste kvalitete onda bi uvijek dao prednost nasem klubu.Maestro je napisao/la:cuj sad treba selektor gledatin da zarade klubovi preko repke i sp-a. ljudi moji mi ni plasirali se nismo a vi vec o parama.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- skyisthelimit
Pa koliko mora imati poziva u nogama da bi klub profitirao ?
15.10 - 15.06 ...
jeb*** ti ovaj nas fudbal kad se ovdje pocnu svadjat radi pisljivih 50 000 km koji bi trebali "digunit klub na stabilne noge",al sto je najgore da klubovi i zavise od tog sitnisa,i da se na kraju treba pozavt neko iz nase lige oept bi svadja krenula iz kojeg klub treba i svi bi vukli na svoju stranu ali im sad to kao nije bitno. Trenutno u nasoj ligi relano nema bolji desni bek od avdije kolko god nam to bilo nerprihatljivo. U nasim klubovima bi i bevab iz mlade bio pojacanje a tamo je u 2 ligi
Pored novca za nastupe, igrac promovise klub i ligu, povecava se vrijednost samog igrača i lige sveukupno.
Vala Avdija je bek samo na papiru..U praksi nula bodova..Al hajd..ciza je napisao/la:ma ni avidja nije kalibar ali tu je dok ne odje bolji bek za klupe,i ove sto si nabrojao osim njih drugih na tim pozicijama nemamo,a za svrakinu poziciju se red ufatio,a valjda je susic vidio onu sliku s rostiljade pa ne zove svraku i dobro je sto ga ne zove
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ubjedili nas mediji da smo top reprezentacija svijeta ,i onda nam cudno od kud igraci ko vrsajevic,zahirovic,sunjic,pandza,stevanovic u top reprezentaciji 

Svaki klub ciji igrac bude pozvan u repku (bez obzira igrao on ili sjedio na klupi) dobiva odredjeni dio novca.Naknada se se obracunava po dnevnoj osnovi (od pocetka kvalifikacija do kraja prvenstva).Cini mi se da je dnevna osnova negdje oko 950 eura (odprilike).S obzirom da su Vrsajevic i Avdukic standardni reprezentativci (bez obzira sto griju klupu u repci) njihovi klubovi ce dobiti puni iznos za kvalifikacije,plus onaj dio koji provedu sa repkom BiH u Brazilu.Dok ce se recimo Bicakcicu (ako bude redovno pozivan) racunati od poziva za utakmicu sa SAD-om pa na ovamo .Tako da to izadje bas fina cifra.Kao sto sam vec naveo Bayern je za svojih 12 reprezentavaca dobio 8,6 miliona eura,skyisthelimit je napisao/la:Pa koliko mora imati poziva u nogama da bi klub profitirao ?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
O cemu ti? Kakvi mediji, ovdje je stvar principa, stava, vizije, ali to je u ovoj zemlji misaona imenica.ciza je napisao/la:ubjedili nas mediji da smo top reprezentacija svijeta ,i onda nam cudno od kud igraci ko vrsajevic,zahirovic,sunjic,pandza,stevanovic u top reprezentaciji
ja o tome da niej sve onako kako se predstavlja,a o cemu ti ,kakvi principi ako je do principa imali bi jedva 6 igraca u reprezentaciji,FCS je napisao/la:O cemu ti? Kakvi mediji, ovdje je stvar principa, stava, vizije, ali to je u ovoj zemlji misaona imenica.ciza je napisao/la:ubjedili nas mediji da smo top reprezentacija svijeta ,i onda nam cudno od kud igraci ko vrsajevic,zahirovic,sunjic,pandza,stevanovic u top reprezentaciji
Evo da nema avdije vi bi nasli novog avdiju
O papetovim principima

Kolasinac, Cocalic, Mahmutovic, Ljevakovic, Hadzic, Buric IN
Zahirovic, Svrsajevic, Stevanovic, Avdukic, Fejzic, Ibricic, Sunjic OFF ovi nisu ni za klupe Slovacke.
Zahirovic, Svrsajevic, Stevanovic, Avdukic, Fejzic, Ibricic, Sunjic OFF ovi nisu ni za klupe Slovacke.
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.
Spasi nas.
i onda bi doso neko ko ti,pa ovo obrnuto napisao,,ha ja , svako ima svoga favorita jbgMironi je napisao/la:Kolasinac, Cocalic, Mahmutovic, Ljevakovic, Hadzic, Buric IN
Ovo je objektivno.hroni je napisao/la:i onda bi doso neko ko ti,pa ovo obrnuto napisao,,ha ja , svako ima svoga favorita jbgMironi je napisao/la:Kolasinac, Cocalic, Mahmutovic, Ljevakovic, Hadzic, Buric IN
Jedini krivac je Pape i njegov brat.
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.
Spasi nas.
Umjesto Mahmutovica Eldin Hadzic i umjesto Ljevakovica Besic (mladji su i perspektivniji od ove dvojice).Mironi je napisao/la:Kolasinac, Cocalic, Mahmutovic, Ljevakovic, Hadzic, Buric IN
Stevanovic jeste trenutno u krizi,ali momak ima kvalitet i nadam se da je samo pitanje dana kada ce eksplodirati,tako da po mome i on ima mjesta na nekom sirem spisku
Ne radi se o tome sto svako ima svoga favorita nego sto svi se.ru, isto kao sto ludi @gringo prati Cocalica u Izraelu tako i ovi prate ove ostale. Ne gledaju Bundeslig kako treba a lafo prate Cesku, Izraelsku lig. Jos kad se jave ovi za Dzidica iz Kazahstana, to je vrhunac.
Isto tako za Besica, Nadarevica, bilo kojeg drugo igraca, samo napisu "on je dobar" i treba ga zvati. Sta je dobar ? Besic je pokazao svoje u HSV od ponasanja, igre, pa do Mađarske lige, ovog Nadarevica nema nigdje. A onda famozni Bunoza, pa sve do Arslanagica kojeg niko od medija NIKAD nije spomenuo.
Ali ne svi ovi strucnjaci prate te igrace.
Isto tako za Besica, Nadarevica, bilo kojeg drugo igraca, samo napisu "on je dobar" i treba ga zvati. Sta je dobar ? Besic je pokazao svoje u HSV od ponasanja, igre, pa do Mađarske lige, ovog Nadarevica nema nigdje. A onda famozni Bunoza, pa sve do Arslanagica kojeg niko od medija NIKAD nije spomenuo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa Nadarevic je bio Cirin igrac, to valjda znas. Kako ga nema nigdje, eno ga u 2. hrvatskoj ligi.Elegant je napisao/la:Ne radi se o tome sto svako ima svoga favorita nego sto svi se.ru, isto kao sto ludi @gringo prati Cocalica u Izraelu tako i ovi prate ove ostale. Ne gledaju Bundeslig kako treba a lafo prate Cesku, Izraelsku lig. Jos kad se jave ovi za Dzidica iz Kazahstana, to je vrhunac.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ja mislim da je Elegantni mislio na ovog drugog Nadarevica iz ItalijeBosniacum Lilium je napisao/la:pa Nadarevic je bio Cirin igrac, to valjda znas. Kako ga nema nigdje, eno ga u 2. hrvatskoj ligi.Elegant je napisao/la:Ne radi se o tome sto svako ima svoga favorita nego sto svi se.ru, isto kao sto ludi @gringo prati Cocalica u Izraelu tako i ovi prate ove ostale. Ne gledaju Bundeslig kako treba a lafo prate Cesku, Izraelsku lig. Jos kad se jave ovi za Dzidica iz Kazahstana, to je vrhunac.
al zato ti lijepo pljujes po svakom igracu koji ima ili je imao veze sa Zeljom (osim po Dzeki),a nazivas se Zeljinim navijacem.Ne kazem ni ja da su to WORLD CLASS igraci,ali opet nije ok da se pljuje po njima.Sto se tice Coce i ostalih ukoliko redovno ne pratis njihove igre,onda nemas pravo ni reci da momci nisu za repke.Da su panjevi.Besic je jos mlad momak i sklon greskama.Smirit ce se on lagano,Uostalom ni Spaha u njegovim godinama nije igrao za neki top klub i u top ligi (igrao za NK Zagreb).A pogledaj ga sad.Igracina i po.Ocekujem nesto slicno i od Besica ako ga povrede zaobidju i ako se malo uozbilji.U sto sam siguran da hoce.Elegant je napisao/la:Ne radi se o tome sto svako ima svoga favorita nego sto svi se.ru, isto kao sto ludi @gringo prati Cocalica u Izraelu tako i ovi prate ove ostale. Ne gledaju Bundeslig kako treba a lafo prate Cesku, Izraelsku lig. Jos kad se jave ovi za Dzidica iz Kazahstana, to je vrhunac.
ja kad ti se sad @gringo natakariElegant je napisao/la:Ne radi se o tome sto svako ima svoga favorita nego sto svi se.ru, isto kao sto ludi @gringo prati Cocalica u Izraelu tako i ovi prate ove ostale. Ne gledaju Bundeslig kako treba a lafo prate Cesku, Izraelsku lig. Jos kad se jave ovi za Dzidica iz Kazahstana, to je vrhunac.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.