Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nek' on zabija za repku, nek' cemo uz njegovu i pomoc ostalih otici u Brazil aBd, a za City me zaboli neka stvar.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ovde neki dobiju slom zivaca kada Edin izade iz igre. Nepotrebno, dzaba se sekirate...Edin je bio i ostao svjetska klasa, to nece ni ova, ni sledeca utakmica promjeniti, da ne opali jednom po golu. On je to sto jeste, jedan od najbolje placenih fudbalera danasnjice, Bosanac, world class napadac i stime ljudi morate zivjeti, htjeli vi to ili ne.
Nista to strasno nije danas bilo. Hull igrao fizicki jako dobro, Silva dupliran i odsjecen od ostatka ekipe. Stime i Edin nije imao dovoljno upotrebljivih lopti u napadu, trebao je neko ko ce se ukljuciti u borbu na sredini terena i biti opasan i naprijed. Cekanje na loptu danas jednostavno nije bilo dovoljno, jer ekipa takva da ne mozes sa takvim tipom igraca postici pozeljan efekat. Vidjelo se poslje, da je ulazak Negreda bila dobra odluka, mada moram reci, da se Edin nasao u istoj sitvaciji, zabijo bi ga i on.
Moguce je da je izmjena bila dogovorena. Ako nije, onda je razuman potez trenera protiv ekipe dje se Edin na terenu jednostavno vidio nije, ali nije iskljucivo on kriv za to. Napadac je toliko dobar, koliko sansi realizira u utakmicia, a te sanse su danas falile.
Nista to strasno nije danas bilo. Hull igrao fizicki jako dobro, Silva dupliran i odsjecen od ostatka ekipe. Stime i Edin nije imao dovoljno upotrebljivih lopti u napadu, trebao je neko ko ce se ukljuciti u borbu na sredini terena i biti opasan i naprijed. Cekanje na loptu danas jednostavno nije bilo dovoljno, jer ekipa takva da ne mozes sa takvim tipom igraca postici pozeljan efekat. Vidjelo se poslje, da je ulazak Negreda bila dobra odluka, mada moram reci, da se Edin nasao u istoj sitvaciji, zabijo bi ga i on.
Moguce je da je izmjena bila dogovorena. Ako nije, onda je razuman potez trenera protiv ekipe dje se Edin na terenu jednostavno vidio nije, ali nije iskljucivo on kriv za to. Napadac je toliko dobar, koliko sansi realizira u utakmicia, a te sanse su danas falile.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 31 avg 2013, 21:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ne kaze se dzaba da ce ti u nasoj divnoj domovini sve, ali bas sve oprostiti,. samo nece uspijeh
Aman Boze jeste se aktivirali ko mutavi na telefon 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Dzeko jedna i po zvjezdica, flop of the match:
http://www.goal.com/en/match/109212/man ... er-ratings
Negredo top of the match.
Nova sezona, nista novo.. Opet se sad borit, ulazit sa klupe, "super sub"-irat, eventualno izborit mjesto u prvih 11 i onda sve ussrat sa ovakvom igrom i onda opet se borit, ulazit sa klupe, supersubirat..... Bez obzira jel trener Mancini, Pellegrini ili Pickamaterini.
Nova sezona, nista novo.. Opet se sad borit, ulazit sa klupe, "super sub"-irat, eventualno izborit mjesto u prvih 11 i onda sve ussrat sa ovakvom igrom i onda opet se borit, ulazit sa klupe, supersubirat..... Bez obzira jel trener Mancini, Pellegrini ili Pickamaterini.
Nista,vrijeme je da i on malo sjedne na klupu u reprezentaciji i da se pridruzi Lulicu,Salihovicu i Ibisevicu

Ono malo **** Aguera treba na klupu. Imam osjećaj da bi Džeko i Negredo funcionisali puno bolje!
U novi boj ...
dobar ti text samo ovo malo promijeni i stavi velikohz033 je napisao/la:Ono malo **** Aguera treba na klupu. Imam osjećaj da bi Džeko i Negredo funcionisali puno bolje!
Zasto ga ovi amateri od novinara dekocentrisu izvlacenjem iz konteksta Negredove izjave?
Debili.
Debili.
- Consigliere
- Kontakt:
goal . comZgemboAdislic je napisao/la:Dzeko jedna i po zvjezdica, flop of the match:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Bayern@heart
- Kontakt:
što nebi Edina danas na treningu reprezentacije da nije kakav transfer upitanju pa kasni 
Tu je Džeko, no sikiriki.Bayern@heart je napisao/la:što nebi Edina danas na treningu reprezentacije da nije kakav transfer upitanju pa kasni

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
[/quote]
Drug vjeruj da nije bolje,pocetak je sezone za Dzeku je bolje da ima jakih utakmica a ne bi se on nimalo umorio za petak.
Medjutim veci je problem sada njegovo stanje,znas li kako se osjeca igrac koga trener zamijeni na poluvremenu i sta misli o svojoj igri,kakvo je jegovo samopouzdanje..Ono nije to bas lijepo...[/quote]
Ovo sam napisao posle utakmice kad je zamijenjen na poluvremenu,bojim se da sam bio u pravu.Samo da Edin odradi Slovacku kako treba molim Boga
Drug vjeruj da nije bolje,pocetak je sezone za Dzeku je bolje da ima jakih utakmica a ne bi se on nimalo umorio za petak.
Medjutim veci je problem sada njegovo stanje,znas li kako se osjeca igrac koga trener zamijeni na poluvremenu i sta misli o svojoj igri,kakvo je jegovo samopouzdanje..Ono nije to bas lijepo...[/quote]
Ovo sam napisao posle utakmice kad je zamijenjen na poluvremenu,bojim se da sam bio u pravu.Samo da Edin odradi Slovacku kako treba molim Boga
SLOBODA NAVIJAČIMA
Džeki treba psiholog, kad ima motiv onda je svjetska klasa, kad ga nema onda je teški prosjek...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Danas utorak
Dzeko pokazao koliki je profi barem sto se tice repke.

Kriv je Pape on je taj koji kaze da daje svu slobodu igracima pred ovaku utakmicu
van svake pameti.
Dzeko pokazao koliki je profi barem sto se tice repke.
Kriv je Pape on je taj koji kaze da daje svu slobodu igracima pred ovaku utakmicu
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.
Spasi nas.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad je on to falio na proslim okupljanjima, vazda je bio medju prvima. Sigurno ima opravdan razlog zasto fali, a neki izgleda jedva docekali, pa da malo pljunu po njemu, nisu odavno.
Kakav razlog..Goalgetter je napisao/la:Kad je on to falio na proslim okupljanjima, vazda je bio medju prvima. Sigurno ima opravdan razlog zasto fali, a neki izgleda jedva docekali, pa da malo pljunu po njemu, nisu odavno.
Nije kupio mlijeko zaboravio pa zaglavio u liftu sa Amrom
Spasi nas.
Spasi nas.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa sigurno da nije bezazlen razlog, cim mu je Pape dopustio da fali, inace Pape ne preferira ta takva kasnjenja.Mironi je napisao/la:Kakav razlog..Goalgetter je napisao/la:Kad je on to falio na proslim okupljanjima, vazda je bio medju prvima. Sigurno ima opravdan razlog zasto fali, a neki izgleda jedva docekali, pa da malo pljunu po njemu, nisu odavno.
Nije kupio mlijeko zaboravio pa zaglavio u liftu sa Amrom
Dzeko je bezbroj puta dokazao koliko mu je stalo do ove repke, niti treba dovoditi u pitanje njegovu lojalnost prema njoj.
Upravu si Dzeko i nije kriv.
Svima nam je poznata ona spika selektora kako je kao igrac volio da šara sa strane tj. ne kontrolu itd.. tako da ne kontrolise ni svoje igrace jer im onako vjeruje eto o kakvo treneru je rijec, on sebe i dalje vidi kao igraca alo ti si trener, selektor, **** sef.. eh da je to pod palicom Miljana Miljanica ili zivog Švabe.
Kriv je Pape.
Svima nam je poznata ona spika selektora kako je kao igrac volio da šara sa strane tj. ne kontrolu itd.. tako da ne kontrolise ni svoje igrace jer im onako vjeruje eto o kakvo treneru je rijec, on sebe i dalje vidi kao igraca alo ti si trener, selektor, **** sef.. eh da je to pod palicom Miljana Miljanica ili zivog Švabe.
Kriv je Pape.
Spasi nas.
Spasi nas.
Tesko mi je da povjerujem u ovo.Utakmica za 3 dana, neki su ''postedjeni'' treninga.Dzeke jos uvijek nema, zaglavio negdje, a sad pitajte se i gdje?Jel zbog prelaznog roka, Amrice ili mozda zbog Izeta Hajrovica?I to se ne zna
Jedno je jasno.Bod u Zenici i poraz nas baca u 3 srecu/nesrecu koja se zove Baraz i realno daje Grcima moze se reci osiguran put u Brazil.Za 3 dana ce se sve znati, ako se slucajno desi da ne uspijemo pobijediti Slovake.Susis treba da dobije otkaz i to je to
Zapravo mozete me komotno banirati, iako ne bih zelio jer ne volim da vrijedjam.Ali nesto sumnjam statisticki da cemo ponovo uzeti 6 bodova kao protiv Belgije ili Bjelorusije.Ovog put uzimamo 0,1 ili 3 boda, a sve vise vjerujem da ce biti 0
Jedno je jasno.Bod u Zenici i poraz nas baca u 3 srecu/nesrecu koja se zove Baraz i realno daje Grcima moze se reci osiguran put u Brazil.Za 3 dana ce se sve znati, ako se slucajno desi da ne uspijemo pobijediti Slovake.Susis treba da dobije otkaz i to je to
Zapravo mozete me komotno banirati, iako ne bih zelio jer ne volim da vrijedjam.Ali nesto sumnjam statisticki da cemo ponovo uzeti 6 bodova kao protiv Belgije ili Bjelorusije.Ovog put uzimamo 0,1 ili 3 boda, a sve vise vjerujem da ce biti 0
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, eldo, General505, Goalgetter, GrbavicaHrammm, hansbosna, HZbec, J1897, Sheyi, THEC i 58 gostiju.